Nakış kanaviçe bebek bataniyesi yardım

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

aycan77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
1.093
7
116
36
Yalova
142895416.jpg

merhaba ben bu modeli bebek bataniyesi yapmayı düşünüyorum boyutları nasıl olması gerekiyo bu konda bana yardım edebilir misiniz ilk defa kanaviçe bebek battaniyesi yapıcam

CANIM BENDE pek bilgi sahibi değilim ama model çok güzel olmakla beraber çok küçük... Battaniye için 2-1-2 şeklinde 5 tane bu modeli yapabilirsin veya her bir kareyi 4 kare gibi düşünüp büyütebilirsin. :28: bir seçenek daha-> kırtasiyede boyutunu büyütüp fotokopi çektirip ona göre işleyebilirsin.. Yardımım dokunduysa ne mutlu:6::6::6::6:

Bak görüyomusun 1000. mesajım sana nasip oldu... hadi hayırlısı:)))

Son düzenleme:
CANIM BENDE pek bilgi sahibi değilim ama model çok güzel olmakla beraber çok küçük... Battaniye için 2-1-2 şeklinde 5 tane bu modeli yapabilirsin veya her bir kareyi 4 kare gibi düşünüp büyütebilirsin. :28: bir seçenek daha-> kırtasiyede boyutunu büyütüp fotokopi çektirip ona göre işleyebilirsin.. Yardımım dokunduysa ne mutlu:6::6::6::6:

Bak görüyomusun 1000. mesajım sana nasip oldu... hadi hayırlısı:)))

teşekkür ederim acaba sıra sayısını arttırıpta yapsam şekilde bozulma olur mu acaba benim kanaviçeyle ilgili fazla bilgim yokta :26: :77:

Canım etamin kumaşa mı işleyeceksin, normal kumaşamı??

Birde nasıl artırıcaksın sıra sayısını anlamadım

o zaman seni çok uğraştırır.. herbir ayrıntıyı düşünmen gerekecek..

etamin seçimi çok iyi senin için kolay olur..

üst sağ-sol, ve alt sağ-sol köşelere + ortayada bir tane yapsan çok şeker olur bence.. tabi yine sen bilirsin.

olmadı başka model bakarsın... bebek geliyor sanırım, kaç aylık hamilesin?

o zaman seni çok uğraştırır.. herbir ayrıntıyı düşünmen gerekecek..

etamin seçimi çok iyi senin için kolay olur..

üst sağ-sol, ve alt sağ-sol köşelere + ortayada bir tane yapsan çok şeker olur bence.. tabi yine sen bilirsin.

olmadı başka model bakarsın... bebek geliyor sanırım, kaç aylık hamilesin?

yok ben hamile değilim ablamın bebeğine yapmak istiyorum bu arada bebek dğdu 6.5 aylık ama hem boş durmuyım hemde bebişe bşey yapmış olmak için yapmak istiyorum ablam bu modeli beğendi daha farklı modellerde vardı
dediğin modeli düşünücem ama kanaviçenin boyutlarının ne kadar olması gerektiğini bilmiyorum :44:

güle büyütsün ablan bebeğini:)) etaminin eni 1 metre olsun boyu da 1,20 filan olabilir. etamini alcağın yere sorarsan sana daha iyi yardımcı olurlar..

hadi kolay gelsin şimdiden.. yapmaya başladığında da resim bekliyorum:):6::6:

güle büyütsün ablan bebeğini:)) etaminin eni 1 metre olsun boyu da 1,20 filan olabilir. etamini alcağın yere sorarsan sana daha iyi yardımcı olurlar..

hadi kolay gelsin şimdiden.. yapmaya başladığında da resim bekliyorum:):6::6:

yardımın için teşekkür ederm :71: en kısa zamanda başlıcam inşallah o zaman resim eklerim :98: :6: :61:

küçükken benim vardı işleme battaniyem, çok severdim çok.

Resim çok hoş, çok beğendim, sayıları arttırarak yaparsan seni çok yanıltır, yanlış yapma ihtimalin çok yüksek ve resim bozulur. Bence bu resimi battaniyeye ortala ve etrafına da balonlu veya çiçekli bir desen bul. Kaneviçede çok güzel kenar desenleri var. Yani battaniyenin etrafı çiçekli veya balonlu, ortası da mikili :emir_bebek:

küçükken benim vardı işleme battaniyem, çok severdim çok.

Resim çok hoş, çok beğendim, sayıları arttırarak yaparsan seni çok yanıltır, yanlış yapma ihtimalin çok yüksek ve resim bozulur. Bence bu resimi battaniyeye ortala ve etrafına da balonlu veya çiçekli bir desen bul. Kaneviçede çok güzel kenar desenleri var. Yani battaniyenin etrafı çiçekli veya balonlu, ortası da mikili :emir_bebek:

evet dediğin gibi güzel olablir bende tam ortada düşünmüştm ilk baştan

Ayıcık da güzel evet, bende çok beğendim. Ama mikiyi koymak istersen de kenarına sadece yıldızları koyabilirsin. Eminim çok güzel olacaktır

Back
X