Kanda 4 ay çıkmayan gebelik

Walla korkutmak istemyrm ama bir arkadasimda 5 aylikken cikmadi diyeride 7ci ayinda ögrendi hamile oldugunu hayatta olmaz diye bisey yok mide bulantisi gec baslamis , 7 ci ayda 5 aylik olan arkadasta kan pihtilasmasi vardi kansizlik vs bu yüzden adet göremiyordu kist mi var diye baktirirken muayenede ögrendi. Hayat mucizelere acik isteyenlere nasip olur ins banada.😀🙏
Merhaba ciddi misiniz gerçekten kan da çıkmadı mı?ultrasonda da mi çıkmadı

Merhaba ciddi misiniz gerçekten kan da çıkmadı mı?ultrasonda da mi çıkmadı
Kan vermedi çünkü adet düzensizliği var kendisinin gebeliğe ihtimal vermedi bu yüzden hep gecikiyor adeti sürekli olan birşey ve mide bulantısı geç başladığı için çok geç öğrendi rutin kontrole gitmişti

Kan vermedi çünkü adet düzensizliği var kendisinin gebeliğe ihtimal vermedi bu yüzden hep gecikiyor adeti sürekli olan birşey ve mide bulantısı geç başladığı için çok geç öğrendi rutin kontrole gitmişti
Diğer arkasinizda da mi oyle oldu yani hoc kan vermemişlerdi

Ay yok tamam dayanamıyorum. Ben doktorum ablacım, yaşta benden küçüksün ondan böyle hitap ediyorum iznin olursa.

Hamile olman imkansız. Ama bu kadar korkuyorsan, korunma yöntemlerine dikkat etmelisin. Cinsellik yaşayıp yaşamamak senin bileceğin iş, kimse laf edemez. Ama güvenli ve sağlıklı cinsel birliktelik yaşamalısın. Korunursan böyle takıntıların olmaz. Bir sürü konu açmışsın, yapma. Biraz oku, bilinçlen bu konuda. Hamile değilsin. İyi geceler
Merhaba ben tarlusal ile adet oldum.Bazi hamile kadınlar düzenli olarak hamileliği boyunca adet olabiliyor bazıları da tarluswl içip adet olmuyor ve gebe olduğunu anlıyor benim sormak istediğim tarlusal içen birisi adet olabilir mi?
Bir de normalde hamileyken adet oluyor da tarlusal içince neden olmuyor arasındaki farkı bi söyler misiniz lütfen

Back
X