- Konu Sahibi sezerbilge
Merhabalar 15 gün gecikti adetim 10 gün geciktiginde ultrasonda gebelik bulgularının oldugu söylendi ama sonuc 1.2 yani negatif cıktı,böyle olup daha sonradan pozitif oldugunu ögrenen oldumu ? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar 15 gün gecikti adetim 10 gün geciktiginde ultrasonda gebelik bulgularının oldugu söylendi ama sonuc 1.2 yani negatif cıktı,böyle olup daha sonradan pozitif oldugunu ögrenen oldumu ?![]()
bazen geç döllenme olabiliyormuş, o zaman kana da idrara da geç yansır. ama 15 gün gecikti diyorsun. bence biraz daha bekle 5 gün daha. sonra bir daha kan testi yaptır bakalım. değerin arttıysa gebelik olabilir.
Evet bende ondan süphelendim canım bide kafam karıstı doktorun gebelik bulguları var demesine sonucunda negatif cıkması üzdü acıkcası bakalım yarın bi idrar testi yapacam sonra kan testi yaptıracam cok sabırsızlanıyorum insallah hamisimdir![]()
inş istediğin gibi çıkar canım sonucun =) ümidini kırma. belki öyle bir durum olabilir yani. ama yeni test yaptırdıysan bekle bence. hemen yarın sonuç alırmısın bilemem. değer 48 saatte bir 2 katına çıkıyor diye biliyorum ben. idrarada geç yansır biraz. sonucu öğrenince yaz burdan merak ettim bende![]()
İnsallah canım benim:) zaten ben 5 gün önce kan testi yaptırdım yani 10 günlük gecikmede,bugün itibariyle 15 gün gecikti hala bi belirti yok adete dair deger artmıs olabilirmi ki?
5 gün geçtiyse de değer artmış olması gerekir. varsa çıkar muhakkak canım.. ama kan testi yaptır bence. idrar testine niyeyse ben hiç güvenemiyorum.
Bitanem bugün sabah test yaptım evde yine negatif cıktı ama 16 gün oldu adet belirtisi yok yarın kan testi yaptıracam tekrar cok üzgünüm![]()
üzüldüm canım ya =( birde kan testi dene bencede. en azından değerde artış olup olmadığını görürsün
inş canım.. hayırlısı olsunBende cok üzüldüm canım ya ama yıpratmamaya da calısıyorum kendimibakalım yarın kan testi yaptıracaz bitanem insallah deger artmıstır,ve bugün sünük bi akıntım oldugunu farkettim hatta az önce insallah hamisimdir kendini belli etmiyordur
![]()
inş canım.. hayırlısı olsun
İnsallah canım benim dua et benim icin....
edicem canım.. =) öğrenince son durumunu bilgilendir beni de. ben bile stres yaptım =)