kanda kacinci gun deger kacti

canim cok sagol ALLAH hepimizim yuzune gulsun insallah 96 cikti

maşaallah canım allah bebeğinide kucagına almayı nasip etsin inş...kaçıncı gün test yaptınız benim 5.gün embriyosu 10.günüm bugun ama merkezim 12.gün istiyo oyuzden bekliyorum ama idrar testi aldım yınede dayanamazsam denerim diye çıkarmı sizce

inş.bakalım benim ne çıkacak günler yaklaştıkça merak artıyor hayırlısı inş.bide progeston ada baktırmaya gerek varmı bi topikte okumutum kimyasal ve dış gebelik olup olmadıgı progeston hormanunun yuksekliğinden belli oluyo diye

maasallah senin degerlerin yuksekten baslamis canim benim 12. Gun 37 idi

Ben de burda çok daha yüksek değerler görünce kendiminkini düşük görmüştüm hatta 17. Gün yaptırdım son kez 1039 u görünce rahatladım merkezi aradığımda hemşire bu kadar tahlile hiç gerek yoktu demişti 😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canim insan zorla elde edince gebeligi korkuyor hep ya oyleyse ya soyleyse kafada birsuru soru zaman gecmiyo o yuzdende aslında rahat olmak lazim hersey olacagina variyor vucudu bosuna strese sokuyo ruz

Dilimiz hep hayırlısı diyor herşey olacağına varır diyor ama insan aklına kalbine zor dinletiyor.bu stres doğurana kadar bitmeyecek sanırım birkaç gün önce gece lekelenmem oluğunu gördüm sabahı zor ettim kendi doktorun kongredeymiş başka doktor buldum kalp atışını duydum rahatladım bugün de önceki günlere göre bulantım az diye bir sürü senaryo yazıyor kafam,bi rahatlayabilsem...

canim cok gecmis olsun uzulme hamilelikte boyle lekelenmeler cok normal kendini strese sokmamaya calis mumkun degil biliyorum ama oyalanmaya calis birseylerle arada içini rahatlatmak icin git kalbini dinle rahatla kac haftalik canim gebeligin

12nin içindeyiz nasipse, öncesinde çalışmadığım için rahatım diyordum ama şimdi de çalışsaydım bu kadar çok düşünmezdim diyorum.bi el oyalanması lazım bana ki düşünmeyi ve kendimi dinlemeyi bırakayım

maasallah nerredeyse yolu yarilammissin canim yakinda cinsiyeti ogrenceksin ve yakinda insallah oynamalarini hissetmeye baslicaksin ozaman bence daha kolay olcak az daha sabret insallaj saglicakla alirsim kucagina :)

İnşallah canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu artık hep bunun için dua ediyorum.son 2aydır öyle bozuk ki psikolojim sanki hamileliği isteyen ben değilmişim gibi.bu anlattıklarını yaşamayı iple çekiyorum :))

benimde bugun 12.günümd 5.gün embriyosu sonucum 0.01 olumsuzdoktorumla daha konuşmadım ama sonuc ortada ilaçları kesiyorum artık dua edin.

insallah canim biz niye yasamayalim ınsallah bizde yasicaz :) bu arada senin mide bulantilarin ne zaman basladi ben besinci haftanin icindeyim hala baslamadida bi problemmi var acaba diyorum suan cokmu erken

Benim 6.haftada başladı kalp atışı ile birlikte o gün bugündür bulantısız tek günüm olmadı 😔

anladim canim yani benim son gunlerim iyi degerlendiriyim ozaman :)))

Aynen öyle tatlım Allah yardımcımız olsun ya gerçi ben bu ara o kadar çok duydum mi çevremde hiç midesi bulanmadan kusmadan hamileliğini geçiren.inşallah sen de onlardan olursun :) gerçi birkaç doktordan duydum mide bulantısı sağlıklı gebeliği gösterir diye ama bulantısız da gayet de başarılı hamilelik geçirip sağlıklı çocukları oluyor.mide yanması ve ağız tadı bozukluğu da bendeki diğer durumlar

Back
X