Kanda b hcg de çıkarmı yada vajinal usg de?

__7n_bitirdin__

GİZLİ BAHÇEM
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
2.649
1
116
37
- Yurtdışı
merhaba ben 22 yaşında 3.5yıllık evliyim.6aydır hiç şaşmayan adetlerim şaşmaya başladı.kist oluşuyor adet olamıyorum yumurtam çatlamıyor.saati saatine geliyordu bu zamana kadar ama 6aydır iyice stres olup çocuk istediğimdenmidir yurtdışında zor bir hayat geçirmemdenmidir bilmiyorum.bu ay yine 17 gün adetim gecikti ve normal değil kanamam pembe şeklinde geliyor 2. 3. günüm yoğun geçerdi hafif geçiyor bende yerleşme kanamasından şüpheleniyorum.bunun kanıtı için ne yapmam gerekir? kanda b hcg de çıkarmı yada vajinal usg de? birde bendede pco varmıdır? yada yumurta tembelliği? neden 6aydır bu şekilde? sürekli kilo alıyorum hep evde olmaktanmıdır bilmem ama anlayacağınız bıktım anne olmak istiyorum yurtdışında türk doktor iyi bir doktor bulmak zor herşey üst üste geliyor mafoldumben

merhaba ben 22 yaşında 3.5yıllık evliyim.6aydır hiç şaşmayan adetlerim şaşmaya başladı.kist oluşuyor adet olamıyorum yumurtam çatlamıyor.saati saatine geliyordu bu zamana kadar ama 6aydır iyice stres olup çocuk istediğimdenmidir yurtdışında zor bir hayat geçirmemdenmidir bilmiyorum.bu ay yine 17 gün adetim gecikti ve normal değil kanamam pembe şeklinde geliyor 2. 3. günüm yoğun geçerdi hafif geçiyor bende yerleşme kanamasından şüpheleniyorum.bunun kanıtı için ne yapmam gerekir? kanda b hcg de çıkarmı yada vajinal usg de? birde bendede pco varmıdır? yada yumurta tembelliği? neden 6aydır bu şekilde? sürekli kilo alıyorum hep evde olmaktanmıdır bilmem ama anlayacağınız bıktım anne olmak istiyorum yurtdışında türk doktor iyi bir doktor bulmak zor herşey üst üste geliyor mafoldumben

selam hangi ülkede yaşıyorsunuz?dil problemi ve kültür sorunları sağlıkla ilgili konularda bizleri zorluyor haklısın. gebelik testleri kanda adet gecikmesinden hemen sonra olumlu ise pozitif değeri verir. tutunma kanaması mı diye düşündüğünüz aylarda böyle kendinizi kontrol edebilirsiniz. bence tüm hormon testleriniz yeniden yapılarak muayene bulgularınızla bir arada değerlendirilmeli. genelde yurtısında yaşayan hastalarım yaz tatilini fırsat bilir tedaviye ya da takiplere gelirler. bu ndenle dilerseniz türkiyeye gelme planınız var ise istanbulda görüşürüz. ya da sonuçlarınızı faks çekersiniz bilgilendirme yaparım. iletişim numaralarını internet sitesinde bahceci klinik olarak ararsanız bulabilrsiniz. sevgiler.

Back