kanda kromozon analizi yaptıranlar

sefda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
241
1
96
İstanbul
arkadaşlar ben iki kez tüp bebek denedim birincisi tutmadı ikincisi tuttu fakat kısa sürdü gelişmedi yani, şimdi doktorum genetik test istedi kanda kromozon yani,bu ne demek kanda bi hastalık varmı diye bakacaklar yoksa uyuşmazlık olup olmadığınamı bakılıyor,bi sorum daha var üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyomu bu tahlili bilen varmı arkadaşlar çünki özelde pahalı biraz.şimdiden tşkler.

canım sizin problem neydi.sana mı yapılacak eşinemi. benim eşime yapılmıştı kromozom analizi. üniversite hastaneleri yapıyor. biz ücretsiz yaptırmıştık. genetik kaynaklı bir problemin olup olmadığına bakıyorlar. İnşallah yoktur Rabbim Yardımcınız olsun.

bizim problem aslında bende sayılır oda tek yumurtalığımdan ameliyat olmuştum olduğum taraf çalışmıyor sağ yumurtalığım çalışıyor tek problem o, ama raporlarımda sebepsiz infertilite diyolardı,şimdi ise neden tutmadığı için o tahlili istediler,birde ücret alıyolarmı acaba,çok uzun gün veriyolarmı onuda merak ettim.

merhaba canım bende ilk tüp bebek denememde hamile kaldım fakat gelişimi durduğu için malesef alındı. bendende aynı testi istediler. bende araştırdım fakülte hastaneleri çapıomuş çapayı aradım bana 10 ayda çıkıo sonucu dedi ve şok oldum...o yüzden ben özel labaratuvarda yaptırıcam ordada sonucu 1 ayda çıkıo zaten.ama tüp bebek denememden önce yaptırmayı düşünüyorum...

merhaba canım bende ilk tüp bebek denememde hamile kaldım fakat gelişimi durduğu için malesef alındı. bendende aynı testi istediler. bende araştırdım fakülte hastaneleri çapıomuş çapayı aradım bana 10 ayda çıkıo sonucu dedi ve şok oldum...o yüzden ben özel labaratuvarda yaptırıcam ordada sonucu 1 ayda çıkıo zaten.ama tüp bebek denememden önce yaptırmayı düşünüyorum...

canım senle doktorumuz aynı aret bey di seninkide sanırım, ama senden erken istemişler yani genelde 2 yada 3 denemeden sonra isteniyo,özelde çok pahalı napcam bilemiyorum dediğin gebi ssk oluncada uzun süre veriyolar,sen ne zaman ikinciyi denemeyi düşünüyosun peki?hakkımızda hayırlısı artık ne diyim

Merhaba arkadaşlar.benimde dr.tekrarlayan düşüklerle ilgili bazı testler istedi.bu testlerin içindede genetik testlerde vardı.ben şişli etfale gittim,durumumu anlattım dr.istediği testleride götürdüm.oradaki genetik dr.testleri yazdı ve beni samatya hast.yolladı.kan aldılar ve 1 ay sonra çıkar dediler.24 nisanda sonucu alıcam.bence çapa yanlış anlamıştır 10 ay çok uzun bence.istanbulda olan arkadaşlara tavsiyem şişliye gidin onlar sizi yönlendirir.

Merhaba arkadaşlar.benimde dr.tekrarlayan düşüklerle ilgili bazı testler istedi.bu testlerin içindede genetik testlerde vardı.ben şişli etfale gittim,durumumu anlattım dr.istediği testleride götürdüm.oradaki genetik dr.testleri yazdı ve beni samatya hast.yolladı.kan aldılar ve 1 ay sonra çıkar dediler.24 nisanda sonucu alıcam.bence çapa yanlış anlamıştır 10 ay çok uzun bence.istanbulda olan arkadaşlara tavsiyem şişliye gidin onlar sizi yönlendirir.

tşkler canım sen k.doğum dr mı gittin?peki ücret alıyolarmı ssklıdan?

tşkler canım sen k.doğum dr mı gittin?peki ücret alıyolarmı ssklıdan?

canım önce şişli hast.internetten randevu al.sabah olursa daha sakin oluyor.sonra kadın doğum bölümüne git kayıt ol.ücret alınmıyor.dr.yanına gittiğinde durumunu anlat testlerinide götür.seni genetik dr.yönlendirirler.o sana tahlilleri yazar.ama testleri orada yaptıramıyorsun seni samatya hast.yollarlar oradada ücret ödemiyorsun.tam 1 ay sonra testlerini verirler.inşallah yardımcı olmuşumdur.

cnm ben medikal park bahcelievlerde yaptırdım kan veriyorsun sonuç bir ay sonra çıkıyor.eşime ve bana yapılmıstı temmuz gibi.toplam 250 tl ödemiştik.

