Kanda Kromozom Analizi

cyd86

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
10.168
6.717
448
Medipol Mega Hastanesi'nde tüp bebek tedavisine başladık. Doktorum benden ve eşimden bazı tetkikler istedi. Kanda kromozom analizi yaptiranlar; İstanbul'da hangi hastaneyi önerirsiniz acaba? Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.

Biz istanbul Lab'da yaptırmıştık. Hastaneniz yapmiyor mu?

Biz istanbul Lab'da yaptırmıştık. Hastaneniz yapmiyor mu?
Doktorum devlet hastanesinde yaotirabilirsin demişti o yüzden öncelikle devlet hastanesi araştırıyorum. İstanbul Lab'da ücreti ne kadardı peki?

Doktorum devlet hastanesinde yaotirabilirsin demişti o yüzden öncelikle devlet hastanesi araştırıyorum. İstanbul Lab'da ücreti ne kadardı peki?
Bizde bunun yanında farklı testler de vardı. Toplamda 1000 tl'ye yakın ücret ödemiştik.

Canım merhaba bende medipol mega Hastanesi'nde tüp bebeğe başlayacağım. Testlerim var benim de ben yarın Haseki eğitim araştırma hastanesi nde kromozom testini yaptircagim sen yaptırdı .mı?

Canım merhaba bende medipol mega Hastanesi'nde tüp bebeğe başlayacağım. Testlerim var benim de ben yarın Haseki eğitim araştırma hastanesi nde kromozom testini yaptircagim sen yaptırdı .mı?
Evet ben de Haseki'de yaptırdım, 2 ay sürdü sonuçların çıkması. Zaten sonuçlar çıkınca telefona mesaj geliyor. Hangi doktorda başlayacaksin canım tüp bebek tedavisine?

kromozomlara devle bakıyor ama detaylı genetik tarama tek gen hastalıgına falan bakmıyor.

bende sanırım medipol e gideceğim

Evet ben de Haseki'de yaptırdım, 2 ay sürdü sonuçların çıkması. Zaten sonuçlar çıkınca telefona mesaj geliyor. Hangi doktorda başlayacaksin canım tüp bebek tedavisine?

Kan da mı bakılıyor ? sadece kan verecegim dimi?? Ayşe hoca da başlayacağım çok sevdim kendisini çok

kromozomlara devle bakıyor ama detaylı genetik tarama tek gen hastalıgına falan bakmıyor.

bende sanırım medipol e gideceğim
Bence aklında soru işareti kalmamasi için. On görüşmeler yap başlamak istediğin yerlerde . Medipol mega hastanesi için de kesinlikle Ayşe hoca yi tavsiye ederim

İstanbul bakırkoy devlet hastanesı serhan beyden randevu alın .. devlette yaptırın özelde cok gereksız. Ustelık 1 hafta sadece gec cıkıyo özele gore

İstanbul bakırkoy devlet hastanesı serhan beyden randevu alın .. devlette yaptırın özelde cok gereksız. Ustelık 1 hafta sadece gec cıkıyo özele gore
Teşekkür ederim tavsiyeniz icin, Haseki Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yaptırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…