Kanda hcg

melike c

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
73
22
18
30
Meraba, kanda hcg iliskiden kacgun sonra çıkar bilginiz var mı ya da erken ogrenen oldu mu ? Ya da siz nasil ogrendiniz? Benim 10 gun oldu sonuc alabilirmiyim sizce?

Meraba, kanda hcg iliskiden kacgun sonra çıkar bilginiz var mı ya da erken ogrenen oldu mu ? Ya da siz nasil ogrendiniz? Benim 10 gun oldu sonuc alabilirmiyim sizce?
On gun adet bitimnden sonramı ? Dıyorsunuz daha erken 14 dem snea bakın

On gun adet bitimnden sonramı ? Dıyorsunuz daha erken 14 dem snea bakın
Aslinda soyle.Adet olmadan 3 gun once korunmadik.günümde adet oldum fakat 2 gün sürdü birden kesildi normal yogunluktaydi.3.gün kahve rengi ve beyaz akinti karışık geldi.bi daha hiç kanama olmadı.normalde 7.gün kesilirdi adetim ilk defa bole oldu. Mide bulantılarım var bide alt karin kısmında ağrı oluyo.suphelerim var bugun kan verdim fakat hcg ölçen makina bozulmuş ya gece sonuç çıkıcak ya da pazartesi. Bende doğru sonuç alırmıyım iliskiden sonraki 10. Gunde hcg sonuç verir ki diye sormak istedim.

Aslinda soyle.Adet olmadan 3 gun once korunmadik.günümde adet oldum fakat 2 gün sürdü birden kesildi normal yogunluktaydi.3.gün kahve rengi ve beyaz akinti karışık geldi.bi daha hiç kanama olmadı.normalde 7.gün kesilirdi adetim ilk defa bole oldu. Mide bulantılarım var bide alt karin kısmında ağrı oluyo.suphelerim var bugun kan verdim fakat hcg ölçen makina bozulmuş ya gece sonuç çıkıcak ya da pazartesi. Bende doğru sonuç alırmıyım iliskiden sonraki 10. Gunde hcg sonuç verir mi diye sormak istedim.

Bi kaç saat sonra sonuç aciklanicak nasipse dua edin hayirli sonuçlar alabilirim inşallah 🙏🙏🙏

Back
X