Kanatta çökme mi var? (Resimli)

kavinx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
199
53
48
Merhaba dostlar. Ameliyat olalı 40 gün oldu. Burnumun bi tarafının şişliği hemen hemen indi. Elimi sürdüğümde burun kanadım çok kenara doğru. Şiş mi yoksa biraz üstü çökük olduğu için mi böyle gözüküyor anlam veremiyorum. Sizin fikrinizi almak istedim.

Eklentiler

• E11CCC44-9050-4E2D-A371-6600A752D021.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 603
  • 4B7C6547-853D-423A-BFF0-CCA22FF79AD8.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 438
  • 056E3E9D-4B11-4DE3-AA5F-E73F247A63E7.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 449
Bu sekıldeyken nefes almanızı engelliyor mu

Bence yok, burun ucundaki ödemler indiğinde ordaki çukurlaşma normal gözükür diye düşünüyorum...

Birkaç ay sonra anlaşılır. Şimdi burun ucu ödemli olduğundan öyle görünebilir. Geçmiş olsun.

Bende ameliyat oldum üst kemik geniş olduğu için bendede öyle gözüktü. Şişlik baya vardı 3 5 ayda iniyor inince daha normal gözükür merak etme

Bence normal gayet de guzel gozukuyor. Burun kanadi yapi olarak yuvarlak geldigi icin ust tarafi oyle durmus. Benim ameliyattan once de oyleydi sonra da oyle kaldi

Bence normal gayet de guzel gozukuyor. Burun kanadi yapi olarak yuvarlak geldigi icin ust tarafi oyle durmus. Benim ameliyattan once de oyleydi sonra da oyle kaldi
Teşekkür ederim zor bir süreç maalesef kafamıza her şeyi takıyoruz :)

merhaba canım.. bana normal gibi geldi ama doktoruna gösterdin mi,o ne söyledi? kontrolde göster mutlaka.. yada resim at sor.. öncesi nasıldı bilmiyorum ama belki zamanla o kısım değişir daha da oturur..
benim de hala önden şiş ve o kadar ödemli ki.. doktoruma her hafta kontrole gidip soruyorum.. düzelecek diyor da bazen inanasım gelmiyor :)
hayırlısıyla atlatırız inşallah bu süreci.

10 gün sonra gideceğim inşallah o zaman soracağım. Ama daha önce diğer taraf şiş olduğu için çökük gibi duruyor demişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…