Kanda gebelik testim negatif

Bipolarrrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
45
3
1
38
Merhaba hanımlar adetim gecikeli bu gün 3 gün oldu evde yaptığım testler negatif çıktı bu gün kan testi verdim 0.18 çıktı kesin sonuç mudur acaba belimde kasıklarımda ağrı var ama hala regl olmadım bu gün adet söktürücü kullanmaya başlayacağım bir akıl verir misiniz

kan testi kesin sonuçtur canım
Ama labratuvardaki adam dediki 10.cu güne kadar regl olmazsan testi tekrarlarız dedi kaşık ağrısından bel ağrısından bulantıdan duramıyorum Allah aşkına baka bir şey söyle kafayı yiyeceğim adet söktürücü kullansam mı beklesem mi

Daha gecikmenin 3.günündesiniz hemen neden adet söktürücü kullanacağınızı anlamadım.

Psikiyatri ilaçları kullanıyorum ve sürekli panik atak yaşıyorum bir an önce regl olursam kafam rahat edecek o yüzden sordum
Ama riskli değil mi? 10.günü beklemeyin tabi de isterseniz 2 gün sonra yeniden test verin kandan tekrar bakılsın. Burda geç döllenme olup sonradan ogrenilen gebelikleri okumuştum. Panik atak için nefes egzersizleri belki bir süre idare eder sizi

Ben bipolar hastasıyım bu atakları ancak ilaçlarla bastırıyorum yani normal bir panik atak değil peki sizi dinleyeyim bekleyeyim ama zaten gebeysem kürtaj olmak zorunda kalacağım

Ben bipolar hastasıyım bu atakları ancak ilaçlarla bastırıyorum yani normal bir panik atak değil peki sizi dinleyeyim bekleyeyim ama zaten gebeysem kürtaj olmak zorunda kalacağım
Estagfurullah yetişkin bireysiniz tabiki kendi kararlarınızı kendiniz verirsiniz. Ben beklenen bir gebelik sanmıştım

Estagfurullah yetişkin bireysiniz tabiki kendi kararlarınızı kendiniz verirsiniz. Ben beklenen bir gebelik sanmıştım
Doktorum ilaçları kullanırken gebe kalman çok büyük hata olur dedi geçen ay iki kez birlikte olduk eşimle ve biz senelerdir geri çekilme yöntemi kullanıyoruz başka bir yöntemi önermedi doktor ilaç kullandığım için ben hamileysem hayatım bitti demek açıkçası tekrar kürtaj koltuğuna yatmak istemiyorum. Hayat durdu benim için resmen. Belim kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor şu an ama paikolojik mi onu ayırt edemiyorum ne olur dua edin regl olayım

Anladım canım çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun ama geç döllenme değilse 0.18 çok küçük bir değer gebelik yok demek.. allah gönlünüzcesini nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…