kanatlı melek

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
142.029
214.089
1.423
60
Gökten inen kanatlı bir melek olsaydınız bu dünya da neleri yapmak isterdiniz? Oysa yapılacak o kadar güzel şeyler varki.Herkesin mutlu olması için elimizden ne geliyorsa yapalım ,yaşlılarımızı huzurevlerine terk eden ama onları arayıp sormayan.sokakta hayvanlara eziyet eden.çocukları sokakta mendil satmaya teşvik eden,çevreyi kirleten insanları değiştirmek için kanatlı bir melek olurdum.Siz meleklerim neler yapardınız?a.s.

dünyada ki savaşlara son verirdim
depremlere sellere yangınlara son vermek isterdim
zina gasp hırsızlık karaktersiz kişiliksiz insanların değişmesi için çabalardım
birbirine güvenen temiz kalpli ark niyeti olmayan insanlar için çabalardım
kısacası melekler gibi temiz günahsız insan topluluğu için çabalardım

söylediklerinize yürekten katılıyorum,keşke herkes bütün bunları yapabilse ne güzel olurdu.üzerinde yaşadığımız tertemiz bir dünya kim istemez ki bunu.a.s.

yine ne güzel bir konu açmışsın ablacım neler yapılmazki bende sizlere katılıyorum hepsini yapardım yoksullara çok yardım ederdim herkesin ihtiyaçlarına bir şekilde yetişmeye çalışırdım bana verilen görevi layıkıyla yerine getirirdim emin olun..............

1- Okuyamayan cocuklara okuma imkanı saglardim.
2- Yaslilarımıza yardim ederdim.
3- Yoksul insanlara yardim ederdim.
4- Cahil zihniyetleri medeni yapardım.
5- Ailelerden görmedigi sevgiyi, saygıyı tinerlerde, çöp kovalarında bulan genclerimize cıkıs yolu saglardim.
6- Hayvanlara eziyet edenleri toz eder, yardıma muhtac her hayvan icin bi barinak oluştururdum.

ben öncelıkle açlık ve susuzluk ceken insanlara yardım etmek isterdim..
ve dunyadakı ınsanlara israf etmemeleri için (her konuda yıyecek-içeçek-giyim-ev esyası) gayret ederdım..
birde gerı donusumlu seyler uretırdım.. cunku gun gectıkce dunyamız gerı donusumu olmayan bınlerce atıktan cop dunya halıne gelecek.. benım torularımın torunları benım gibi rahat yasayamacak (

harika bi konu acmissin canim
süpersin tsklera.s.

allahim neler yapmazdimki ozaman
sayicak birsürü sey var afrikada kisa bir süre öncesine kadar bi manevi kizim vardi 2yili askindir para yardimi yapiyodum ama simdi maddi SIKINTIDAN dolayi brakmak zorunda kaldim
ya yapilcak cok ama cok sey var ve olurduda
ama ben cocuk konusunda cok fazla hassazim elimden gelse tüm cocuklara nerde ve nasil destek yardim gerekiyosa onlari yapmak isterdim
cünkü cocuklarimiz yarinlarimiz gelecegimiz ümidimiz
onlar masum onlar merakli onlar ögrenci cünkü herseyi cok cabuk kapiyolar onlar birer melekkkkk

:lepi:

Öncelikle açlıktan ölmek üzere olan insanlara el uzatırdım,
sonra savaşları bitirirdim,
sonra mağdur olan çocuk ve kadınların hepsine yardımcı olurdum,
sonra Bush'u Irak'a tek başına asker kıyafetiyle bırakırdım:1closedeyes:
en sona bırakmamak gerekir aslında küresel ısınmaya özellikle son verirdim.:teselli:
Unutmuşum ekleme yapıcam bütün kaynana ve görümcelere de kanat takardım:sm_cool:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…