• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan kaç gün sonra kanda pozitif çıkar

Anlamadım neyden korkuyorum tam olarak? Neyin olma ihtimali dahi yok? Konuyu mu yanlış anladınız ne söylemek istediğinizi anlamadım
Ay kusura bakma ben karıştırmışım bir tane kız çamaşır üzerinden ilişki yaşamış ilişki üzerinden 4 ay geçmiş hamile kalmış olabilir miyim yazmış 😂 ona yazacağıma sana yazmışım özür dilerim

Kızlar 8 kasımda yumurtlama oldu şeffaf akıntım vardı dün kan verdim negatif çıktı sizce yükselir mi erken mi vermişim yoksa olsa çıkar mıydı
Yumurtlama üzerinden 11 gün geçmiş olsa çıkardı ama bir ihtimal daha var o da geç döllenme adete kadar bekle istersen inşallah vardır

O idrar testinde
Peki benim adetlerim çok düzensiz oluyor Pcos var bende 3 ayda bir falan olur. 4 kasımda rahim filmi çektirdim 8 kasımda şeffaf akıntım oldu yumurtlama diye tahmin ettim. Düzensiz olduğu için geç döllenme olabilir mi o yüzden negatif çıkmış olabiliri mi (Umut dünyası😂)

Peki benim adetlerim çok düzensiz oluyor Pcos var bende 3 ayda bir falan olur. 4 kasımda rahim filmi çektirdim 8 kasımda şeffaf akıntım oldu yumurtlama diye tahmin ettim. Düzensiz olduğu için geç döllenme olabilir mi o yüzden negatif çıkmış olabiliri mi (Umut dünyası😂)
Dedim ya yavrum bir ihtimal daha var diye

Back
X