• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kanda hamile olup idrar testi negatif çıktı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ssln11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2021
36
9
6
28
Merhaba bayanlar

2 nisanda kürtaj oldum kürtajdan 1 ay önce de kimyasal gebeliğim vardı 2 mayısta adet gördüm ve bu ay 5gün geçti kürtaj önceside adetim o kadar düzenli değildi 2 3 geçerdi ve 2 gün önce kan testi yaptırdım sonuçum 44.79 bu sabah idrar testi yaptım ve tek çizgi sizce bu neden olur?

Merhaba bayanlar

2 nisanda kürtaj oldum kürtajdan 1 ay önce de kimyasal gebeliğim vardı 2 mayısta adet gördüm ve bu ay 5gün geçti kürtaj önceside adetim o kadar düzenli değildi 2 3 geçerdi ve 2 gün önce kan testi yaptırdım sonuçum 44.79 bu sabah idrar testi yaptım ve tek çizgi sizce bu neden olur?
Bildiğim kadarıyla idrar testinde sonuç daha geç çıkıyor. sebebi o olabilir. Bence bugün bir kan testi daha verin. Değerleriniz yükseldiyse hamilesinizdir inşallah. Hayırlı olsun🧿

Merhaba bayanlar

Önceki gebeliklerinizde test hemen cikmismiydi bende kimyasal geçirdim o test bir gün gecikmede çıkmıştı bu 3gun gecikme teste çıkmadı mevsimsel diye geçiştiriyorum

Back
X