bırsey sorabılırmıyım.3 gun gecınce negatıftı 10 gun gecınce pozıtıf demiştın ya pekı bu 3 ıle 10 günlük arada tekrar hıc test yaptırdın mı
canım ben arada hiç baktırmadım çünkü umudum yoktu hiç bide ilaç başlmıştık klomen kullnıyodum negatf olunca hani biran önce olsunsa tekrar tedaviye devm edelim diye acele ediyodum o yüzdende hiç bakmadım ama şimdiye en azından düşükte olsa bi değer çıkardı diye düşnüyorum umudunu kırmak istemem yinedebenım bugun 5.gunum yıne negatıf... o yzuden soruyorum umudu kesmelımıyım tamamen
haklısın ... neyse artık yapacak bişey kalmadı ...nasip değilmiş... çok tşk ederım sorularıma cevap verdğin için...canım ben arada hiç baktırmadım çünkü umudum yoktu hiç bide ilaç başlmıştık klomen kullnıyodum negatf olunca hani biran önce olsunsa tekrar tedaviye devm edelim diye acele ediyodum o yüzdende hiç bakmadım ama şimdiye en azından düşükte olsa bi değer çıkardı diye düşnüyorum umudunu kırmak istemem yinede
Benim 3 gün geçmişti negqtifti 10 gün sonra adet olmayınca twkearladı doktorum ve sürpriz dediii[/
3 gün geçince kan mı baktırmıstın cnm idrar mı? çıkan değer tamamen sıfır mıydı?
Benim de hayatimda ilk defa adetim gecikti 4 gün geçmişken test yaptirdim ayni sizin gibi 0.1 cikti bugün 10 gün oldu ama ben hala adet olmadim arkadaşlarım biraz daha bekle tekrar test yap dedi çünkü arkadasim 5 haftalık hamileyken kanda cikmamis 7. Haftada cikmis kandamerhaba arkadaşlar.adetim 3 gün geçti.kan testı yaptırdım ıkı kez .ıkısınde de negatıf çıktı (0.1)...ben normalde adet olacağım zaman hissederım kasıklarım ağrır.hıc ağrım yok gelmeyecek gıbı... sizce hamıle olabilir mıyım .böyle bır durum yaşayanlar varsa anlatabilir mi ?
benımde 7 gün geçtı çok umutluydum 42.gün bir gün içinde geldi .bilmiyorum canım napıcamı da bilmiyorum
yaptırdın mı pekı .istersen bır yaptır ben 42.gun yanı 7 gun geçtikten sonra adet oldum bır gun içinde geldı çok umutlanmıştım olmadıBenim de hayatimda ilk defa adetim gecikti 4 gün geçmişken test yaptirdim ayni sizin gibi 0.1 cikti bugün 10 gün oldu ama ben hala adet olmadim arkadaşlarım biraz daha bekle tekrar test yap dedi çünkü arkadasim 5 haftalık hamileyken kanda cikmamis 7. Haftada cikmis kanda
hayırlısı olsun inşallahbenımde 7 gün geçtı çok umutluydum 42.gün bir gün içinde geldi .
ihayırlısı olsun inşallah
amin canım senin içindehayırlısı olsun inşallah
amin canım aminnnni
amin canım senin içinde
inşallah hamilesındır tekrar yaptır bence .içinde şüphe kalmazhayırlısı olsun inşallah
çok korkuyorum ikinciye yaptırmaya canım çünkü ilk bebeğimi kaybettim ikinci içinde umutlanıp sonra üzülmek istemiyoruminşallah hamilesındır tekrar yaptır bence .içinde şüphe kalmaz
üzüldüm canımçok korkuyorum ikinciye yaptırmaya canım çünkü ilk bebeğimi kaybettim ikinci içinde umutlanıp sonra üzülmek istemiyorum
inşallah canım benim allah kımseye aratmasın kucagını boş bırakmasınüzüldüm canıminşallah bu kez olmuştur sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına
amin canım.benım artık umudum kalmadı 7 ay oldu ama artık umudum kalmadı yoruldum umut etmekteninşallah canım benim allah kımseye aratmasın kucagını boş bırakmasın
sakın canım benim ilk bebeğim 3 sene sonra bize supriz yapmak istedi nasip olmadı ama sakın umudunu kaybetme ben ne dönemler atlattım allah her zamn hayırlı zamnda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versinamin canım.benım artık umudum kalmadı 7 ay oldu ama artık umudum kalmadı yoruldum umut etmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?