GIYMATLIM Emrine Şükürler Olsun.. Kayıtlı Üye 26 Ekim 2009 6.417 23 158 Diğer 5 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi GIYMATLIM #1 kızlar kan tahlili yaptırmak için kaç gün beklemek gerekir, bilen var mı.. bilmiyorumkismile
H hazinem Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2008 374 31 123 5 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi GIYMATLIM #2 adetine 15 gün varken erken döllenme olmuşsa çıkar,eğer geç döllendiysen adet gününde çıkıyor
KotuKediSero Gıt gıt gıdaaaakkkkk..... Kayıtlı Üye 18 Eylül 2009 7.633 3 156 40 Samsun 6 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi GIYMATLIM #3 Adetine 15 gün varken daha ancak yumurtan çatlamış oluyor zaten, nasıl gebelik anlaşılabilir ki o gün, yanlış bilgi vermeyelim lütfen arkadaşlar lmaz:
Adetine 15 gün varken daha ancak yumurtan çatlamış oluyor zaten, nasıl gebelik anlaşılabilir ki o gün, yanlış bilgi vermeyelim lütfen arkadaşlar lmaz:
cotanak28 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2010 577 7 96 İstanbul 6 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi GIYMATLIM #4 GIYMATLIM .!.: kızlar kan tahlili yaptırmak için kaç gün beklemek gerekir, bilen var mı.. bilmiyorumkismile Genişletmek için tıkla... arkadasım adet gunun gectımı bılmıyorum ama bence en saglıklısı adet gununun bır ıkı gun gecmesı
GIYMATLIM .!.: kızlar kan tahlili yaptırmak için kaç gün beklemek gerekir, bilen var mı.. bilmiyorumkismile Genişletmek için tıkla... arkadasım adet gunun gectımı bılmıyorum ama bence en saglıklısı adet gununun bır ıkı gun gecmesı
GIYMATLIM Emrine Şükürler Olsun.. Kayıtlı Üye 26 Ekim 2009 6.417 23 158 Diğer 6 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi GIYMATLIM #5 kızlar hepinize teşekkürler henüz adetime var...... eğer beraberlikten sonraki günlerde belli oluyorsa kan tahlili yaptırmak istemiştim..
kızlar hepinize teşekkürler henüz adetime var...... eğer beraberlikten sonraki günlerde belli oluyorsa kan tahlili yaptırmak istemiştim..