canım ben yaklaşık iki yıl önce ankaraya gönderdim ücret olarakda 125 ytl ödedim ama şimdi nasıldır bilmiyorum rabbim yardımcın olsun

merhaba sefda bu testleri bir hafta önce bende yaptırdım doktorum eşimdende istedi .biz özelde yaptırdık sonuç üç gün sonra çıkacak

canım toplam 10 gün içinde çıkmış olacak .bende iki kez tüp bebek yaptırdım.ikisindede hamile kaldım.malesef ikiside düştü onun için dr .bu testleri istedi

kızlar merhaba 4 kez kımyasal gebelık yasadım 4 senelık evlıyım bana ve esıme kromozom testı yapıldı esımde bır problem yok fakat benım test sonucum 46,xx,21ps+ cıktı AÇIKLAMA; yapılan analızler sonucunda ıncelenen tüm alanlarda 21 nolu kromozomun p kolunda artıs saptanmıstır normal populasyonda gözlenebılen bu degısıklık varyasyon olarak kabul edılebılır genetık danısma önerılır yazıyor kızlar ınternetten o kadar arastırdım ama ne gıbı sorunlara yol acar hıçbır bılgıye ulasamadım tıbbı genetık uzmanına nette sordum hıçbır anormallık yok yazmıs çok korkuyorum çocuk sahıbı olamamak benı korkuturken bırde sakat dogurmaktan cok korkuyorum pazartesı gunune genetık danısmanlık ıcın memorıal hastanesınden randevu aldım allahım sen benı evlat özlemıyle sınama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hunger86 merhaba bende bu testleri yaptıracağım.sen nerde yaptırdın memorial ın genetik danışmanlık ücreti ne kadar bir bilgin varmı?

askböcegım merhaba ben tekırdag da özel bır hastanede yaptırdım ıstanbula düzen laboratuvarına gönderdıler memorıal hastanesınde burdan kalkıp gıdecegım 150TL muayene

artvinli merhaba;hikayeni okudum inan çok üzüldüm inşallah biz de bu koşudan geç te olsa elimiz dolu olarak çıkarız.sana sormak istediğim şşey şu.benim 3 aşılamam 2iptal tüpüm ve 1 negatif tüpüm var. bir de evliliğimin ilk yıllarında düşükle sonuçlanan spontan bir hamileliğim olmuştu.şimdiki dr um eşimden genetik test kromozom analizi istedi.dışarıda özellerde çok pahalı.çapa ya gittim evet bana da 9 ayda sonucun çıkacağını söylediler. benim de o kadar vaktim yok ne yazıkki.artı paramda yok açıkcası.sen nasıl yaptırdın bana anlatırmısın şişli etfalde hangi dr a gittin istedin tahlillerinisana nasıl kolaylık gösterdiler açıklayıcı olarak yazarsan çok sevinirim.senden haber bekliyorum.hoşçakal.sevgiyle kal

genetik olarak problem var mı diye erkeğe de kadına da uygullatırıyorlar;bizde yaptırdık,sonuç olumlu çıktı henüz başarıyı yakalayamadık.
ben umut tüp bebkte yaptırdım adam başı 150 TL aldılar

artvinli merhaba;hikayeni okudum inan çok üzüldüm inşallah biz de bu koşudan geç te olsa elimiz dolu olarak çıkarız.sana sormak istediğim şşey şu.benim 3 aşılamam 2iptal tüpüm ve 1 negatif tüpüm var. bir de evliliğimin ilk yıllarında düşükle sonuçlanan spontan bir hamileliğim olmuştu.şimdiki dr um eşimden genetik test kromozom analizi istedi.dışarıda özellerde çok pahalı.çapa ya gittim evet bana da 9 ayda sonucun çıkacağını söylediler. benim de o kadar vaktim yok ne yazıkki.artı paramda yok açıkcası.sen nasıl yaptırdın bana anlatırmısın şişli etfalde hangi dr a gittin istedin tahlillerinisana nasıl kolaylık gösterdiler açıklayıcı olarak yazarsan çok sevinirim.senden haber bekliyorum.hoşçakal.sevgiyle kal
canım yakın tarihte bende yaptırdım bilgi vermek istedim..
internetten şişli etfal kadın doğum bölümünden randevu alıyorsun
düşük sayısını arttırmanı yani aynı şekilde tedavilerini anlatıp,2düşüğünün olduğunu söylemen yararına olacaktır.. çünkü 1düşük için devlet hastaneleri test yapmayı gerek görmüyor!!!
kadın doğum bölümü seni genetik bölümünde dr.ümran hanıma yönlendiriyor inanılmaz şeker bir doktor.. o sevkini hazırlıyor ve samatyaya gönderiyor.. orada dış hastaneler irtibat bürosu var kanını alıyorlar ve tam 1ay sonra sonucunu alabiliyorsun.. bence yaptırmışken hem kendine hem eşine yaptır canım aklın rahat olsun..
ben 1eylülde gittim 1ekimde aldım sonucumu..
ALLAH yardımcın-yardımcımız olsun inş..

ARKADASLAR
BU DUSUK SONRASI YAPILAN TAHLIL GENETIK KROMOZOM TAHLILIMI
BIZ ESIMLE BIRLIKTE 300 TL YE YAPTIRDIK
FAKAT DUSUKLERDEN SONRA SADECE ANNEYE YAPILAN 2 MILYARI BULAN OZELDE TAHLIL VARMIS ANNEDE PIHTILASMA BOZUKLUGU FILAN O TAHLILDE CIKIYORMUS
BILGISI OLAN VARMI:bbo:

arkadaşlar 2 negatifden sonra hangi testleri yaptırmalıyım sizce bilgisi olan varsa paylaşabilirmi acaba....bu genetik testi yaptırmalıyım galiba çünkü ilk gebelik doğal yoldan gelmişti ama kalbi hiç atmadı bu genetik bir problemle alakalı diye düşünüyorum...fazla bir bilgimde yok açıkcası...doktorumada sormıycam birdaha ona gitmeyi düşünmüyorum...

Back
X