Kanda negatif olup hamile olduğunu öğrenen var mı??

Maviege16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
143
30
48
27
Merhaba benim adetim 3 gün gecikti adetten yaklaşık 2 gün once kan verdim 0.1 çıktı şimdi adetim 3 gün gecikti 8 aydır korunmuyorz acaba böyle Bi durum yaşayıp hamile olan var mı acaba yoksa umudumu kesmeli miyim ?

Adet gecikmeniz 1 yada 2 haftayı bulsun çok erken kan vermişsiniz. Geç döllenme yaşadığım için 2 hafta negatif test sonuçları aldım sonra pozitife döndü. Kan ve idrar hepsi negatifti. En son adet üzerinden 50 gün geçtikten sonra idrarda pozitif sonuç alabildim ardından kan değeri ile gebeliği kesinleştirdik.

Adet gecikmeniz 1 yada 2 haftayı bulsun çok erken kan vermişsiniz. Geç döllenme yaşadığım için 2 hafta negatif test sonuçları aldım sonra pozitife döndü. Kan ve idrar hepsi negatifti. En son adet üzerinden 50 gün geçtikten sonra idrarda pozitif sonuç alabildim ardından kan değeri ile gebeliği kesinleştirdik.
bende 7 gun gecikmeyle verdim 1.8 cikti acikcasi supheleniyorum adet sokturucuyu kullanmadim :( insallah guzel sonuclar alirim

bende 7 gun gecikmeyle verdim 1.8 cikti acikcasi supheleniyorum adet sokturucuyu kullanmadim :KK43: insallah guzel sonuclar alirim
Yani değeri düşük çıkıp sonradan yükselen oluyor sizin gibi değerlerde. Ya geç döllenme ya da kimyasal gebelik. Kimyasal ise zaten er ya da geç kanama ile atılır. İnşallah bebiş sizinledir ❤️

Gözünüz aydın ☺️Söylediklerinizle bana umut oldunuz.Ben de adet gecikmesinin 3. günü beta hcg 2 çıktı.Doktor hamilelik yok gibi ama 4-5 gün daha gecikirse yine test yaptırın dedi.Daha sonra gecikmenin 8. günü idrar testi yaptım negatif çıktı.Normalde adetim hep düzenlidir hiç gecikmez.Stres yaptım biraz.Yeni evlendim yaşım 38.İki aydır deniyoruz.AMH değerim de düşük çıkmıştı.Sizin yaşınız kaçtı

Gözünüz aydın ☺️Söylediklerinizle bana umut oldunuz.Ben de adet gecikmesinin 3. günü beta hcg 2 çıktı.Doktor hamilelik yok gibi ama 4-5 gün daha gecikirse yine test yaptırın dedi.Daha sonra gecikmenin 8. günü idrar testi yaptım negatif çıktı.Normalde adetim hep düzenlidir hiç gecikmez.Stres yaptım biraz.Yeni evlendim yaşım 38.İki aydır deniyoruz.AMH değerim de düşük çıkmıştı.Sizin yaşınız kaçtı
Teşekkür ederimm. Değeri 1 2 çıkıp sonradan yükselen oluyor az da olsa. Bende 24 yaşındayım. Yaş faktörü de evet önemli ama 38inde gebe kalıp 4 5 yaşında çocuğu olan tanıdığım var 😅 hatta down sendromu yüksek çıkmıştı ama maşallah bir sorunu yok. Ben de 7 8 ay sanırım korunmuyordum Allah Allah niye olmuyor diye düşünürken gebe kaldım geç döllenme ile ama. Belki sizin de öyledir değilse de denemeye devam edin herhangi bi sorununuz yoksa sizin de eşinizin de en kötü aşılama yaptırırsınız sonuçları gayet iyi. Adet gecikmem 1.haftayı doldurduğu zaman benimde negatifti ama döllenme yaşıyormuşum meğerse oda geç yumurtlama sebebiyle çünkü olması gerekenden geç yumurtlama adet tarihini de etkiliyor. Beklemenin zararı yok bence

Teşekkür ederimm. Değeri 1 2 çıkıp sonradan yükselen oluyor az da olsa. Bende 24 yaşındayım. Yaş faktörü de evet önemli ama 38inde gebe kalıp 4 5 yaşında çocuğu olan tanıdığım var 😅 hatta down sendromu yüksek çıkmıştı ama maşallah bir sorunu yok. Ben de 7 8 ay sanırım korunmuyordum Allah Allah niye olmuyor diye düşünürken gebe kaldım geç döllenme ile ama. Belki sizin de öyledir değilse de denemeye devam edin herhangi bi sorununuz yoksa sizin de eşinizin de en kötü aşılama yaptırırsınız sonuçları gayet iyi. Adet gecikmem 1.haftayı doldurduğu zaman benimde negatifti ama döllenme yaşıyormuşum meğerse oda geç yumurtlama sebebiyle çünkü olması gerekenden geç yumurtlama adet tarihini de etkiliyor. Beklemenin zararı yok bence
Ben galiba yaş sebebiyle biraz sabırsızım.Hiç adet olacakmışım gibi de değil yani belirti yok.Bize de doktor 6 ay denememizi önerdi,olmazsa daha sonra bakarız diye.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhh 🙏

Sizin adınıza çok sevindim inşallah benimde öyledir genelde adetim 6 gün fln gecikir pcos var bende çünkü markette de çalıştığım için Bi kan testi vermek istedim ağır kaldırıyorum fln iş için haberim olsun varsa da ona göre hareket ederim diye ama bekleyim nasılsa yoksa da adetnokurum eninde sonunda

Merhaba. Böyle yorumlarınız öyle güzel umut oluyor ki ❤️ Ben bu ay 8 gün gecikme yaşadım erken gebelik testi negatif çıktı 5. Günde. Ama hala adet olmadım. Ama yine bir umut diyorum. Belki geç döllenme olmuştur. Bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allah’ım 🙏🏼❤️

Merhaba ben de kan testi verdim 9 günlük gecikmem vardı. Negatif çıktı ama hala regli olamadım. Sizin hiç kanda negatif çıktığı oldu mu? Ümitlenmeli miyim hiç regli belirtim yok sadece sık idrara çıkma ve akıntı biraz da karın ağrım var yaklaşık 3-4 gündür.

Merhaba ben de kan testi verdim 9 günlük gecikmem vardı. Negatif çıktı ama hala regli olamadım. Sizin hiç kanda negatif çıktığı oldu mu? Ümitlenmeli miyim hiç regli belirtim yok sadece sık idrara çıkma ve akıntı biraz da karın ağrım var yaklaşık 3-4 gündür.
Tabikide çıktı. Ben 4 hafta geç döllenme yaşadım. 2 hafta kan idrar hepsi negatifti. İdrar durumu 3 aydan sonra görülür psikolojiktir yada enfeksiyon vardır. Akıntı da gebelik belirtisidir ama belirtilere bakarak gebesiniz diyemeyiz. Adet gecikmesi 10 15 gün olunca test yapılması öneriliyor. Biraz daha bekleyin isterseniz 🙏

Benimde adetim 5 gün gecikti sürekli test yapmaktan yoruldum bir buçuk yıldır ikinci istiyoruz tüplerim tıkalı çıkmıştı üç ay önce açıldı inşallah şu mübarek cuma yüzü suyu hürmetine hamileyimdir🤲 Kızım çok kardeşi olmasını istiyor şuan için sadece akıntı göğüslerde hafif hassaslık ve kasigimin üst kısmında sertlik şişlik oluyor ara ara başka da bı belirtim yok

Back
X