Tüp bebek ve PCOS

Merhaba bende ıstanbul Acıbadem de oldum su tüketin çok fazla ve sürekli idrara çıkın ki vücudunuzdan atın o ilacın etkısını ben operasyondan bı hafta sonra lekelenme görmeye başladım adetım başlıyor
Çok şükür bende atlattım o süreci benim 67 yumurta toplandı o yüzden ohss riskim yüksekti bunu söylemiştiler bana karnım şişip idrara çıkamayınca birde üstüne ayaklarım davul gibi oldu hastanede takip altına alındım ama adet olunca bitti şükür ilk denememde böyle olmamıştı ikinci denemem bu ama ohss oldum neyse şükür atlattım

Çok şükür bende atlattım o süreci benim 67 yumurta toplandı o yüzden ohss riskim yüksekti bunu söylemiştiler bana karnım şişip idrara çıkamayınca birde üstüne ayaklarım davul gibi oldu hastanede takip altına alındım ama adet olunca bitti şükür ilk denememde böyle olmamıştı ikinci denemem bu ama ohss oldum neyse şükür atlattım
Çok geçmiş olsun adet olunca vücut gerçekten rahatlıyor atlatmanıza çok sevindim🥹 İlk denemenizde kaç yumurtanız olmuştu

Merhaba kendinizi daha fazlasına hazırlayın. Çünkü piezzo, mikroçip vs derken çok daha fazla ücret çıkıyor. Çözme ücreti de alacaklar. Piezzo 25000, mikroçip 15500. Çözme 25500. Ayrıca transferden önce embriyo yapıştırma 10000, rahim aşısı 6000, kasılma iğnesi 5500. Üstelik transferden önce mutlaka ya HSG ya da histereskopi mutlaka isteniyor. Elinizdeki güncel değilse tabi
Bende Bülent tıraşa gidiyorum.Hic memnun kalmadım.Dosyayi hoca görüyor diyorlar ama hemşire elin de dosyayla baş hemşirenin yanına giriyor .Bülent hoca yok olsa zaten dolaşıyor kendini gösteriyor.Bu kadar açık nasıl yalan söylüyorlar anlamış değilim polip ameliyatı oldum koridorda anesteziyi verdiler ve o gün hoca kesinlikle orada değildi işlemlerin bitince tüm şikâyetleri mi yasadiklarimi yazicam.Ucrete gelince inanılmaz yüksek herşey iki üç katı cozdurme adı altında para talep ediliyor.Bu ticarethanelere kim dur diyecek herkes birleşip şikayet etse keske ne güzel olur.

Bize aslında bunları açıkça söylemişlerdi, biz bu şekilde kabul ettik, zaten yaşadığımız şehir farklıydı, uzaktan farklı bir hoca bizim tedavimizi Bülent hocaya iletiyordu, İstanbul’a prp, yumurta toplama ve kontrol için gittim, bir de transfere gideceğim, her şeyinizle Bülent hoca ilgilensin istiyorsanız ekstra ücrete tabi olursunuz demişlerdi, biz istemedik, zaten sürekli gitmeyecektik, ama Bülent hocayla illa görüşmek istediğinizde görüştürüyorlar. Biz gittiğimizde görüşmek isteyince hemen görüştürdüler. Tecrübenize üzüldüm keşke o an bu yaptıklarının etik olmadığını söyleseydiniz. Koridorda anestezi vermelerine çok şaşırdım. Ücret olarak evet çok pahalı😞 el mahkum onları da kabul ederek gitmiş oluyoruz. Maddi olarak bizi de çok zorladı ama kafamızdaki en büyük soru işaretini de kaldırdığı için çok şükrediyoruz Bülent hocaya 🙏🏻

Çok geçmiş olsun adet olunca vücut gerçekten rahatlıyor atlatmanıza çok sevindim🥹 İlk denemenizde kaç yumurtanız olmuşt40 yumurtada

Çok geçmiş olsun adet olunca vücut gerçekten rahatlıyor atlatmanıza çok sevindim🥹 İlk denemenizde kaç yumurtanız olmuştu
40 yumurta toplandı 2 embriyo oluştu ilk denemede

Merhaba kendinizi daha fazlasına hazırlayın. Çünkü piezzo, mikroçip vs derken çok daha fazla ücret çıkıyor. Çözme ücreti de alacaklar. Piezzo 25000, mikroçip 15500. Çözme 25500. Ayrıca transferden önce embriyo yapıştırma 10000, rahim aşısı 6000, kasılma iğnesi 5500. Üstelik transferden önce mutlaka ya HSG ya da histereskopi mutlaka isteniyor. Elinizdeki güncel değilse tabi
Merhaba post eski ama yardim ederseniz sevinirim toplamda nekadari gözden cikarmaliyiz?

Biz daha bugun görüştük her şey dahil ekstra testler mikroçip tarzı uygulamalar kullandıgımız ilaç ve igneler ile 250 bin dedi şişli memorial
Tesekkür ederim bilgi icin suan 250 bin dedilerse cok sanslisin ben gecen sene bir doktordan bilgi aldim bana 290 demisti hatta uyardi seneye zam olcak dedi 2025 icin. Suan 300 civari olmustur allah yaptiracak olab herkese yardim etsin🙏🏼 hic kolay degil maddi manevi..

Back
X