- 25 Kasım 2024
- 274
- 60
- 13
- 20
- Konu Sahibi kubragocer
Merhaba kızlar regle 5 gün kala kanda beta pozitifse çıkar mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkar canımMerhaba kızlar regle 5 gün kala kanda beta pozitifse çıkar mı
Benim adete 5 gün kala 25 çıkmıştıMerhaba kızlar regle 5 gün kala kanda beta pozitifse çıkar mı
Benim 4 gün kala kanda negatifti. ÇıkmayabilirMerhaba kızlar regle 5 gün kala kanda beta pozitifse çıkar mı
Yumurtlama gününüzü biliyor muydunuzBenim adete 5 gün kala 25 çıkmıştı
EvetYumurtlama gününüzü biliyor muydunuz
Benim 7gün kala çıkmıştıMerhaba kızlar regle 5 gün kala kanda beta pozitifse çıkar mı
Kaç gün sonrasında 25 çıktı
Erken döllenme mi olmuştuBenim 7gün kala çıkmıştı
5 gün kalaKaç gün sonrasında 25 çıktı
5 gün kala
Bide benim adetime 10 gun var erken yumurtlama olduğunu düşünüyorum yumurtlamadan 8 9 gün geçti göğüslerim çok şişti göğüs çevresi genişledi ve mavi yeşil damarlar aşırı belirgin dokununca hassasiyet de var sizde böyle bişi yaşamış miydiniz regli oncesi mi gebelik olabilir mi bilmiyorum o kadar arada kalıyorum baya bı bekleyip öyle test yapmayı düşünüyorum 20 gün sonra felan tabi dayanabilir miyim bilmiyorumYok canım yumurtlamanin ustunden kaç gün geçti kan verdiniz demek istedim regl öncesi değil
Bide karnım hafif şişkin ve gaz problemi yaşıyorum kasık ağrılarım da oluyorBide benim adetime 10 gun var erken yumurtlama olduğunu düşünüyorum yumurtlamadan 8 9 gün geçti göğüslerim çok şişti göğüs çevresi genişledi ve mavi yeşil damarlar aşırı belirgin dokununca hassasiyet de var sizde böyle bişi yaşamış miydiniz regli oncesi mi gebelik olabilir mi bilmiyorum o kadar arada kalıyorum baya bı bekleyip öyle test yapmayı düşünüyorum 20 gün sonra felan tabi dayanabilir miyim bilmiyorum
Takip etmiyordum bilmiyorum. Yerleşme kanaması oldu adetime 2 hafta kala ben de 5-6 gün sonra kan verdim 10 çıktı.Erken döllenme mi olmuştu
10. Gün verdim kanıYok canım yumurtlamanin ustunden kaç gün geçti kan verdiniz demek istedim regl öncesi değil
Benim yukarıda yazdığım gibi belirtileriniz var mıydıTakip etmiyordum bilmiyorum. Yerleşme kanaması oldu adetime 2 hafta kala ben de 5-6 gün sonra kan verdim 10 çıktı.
Benim yukarıda yazdığım gibi belirtileriniz var mıydı10. Gün verdim kanı