- 21 Mart 2022
- 27
- 7
- 16
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebe kaldıgın gün ıgneye baslıyorsun corasprine de devam edıyorsunuz . Bebek daha rahat beslenebildiği içinde gelişimi daha güzel ilerliyor. Allahın izniylede düşük vs olmadan kucagına alıyorsun .Merhabalar hanımlar.
Benim düşük ve dış gebelikle geçen kayıplarım var. Gen testi yaptırdım kanda pıhtılaşma çıktı. Şimdi bebek istiyoruz. Coraspin ve folikasit kullanmaya başladım. Bu durumu yaşayanlar süreç nasıl ilerliyor yazarsanız çok sevinirim
Öncelikle geçmiş olsun. Bende 1 ay önce düşük yaptım test yaptırdım ve kanda aynı şekilde pıhtılaşma çıktı. Trombo ACC ve folikasit kullanmaya başladım doktor tavsiyesiyle ve hamile kaldıktan sonra da doğuma kadar her gün karın bölgemden iğne olunacağımı söyledi.Merhabalar hanımlar.
Benim düşük ve dış gebelikle geçen kayıplarım var. Gen testi yaptırdım kanda pıhtılaşma çıktı. Şimdi bebek istiyoruz. Coraspin ve folikasit kullanmaya başladım. Bu durumu yaşayanlar süreç nasıl ilerliyor yazarsanız çok sevinirim
Gebe kaldıgın gün ıgneye baslıyorsun corasprine de devam edıyorsunuz . Bebek daha rahat beslenebildiği içinde gelişimi daha güzel ilerliyor. Allahın izniylede düşük vs olmadan kucagına alıyorsun .
Burada genelde kalp atışı duyduktan sonra iğneye başladıklarını söylüyorlar. Benim doktorum da 5 6 haftalarda başlanıyor dedi. Ben 6. Haftaya kadar ilerleyemiyorum malesef. Coraspini günde kaç defa kullanıyordunuz?Gebe kaldıgın gün ıgneye baslıyorsun corasprine de devam edıyorsunuz . Bebek daha rahat beslenebildiği içinde gelişimi daha güzel ilerliyor. Allahın izniylede düşük vs olmadan kucagına alıyorsun .
Evet süreç bu şekilde ilerliyor. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızıÖncelikle geçmiş olsun. Bende 1 ay önce düşük yaptım test yaptırdım ve kanda aynı şekilde pıhtılaşma çıktı. Trombo ACC ve folikasit kullanmaya başladım doktor tavsiyesiyle ve hamile kaldıktan sonra da doğuma kadar her gün karın bölgemden iğne olunacağımı söyledi.
Normalde öyle ama düşükle sonuclanınca gebelıklerım bız öğrendiğimiz gün başlıyoruz. Kızımda da öyle yaptık. Bundanda hemen aynı gun basladık gunde bır tane coraspırın .Burada genelde kalp atışı duyduktan sonra iğneye başladıklarını söylüyorlar. Benim doktorum da 5 6 haftalarda başlanıyor dedi. Ben 6. Haftaya kadar ilerleyemiyorum malesef. Coraspini günde kaç defa kullanıyordunuz?
Allah analı babalı büyütsün inşallahNormalde öyle ama düşükle sonuclanınca gebelıklerım bız öğrendiğimiz gün başlıyoruz. Kızımda da öyle yaptık. Bundanda hemen aynı gun basladık gunde bır tane coraspırın .
Rica ederim . Amin inşallah .. sizede hayırlısıyla nasıp olsunAllah analı babalı büyütsün inşallahteşekkür ederim
Merhaba, benimde 5 gende pıhtılaşmam var. Kan testi pozitif olduğu an dr. Hemen iğneye başlattı. Coraspin kullanamadım mideme çok dokunduğu için ama iğneyi 9 ay boyunca yaptım. Şimdi 1 buçuk yaşında kızım.Merhabalar hanımlar.
Hayırlı evlat olsun allah analı babalı büyütsün inşallahMerhaba, benimde 5 gende pıhtılaşmam var. Kan testi pozitif olduğu an dr. Hemen iğneye başlattı. Coraspin kullanamadım mideme çok dokunduğu için ama iğneyi 9 ay boyunca yaptım. Şimdi 1 buçuk yaşında kızım.
Rabbim sağlıkla nasip etsin size de inşaAllah![]()
Âmin inşAllahHayırlı evlat olsun allah analı babalı büyütsün inşallah![]()
hangı genınde sorun var canım ?Burada genelde kalp atışı duyduktan sonra iğneye başladıklarını söylüyorlar. Benim doktorum da 5 6 haftalarda başlanıyor dedi. Ben 6. Haftaya kadar ilerleyemiyorum malesef. Coraspini günde kaç defa kullanıyordunuz?
.Evet süreç bu şekilde ilerliyor. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı
benımde 1 kımyasalım-1 dıs gebelıgım olduMerhabalar hanımlar.
benımde 1 kımyasalım-1 dıs gebelıgım olduNormalde öyle ama düşükle sonuclanınca gebelıklerım bız öğrendiğimiz gün başlıyoruz. Kızımda da öyle yaptık. Bundanda hemen aynı gun basladık gunde bır tane coraspırın .
Merhaba ben de düşük yaptım bu gen testini hangi bölüm be nerede yapılıyor süreci nasıl geçirdiniz yeni bi belirti mi vardı kanda pıhtılaşmaya dair. İlk düşüğüm olduğu için doktorum araştırmaya gerek yok dedi ama ben önlem almak istiyorumMerhabalar hanımlar.
Merhaba ben de düşük yaptım ama ilk düşük olduğu için doktor araştırmaya gerek yok dedi ben ise araştırmak istiyorum süreci nasıl yaşadınız test için hangi bölüme gittiniz hangi testte çıkıyor kanda pıhtılaşmaÖncelikle geçmiş olsun. Bende 1 ay önce düşük yaptım test yaptırdım ve kanda aynı şekilde pıhtılaşma çıktı. Trombo ACC ve folikasit kullanmaya başladım doktor tavsiyesiyle ve hamile kaldıktan sonra da doğuma kadar her gün karın bölgemden iğne olunacağımı söyledi.
Bende de ilk düşüktü Baküde yaşadığım için burda 6lı trombofili paneli testi verdim ama kan testim Tükiyeye gönderilip cevaplarım oradan geldi.Merhaba ben de düşük yaptım ama ilk düşük olduğu için doktor araştırmaya gerek yok dedi ben ise araştırmak istiyorum süreci nasıl yaşadınız test için hangi bölüme gittiniz hangi testte çıkıyor kanda pıhtılaşma
MerhabaMerhabalar hanımlar.
Merhabalar, benim de düşüklerim var ve pıhtılaşma testleri ile genetik testler istendi. Pıhtılaşmada anti kardiyolipin Img sonucu pozitif çıktı. Şuanda da aşılamayla hamile kaldım. Doktorum kan sulandırıcı iğneye başlayacağız dedi. Sorum şu, pıhtılaşma olup olmadığı bu tek değerle mi anlaşılıyor?Öncelikle geçmiş olsun. Bende 1 ay önce düşük yaptım test yaptırdım ve kanda aynı şekilde pıhtılaşma çıktı. Trombo ACC ve folikasit kullanmaya başladım doktor tavsiyesiyle ve hamile kaldıktan sonra da doğuma kadar her gün karın bölgemden iğne olunacağımı söyledi.