kanda gebelik yanilgisi

sulent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2014
143
55
48
İstanbul
Eskiden hamilelik tespitleri ne basitmis diyecek duruma geldim... regl 4 gun gecikti kan testi yaptirdim maalesef 2 ve gebelik yine yok ayni anda grip oldum ve bir aile buyugum ilac kullanmami inatla diretti kendisi bi bucuk ay gecikme sonrasi test sonucu degismis forumda arastirdim kan testi ve sonuca gore imkansizligi belirtilmis ... ne kotu sey her umide acik olmak oyle degil mi ?

Haydi kızlar canımızı sıkan bizi mağdur eden ovulasyon ve gebelik testlerini atalım birbirimize destek olalım ihtiyacımız olan en büyük şey moral çünkü.bebislerimize kavusuruz inşallah... SİZİ TOPİĞİME BEKLİYORUM HAMİLE KALMAYI İSTEYENLER TESTLERİ ATALIM MORAL TOPLAYALIM

Cnm yine negqtif dedigine gore daha oncede kan vermissin peki eskilerde neler cikiyordu? Bir arkadasimin hep 0.100 cikiyordu 1 aylik bir gecikmede 1.6 cikmisti daha sonra katlanarak artmisti simdi 9 haftalik hamile tabi ultrasona gore meger gec dollenmeymis

Canim mesajimin ardindan devam ediyor halen regl gormedim ama doktor gebelik yok dedi herhalde bugun yarin olurum keske benimde dedigin gibi olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…