Kanda hamilelik çıktı ultrasonda gözükmedi sizce gözükür mü

Alara_21

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2020
34
9
6
27
Hamileyim, 4 gün önce hastaneye gittim ultrasonda kese gözükmedi kan tahlili yaptırdım 5067 çıktı net olarak hamileyim yarın nasipse tekrar gidicem 5+6 haftalık hamileyim sizce gözükür mü dış gebelikten çok korkuyorum ara ara sancılarım ve ksık ağırlarım oluyor yardım edin

Tekrar kan verip düzenli artışa bakılmadı mı? Bu değerle gözükmesi lazımdı.

Hamileyim, 4 gün önce hastaneye gittim ultrasonda kese gözükmedi kan tahlili yaptırdım 5067 çıktı net olarak hamileyim yarın nasipse tekrar gidicem 5+6 haftalık hamileyim sizce gözükür mü dış gebelikten çok korkuyorum ara ara sancılarım ve ksık ağırlarım oluyor yardım edin
Canim tekrar test yaptie ve muhakkak bir an once doktora gorun. Ben 5haftalik hamileyim benm hcg 12950 🥴 bir an once testini tekrarla 🥰 yukselise gecer eminim ki. Kese de gorunmesi gerekirdi,baska bir doktora daha ultrasonla baktir bence😊 ve sakin ol stres yapma en onemlisi bu 😊

Tekrar gittinizmi doktora sonuç ne oldu

Back
X