Kanda 4 ay çıkmayan gebelik

ayseeeenur

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
423
118
23
27
Arkadaşlar son ilişki 31 Mayıs her ay kan testi ve ultrasonla bakıldı ilişkiden 4 ay sonra falan da baktı doktor ama ilişkim olduğunu söylemedim bekarım dedim 4 ay kanda çıkmayan gebelik olur mu forumda bazıları bende hiç kanda yükselmedi yazmışlar korktum açıkçası böyle bir durum başına gelen var mı

Walla korkutmak istemyrm ama bir arkadasimda 5 aylikken cikmadi diyeride 7ci ayinda ögrendi hamile oldugunu hayatta olmaz diye bisey yok mide bulantisi gec baslamis , 7 ci ayda 5 aylik olan arkadasta kan pihtilasmasi vardi kansizlik vs bu yüzden adet göremiyordu kist mi var diye baktirirken muayenede ögrendi. Hayat mucizelere acik isteyenlere nasip olur ins banada.😀🙏

Walla korkutmak istemyrm ama bir arkadasimda 5 aylikken cikmadi diyeride 7ci ayinda ögrendi hamile oldugunu hayatta olmaz diye bisey yok mide bulantisi gec baslamis , 7 ci ayda 5 aylik olan arkadasta kan pihtilasmasi vardi kansizlik vs bu yüzden adet göremiyordu kist mi var diye baktirirken muayenede ögrendi. Hayat mucizelere acik isteyenlere nasip olur ins banada.😀🙏
Peki ultrason muayenesi olmuş muydu çok korktum şuan 5 aylıkta çıkmamasına bende öyle bir durum var mıdır regl de oluyorum ama az kanamam oluyor yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar son ilişki 31 Mayıs her ay kan testi ve ultrasonla bakıldı ilişkiden 4 ay sonra falan da baktı doktor ama ilişkim olduğunu söylemedim bekarım dedim 4 ay kanda çıkmayan gebelik olur mu forumda bazıları bende hiç kanda yükselmedi yazmışlar korktum açıkçası böyle bir durum başına gelen var mı
Ya spriz yumurtamı bu arkadasimmm imkansiz soylediklerin akıl var mantık var ultrasonda kapı gibi çıkar bebek hicmi regl olmadin 4 ay doktora gittin

Ya spriz yumurtamı bu arkadasimmm imkansiz soylediklerin akıl var mantık var ultrasonda kapı gibi çıkar bebek hicmi regl olmadin 4 ay doktora gittin
3 kere regl oldum ama Karnım şişti kilo aldım reglim de az kan geliyor diye korktum üstteki arkadaş 5.ayda negatif çıkmış arkadaşının ama hamileymiş olabilir mi böyle bir şey mümkün mü

Kanda yok ultrasonda yok adet görüyorsunuz. Geriye rahminizin dile gelip vallahi içerde bebek yok demesi kalmış. Rahat olun hamile değilsiniz.

Bi de doktora gebelik ihtimalimin olduğunu söylemedim yine de görünür müydü bebek olsaydı eğer

4 ay bu 🤭 karnın bile büyümüş olurdu şimdiye kadar.her istisna seni bulmaz korkma

3 kere regl oldum ama Karnım şişti kilo aldım reglim de az kan geliyor diye korktum üstteki arkadaş 5.ayda negatif çıkmış arkadaşının ama hamileymiş olabilir mi böyle bir şey mümkün mü
Okuyun arkadasim internette bir sürü makale var arkadas saka yapmış heralde nerde gorulmus kanda 5. Ayda negatif seninki pskolojik

Yukarıdaki arkadaşın dediği gebelikle sizin olmayan gebelik aynı şey değil. Mümkün değil hamile olamazsınız.

Bi de doktora gebelik ihtimalimin olduğunu söylemedim yine de görünür müydü bebek olsaydı eğer
🥴 ultrasonla rahmine bakti dimi muhtemelen regl sikayetim var dedin gorurdu

Üstteki arkadaş 5.ayında negatif birinin olduğunu yazmış ben de okudum forumlarda hiç pozitif çıkmayan falan olmuş panikledim
4 ay olmuş doktorun ultrasonla bakınca ilk göreceği şey bebek olurdu olsaydı Siz bekarım dediniz diye farklı bi şekilde bakılmıyor hamile muayenesi nasılsa aynı şekilde bakılıyor.

Back
X