Gebeliğe Hazırlık Kanda hamile olup idrar testi negatif çıktı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ssln11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2021
36
9
6
28
Merhaba bayanlar

2 nisanda kürtaj oldum kürtajdan 1 ay önce de kimyasal gebeliğim vardı 2 mayısta adet gördüm ve bu ay 5gün geçti kürtaj önceside adetim o kadar düzenli değildi 2 3 geçerdi ve 2 gün önce kan testi yaptırdım sonuçum 44.79 bu sabah idrar testi yaptım ve tek çizgi sizce bu neden olur?

Merhaba bayanlar

2 nisanda kürtaj oldum kürtajdan 1 ay önce de kimyasal gebeliğim vardı 2 mayısta adet gördüm ve bu ay 5gün geçti kürtaj önceside adetim o kadar düzenli değildi 2 3 geçerdi ve 2 gün önce kan testi yaptırdım sonuçum 44.79 bu sabah idrar testi yaptım ve tek çizgi sizce bu neden olur?
Bildiğim kadarıyla idrar testinde sonuç daha geç çıkıyor. sebebi o olabilir. Bence bugün bir kan testi daha verin. Değerleriniz yükseldiyse hamilesinizdir inşallah. Hayırlı olsun🧿

Merhaba bayanlar

Önceki gebeliklerinizde test hemen cikmismiydi bende kimyasal geçirdim o test bir gün gecikmede çıkmıştı bu 3gun gecikme teste çıkmadı mevsimsel diye geçiştiriyorum

Back
X