Anlamadım neyden korkuyorum tam olarak? Neyin olma ihtimali dahi yok? Konuyu mu yanlış anladınız ne söylemek istediğinizi anlamadımÖyle bir şeyin ihtimali dahi yok birde korkuyorsanız niye yapıyorsunuz daha küçüksün belli bu yazdığından
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamadım neyden korkuyorum tam olarak? Neyin olma ihtimali dahi yok? Konuyu mu yanlış anladınız ne söylemek istediğinizi anlamadımÖyle bir şeyin ihtimali dahi yok birde korkuyorsanız niye yapıyorsunuz daha küçüksün belli bu yazdığından
Ay kusura bakma ben karıştırmışım bir tane kız çamaşır üzerinden ilişki yaşamış ilişki üzerinden 4 ay geçmiş hamile kalmış olabilir miyim yazmışAnlamadım neyden korkuyorum tam olarak? Neyin olma ihtimali dahi yok? Konuyu mu yanlış anladınız ne söylemek istediğinizi anlamadım
Yumurtlama üzerinden 11 gün geçmiş olsa çıkardı ama bir ihtimal daha var o da geç döllenme adete kadar bekle istersen inşallah vardırKızlar 8 kasımda yumurtlama oldu şeffaf akıntım vardı dün kan verdim negatif çıktı sizce yükselir mi erken mi vermişim yoksa olsa çıkar mıydı
Ay bende diyorum ne diyor buAy kusura bakma ben karıştırmışım bir tane kız çamaşır üzerinden ilişki yaşamış ilişki üzerinden 4 ay geçmiş hamile kalmış olabilir miyim yazmışona yazacağıma sana yazmışım özür dilerim
En az bi 14 gün geçmesi lazım demişlerde o yüzden merak ettimYumurtlama üzerinden 11 gün geçmiş olsa çıkardı ama bir ihtimal daha var o da geç döllenme adete kadar bekle istersen inşallah vardır
Kıza sinirimden nereye yazdığımı da şaşırdımAy bende diyorum ne diyor bu![]()
O idrar testindeEn az bi 14 gün geçmesi lazım demişlerde o yüzden merak ettim
Peki benim adetlerim çok düzensiz oluyor Pcos var bende 3 ayda bir falan olur. 4 kasımda rahim filmi çektirdim 8 kasımda şeffaf akıntım oldu yumurtlama diye tahmin ettim. Düzensiz olduğu için geç döllenme olabilir mi o yüzden negatif çıkmış olabiliri mi (Umut dünyasıO idrar testinde
Dedim ya yavrum bir ihtimal daha var diyePeki benim adetlerim çok düzensiz oluyor Pcos var bende 3 ayda bir falan olur. 4 kasımda rahim filmi çektirdim 8 kasımda şeffaf akıntım oldu yumurtlama diye tahmin ettim. Düzensiz olduğu için geç döllenme olabilir mi o yüzden negatif çıkmış olabiliri mi (Umut dünyası)
İnşallah vardır eğer o ihtimal varsa testi ne zaman yapsam doğru sonuç alırım senceDedim ya yavrum bir ihtimal daha var diye
Bi 1 hafta daha bekle bakalımİnşallah vardır eğer o ihtimal varsa testi ne zaman yapsam doğru sonuç alırım sence