Kanda çok az pıhtılaşma olması bebeği etkiler mi ?

mmhtppp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2016
220
64
98
31
Merhaba ;
Kanımda az da olsa pıhtılaşma çıktı doktorun dediğine göre çok sınırda yani çok az ben 2 gebelik kaybı yaşadım biri 8 haftalıktı kalbi gelişmedi diğeri kimyasal gebelikti sizce sebep pıhtılaşma mıdır ?
Başka sebep göremiyorum şuanlık az da olsa pıhtılaşmanın olması bebeği etkiler mi ?

Pihtilasma az ya da cok fark etmez, illaki gebelikte tedavi uygulanmali bence.

Benim de cok az miktarda pihtilasmam oldugu ortaya cikti ilk bebegimi kaybedince. Doktorum ikinci hamileligimde hemen igneye baslatti.

Ayni derecede pihtilasmaua sahip arkadasimla ayni donem hamile kalmistik. Onun doktoru igneye gerek yok zaten cok az miktarda deyip sadece asprin verdi ve 8. Haftada kalbi yine durdu bebegin... simdi doktorunu degistirdi. Mutlaka igne ile tesavi olmasi gerekiyor.

Az ya da cok, pihtilasmasi olan herkesin 9 ay suresinde bebege pihti gitmesi riski var. Bu ilk haftada da olabilir 35. Haftada da... bu riski goze almayin derim

Evet haklısın bende Doktora gittim şimdiden ilaç kullanmana gerek yok dedi hamile kaldığını öğrendiğin gibi ilaca başlarız dedi ama iğneye gerek yok dedi.
İğnenin zararı yok nasılsa yani tekrar yaşamaktansa iğne olurum daha iyi hamile kaldığım zaman iğne de istycem

Evet haklısın bende Doktora gittim şimdiden ilaç kullanmana gerek yok dedi hamile kaldığını öğrendiğin gibi ilaca başlarız dedi ama iğneye gerek yok dedi.
İğnenin zararı yok nasılsa yani tekrar yaşamaktansa iğne olurum daha iyi hamile kaldığım zaman iğne de istycem
ben iğne olmama rağmen yine kalbi durdu :(

Evet durumum aynı,2. Gebeliğim 11 haftada kalp durması sonucu kürtajla sonlandırıldı.Nedeni kan pıhtılaşması...9 ay sonra 3. Kez hamile kaldım direk iğne ilaç vs ne varsa kullandım ama bu kez 6+ 5 te kalp atışı bile olamadan yine düşük olmaya başladı beta hcg düşüşe geçti,yarın tekrar tahlil yapılacak sanırım yarın kürtaj olacağım. :( çok üzgünüm ..Ama nasipten öteye yol yok...

Evet durumum aynı,2. Gebeliğim 11 haftada kalp durması sonucu kürtajla sonlandırıldı.Nedeni kan pıhtılaşması...9 ay sonra 3. Kez hamile kaldım direk iğne ilaç vs ne varsa kullandım ama bu kez 6+ 5 te kalp atışı bile olamadan yine düşük olmaya başladı beta hcg düşüşe geçti,yarın tekrar tahlil yapılacak sanırım yarın kürtaj olacağım. :KK43: çok üzgünüm ..Ama nasipten öteye yol yok...
Kesinlikle rabbim nasip etsin sağlıkla inşallah bu cumanın yüzü suyu hürmetine. .. iğneninde garantisi yok iğne fitil ilaç neler kullanmadimki canı veren rabbim şifa versin bizlere

Merhaba ;
Kanımda az da olsa pıhtılaşma çıktı doktorun dediğine göre çok sınırda yani çok az ben 2 gebelik kaybı yaşadım biri 8 haftalıktı kalbi gelişmedi diğeri kimyasal gebelikti sizce sebep pıhtılaşma mıdır ?
Başka sebep göremiyorum şuanlık az da olsa pıhtılaşmanın olması bebeği etkiler mi ?
Hangi gende pıhtılaşma çıktı? Bende de var az miktarda normal dedi doktor ilaç vermedi.

faktör V H1299r (r) heterozigot mutasyon saptanmıştır yazıyordu buna istinaden
Benim de tek gendensorun var sanırım aynısı, doktor hamile kalırsan gerek yok dedi. Hatta bir arkadasımın üç geni heterozigot o da kullanmıyor iğne ilaç. Doktorlar da hemfikir değil sanırım.

Back
X