• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kanda gebelik testi için erken miydi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 5 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum her ay ovulasyon takibi yaptım ancak yine de olmadı, ilk çocuğumda ovulasyonda çift çizgiyi gördükten 10 gün sonra kanda beta hcg 6 çıkmıştı. Bat günü idrar testi silik çıkmıştı. Bu defa sat 24 şubat, ovulasyon 10 mart ama beta hcg bakmaya korkuyorum,çünkü 5 aydır bıkmadan usanmadan ovulasyondan 10 gün sonra kan verdim ve negatif sonuç aldığım için adet günümü bekleyeceğim galiba:(

Kızlar merhaba, ben birşey danışmak istiyorum 2 yıllık evliyim, şimdiye kadar çocuk dusunmuyorduk ama son 2 aydır düşünmeye basladık. en son adetimi 11 şubatta gördüm.yani bu ay 8 gün geciktim. eşim ile ilişkiden sonra dayanamayıp 7 gün sonra kan da baktırdım 2,40 çıktı.. daha sonra hiç baktırmadım, 2 gündür ise idrarda bakıyorum hemen cıkmıyor fakat 2 gündür 20-30 dk içerisinde belli belirsiz bi çizgi çıkıyor. kanda baktırmaya korkuyorum cesaret edemiyorum. akıl verinnnn :KK43: hiç adet belirtim yok, ne göğüs agrısı ne birşey. ama son 1 haftadır belimde özellikle sabahları inanılmaz bir ağrı ile uyanıyorum, karın ağrım da mevcut ama adet agrısı gibi değill.. gelmiyor da. sizce stresten miiii:KK43:

Te
Kızlar merhaba, ben birşey danışmak istiyorum 2 yıllık evliyim, şimdiye kadar çocuk dusunmuyorduk ama son 2 aydır düşünmeye basladık. en son adetimi 11 şubatta gördüm.yani bu ay 8 gün geciktim. eşim ile ilişkiden sonra dayanamayıp 7 gün sonra kan da baktırdım 2,40 çıktı.. daha sonra hiç baktırmadım, 2 gündür ise idrarda bakıyorum hemen cıkmıyor fakat 2 gündür 20-30 dk içerisinde belli belirsiz bi çizgi çıkıyor. kanda baktırmaya korkuyorum cesaret edemiyorum. akıl verinnnn :KK43: hiç adet belirtim yok, ne göğüs agrısı ne birşey. ama son 1 haftadır belimde özellikle sabahları inanılmaz bir ağrı ile uyanıyorum, karın ağrım da mevcut ama adet agrısı gibi değill.. gelmiyor da. sizce stresten miiii:KK43:
Geç döllenme ihtimali olabilir belki.

Bence derhal kan testi yaymalısın

Bence derhal kan testi yaymalısın
yarın sabah gidip kan aldıracağım, bakalım.. normalde benim adet dönemim hep ayın 20-25 arası olurdu fakat 2-3aydır sürekli olarak ayın 10-11 inde olmaya başladım.şimdi böyle gecikince de tereddütte kaldım ne bileyim :) bir de tecrübesizim bu konularda teşekkür ederimm :)

yarın sabah gidip kan aldıracağım, bakalım.. normalde benim adet dönemim hep ayın 20-25 arası olurdu fakat 2-3aydır sürekli olarak ayın 10-11 inde olmaya başladım.şimdi böyle gecikince de tereddütte kaldım ne bileyim :) bir de tecrübesizim bu konularda teşekkür ederimm :)
Rica ederim bence hamilesin.hadi hayırlı haberlerini bekliyorum

Bu sabah yine test yaptım negatif çıktı :( Ama şimdi kahverengi bir damla leke gelmiş bat à daha 4 gün var sanırım erken adet oluyorum :(

Back
X