kanda gebelik erkense eğer göstermeyebiliyor mu idrardada gözükmiycek kdr silik çıktı

gamseem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
2
0
36
Sakarya
hamileydim beş buçuk aylıkken ikizlerim erken doğum oldu ve yaşamadılar. şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum yumurta takibi yaptım ovulasyon testiyle artık sonucunu beklıyorum.hamile iken belirti gösteren bütün olgular var. ama ilk ilişkiden bi hafta sonra kanda gebelik testi yaptırdım mide bulantılarım yüzünden. sonuç 2 çıktı.doktor cok erken yaptırmışsın dedi bi hafta sonra tekrarlamamı söyledi.yarın yaptıracağım.bu arada idrarda gebeliğe baktım ikinci çizgi gözükmiyecek kadar silik çıktı.hatta şöyle ki çok çok dikkat edersen belli oluyor.ilk bakışta yok gibi ama böylede bişey başıma hiç gelmemişti.zorla gördüm yani çizgiyi :) piskolojik mi görüyorum diye eşime gösterdim çok iyi bakınca kısacası testin içine düştük resmen oda gördü :) cevapp beklıyorumm sızce durumum nedir ilk hamileliğim tedaviyle oldu zaten

ben hiç gebelik yaşamadım umarım bana da nasip olur,bn de bu ay ovu.test kullanıcam..neyse bnce de testi çok erken yaptırmışsın.hamilesin gibi görünüyo.idrar testlerinde silik de çıksa pozitif olarak değerlendiriliyo.inşallah yarın hayırlı haberi alırsın:16:

bendede idrar testi öyle göstermişti. hatta yok gibiydi çok zor görmüştüm... hemen kanda baktırdım, 47.9 çıktı. kan testi yaptırırsan şuan çıkacaktır.. Hayırlı olsun...

bende reglime 4 gün kala yaptım çok silik çıktı gölge gibi bu gün gene yaptım ikinci çizgi silik pembe çıktı bizde bu aya takip yaptık tedavi ile bekliyoruz pazartesi kan testi yapıcam bakalım sonuç ne olucak sizce hamile miyim

Son düzenleme:
bende adetim geciktikten 1 gün sonra idrarda 2 gün üst üste baktım ilkinde yoktu ikincide silikti kanda ise 117 çıktı bencede erken baktırmışşın inş bebiş ordadır

Back
X