- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
- Konu Sahibi portakalkek
Hanımlar merhaba, adetime 1 hafta var. Kan tahlili yaptırsam gebelik varsa sizce çıkar mı ? Yoksa biraz daha bekleyeyim mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkmaz bence adet gününüzde yaptırmak daha sağlıklı sonuç verirHanımlar merhaba, adetime 1 hafta var. Kan tahlili yaptırsam gebelik varsa sizce çıkar mı ? Yoksa biraz daha bekleyeyim mi ?
Evet sabırsızlandığım için hastaneyede gidecekken yaptırsammı dedim ama yaptırmıcam ya sabah dayanamadım idrar testi yaptım negatif cıktı. Modum düştü kanda yaptırmıcam artık adetim gecikirse eğer yaptırırım sanmıyorum hamile olduğumu gerçi artık. Sabah sabah tüm modum düştüBenım kuzenim bir hafta varken 8 ile öğrenmişti ama her tutunma erken olmuyor bazen 10 gunu buluyor buda en erken 4 gun once cıkacagını gosterir erkennyaptırıp üzülmeyin elinde sonunda öğreneceksiniz zaten gerci kolay değil beklemek kendimden biliyorum.
Ne oldu canm sonra sonuç ? Şuan bende aynı durumdayım tahlil yaptırmak istiyorum ama erken mi bilmiyorumHanımlar merhaba, adetime 1 hafta var. Kan tahlili yaptırsam gebelik varsa sizce çıkar mı ? Yoksa biraz daha bekleyeyim mi ?
Şuan aynı durumdayım adetime 7 gün var idrarda negatif çıktı kan tahlili vermek istiyorum ama benim de modum düştüEvet sabırsızlandığım için hastaneyede gidecekken yaptırsammı dedim ama yaptırmıcam ya sabah dayanamadım idrar testi yaptım negatif cıktı. Modum düştü kanda yaptırmıcam artık adetim gecikirse eğer yaptırırım sanmıyorum hamile olduğumu gerçi artık. Sabah sabah tüm modum düştü
Canım hamile değildim adet oldum o zaman hiç gitmedim kan falan vermeye. En güzeli adetin gecikince evde test yapmak veya kan vermek. Gecikmeden idrar testi bile yapılmamalı bence cok modu düşüyor insanın biliyorum.. şuanda adetime 2 3 gün var yapmıyorum direniyorum ama bence yine olumsuzŞuan aynı durumdayım adetime 7 gün var idrarda negatif çıktı kan tahlili vermek istiyorum ama benim de modum düştü![]()
YaCanım hamile değildim adet oldum o zaman hiç gitmedim kan falan vermeye. En güzeli adetin gecikince evde test yapmak veya kan vermek. Gecikmeden idrar testi bile yapılmamalı bence cok modu düşüyor insanın biliyorum.. şuanda adetime 2 3 gün var yapmıyorum direniyorum ama bence yine olumsuz![]()
inşallah hamilesindir canım Allah isteyen herkese nasip etsin üzülme dua et inşallah olurCanım hamile değildim adet oldum o zaman hiç gitmedim kan falan vermeye. En güzeli adetin gecikince evde test yapmak veya kan vermek. Gecikmeden idrar testi bile yapılmamalı bence cok modu düşüyor insanın biliyorum.. şuanda adetime 2 3 gün var yapmıyorum direniyorum ama bence yine olumsuz![]()
Ama böyle dememe rağmen ben de çok stresliyim modum düşük ya olmazsa benim için hayal kırıklığı olucakYa
inşallah hamilesindir canım Allah isteyen herkese nasip etsin üzülme dua et inşallah olur![]()
İlk denemen mi canımAma böyle dememe rağmen ben de çok stresliyim modum düşük ya olmazsa benim için hayal kırıklığı olucak
Evet ilk olucak olursa tabiİlk denemen mi canım![]()
Hayırlısı olsun umarım bekletmez seni meleğinEvet ilk olucak olursa tabi![]()
İnşallah öyle olur inşallahHayırlısı olsun umarım bekletmez seni meleğin![]()
Canım adetime 5 gün var dayanamadım kan tahlili yaptırdım negatif çıktı acaba çok mu erken baktırdım çok moralim bozulduHayırlısı olsun umarım bekletmez seni meleğin![]()
Canım hemen tutması cok mucize zaten ilk denemenmiş ama tabikiide inşallh hemen tutar.. ama erken baktırmışsın yinede adetin geciksin öyle kan testi yaptır. Belkide geç yumurtlamışsındır ondan cıkmamıştır belli olmaz bu işler. Senin belirtilerin var mı ?Canım adetime 5 gün var dayanamadım kan tahlili yaptırdım negatif çıktı acaba çok mu erken baktırdım çok moralim bozuldu![]()
Yani herhangi bir belirtim yok yalnız tek bişey dışında yumurtlamam 4 ündeydi o günlerden beri aşırı fazla kokusuz beyaz akıntım var yoğun şekilde artık günlük ped yetmiyo hiç bu kadar fazla olmamıştı başka bi belirtim yok tabi bu bi belirtiyseCanım hemen tutması cok mucize zaten ilk denemenmiş ama tabikiide inşallh hemen tutar.. ama erken baktırmışsın yinede adetin geciksin öyle kan testi yaptır. Belkide geç yumurtlamışsındır ondan cıkmamıştır belli olmaz bu işler. Senin belirtilerin var mı ?
Adetine 1 2 gün kala falan erken gebelik testi yap bence.Yani herhangi bir belirtim yok yalnız tek bişey dışında yumurtlamam 4 ündeydi o günlerden beri aşırı fazla kokusuz beyaz akıntım var yoğun şekilde artık günlük ped yetmiyo hiç bu kadar fazla olmamıştı başka bi belirtim yok tabi bu bi belirtiyse
Sence pozitif olabilir mi böyle bir belirti olur mu gebelikteAdetine 1 2 gün kala falan erken gebelik testi yap bence.
Pozitif olur mu bilmiyorum ama gebelikte beyaz akıntı oluyor canım. Benimde cok fazla var gebelik midir adete yakın akıntı mıdır bilmiyorum artık.Sence pozitif olabilir mi böyle bir belirti olur mu gebelikte
Bazıların da çıkıyor ama tamamen kişisel şimdi çıkmayıp bi hafta sonra da çıkabilir boş yere üzülebilirsiniz bence bekleyin zor biliyorum amaHanımlar merhaba, adetime 1 hafta var. Kan tahlili yaptırsam gebelik varsa sizce çıkar mı ? Yoksa biraz daha bekleyeyim mi ?