Canım geçmiş olsun. Bende 6. deneme yapıyorum. Şuanda iğnelere devam ediyorum. Genarttı denedinmi ben şimdi oraya gidiyorum. Bende de kanda pıhtılaşma var. Volkan hoca var orda genetik prof. Bizim embiyolarımız yeteli gelirse pgt yapılacak. Onunla bir görüşürmüsünmerhaba arkadaşlar...
bende 4 kez micro denedim 2 tanesi düşükle sonuçlanınca nihayet bizi yönlendiren bir doktor bulabildik ve kan pıhtılaşması tespit edildi..ama son denemede kan sulandırıcı iğne vurunmama rağmen yinede tutmadı..maddi durumumu toparlayabilirsem 5.denemeyi yapacağız ama bu kez alman hastanesine gideceğim...son umudum orası artık.bence birbirimizden kopmadan tedavi sürecimizi paylaşalım ki hamile kalınca birbirimize moral olsun...
merhaba ben yeni öğrendim doktorum kanımda pıhtılaşma olduğunu söyledi anti kardiyolipin diye bir tahlil istedi ordan öğrendik ve iğne verdi kullandım sana sormak istediğim senin bebeğin kan pıhtılaşmasından dolayımı olmuyor yada nedenini öğrenebilirmiyim umarım bebeklerimize en yakın zamanda kavuşuruz
Canım geçmiş olsun. Bende 6. deneme yapıyorum. Şuanda iğnelere devam ediyorum. Genarttı denedinmi ben şimdi oraya gidiyorum. Bende de kanda pıhtılaşma var. Volkan hoca var orda genetik prof. Bizim embiyolarımız yeteli gelirse pgt yapılacak. Onunla bir görüşürmüsün
Tekkr ediyorum canım benm yarın yumurtalarım toplanıyorcanım bende bu akşam ist la gidiyorum,,,sanada banada herkese hayırlısı olsungelsinler artıka.s
cANIM SANA BİR SORU SORACAĞIM İĞNEYİ GÜNDE KÖÇ DEFA YAPIYORSUN DOZAJINI YAZARMISIN BENİM ŞUAN TARNSFERİN 16.GÜNÜ 12.DEĞERİM 262 ÇIKTI DOKTOR İĞNE VERDİ. AMA ENDİŞELİYİM. DAHA ÖNCE İKİ DÜŞÜK YAPTIM. SENİN YARIMLARINI BEKLİYORUMmrb canım dıkkatımı cektı 6.denemem yazmıssın.benımde kanımda katılasma var.mthfr gen mutasyonu yanı.suan 28 haftalık hamıleyım ve hergun clexan ıgne kullanıyorum.benım 4tane dusugum oldu.genetık arastırma yapıldı ve 2 embrıo kaldı yerlestırıldı ve tuttu.ben senın nerde tedavı oldugunu merak ettım.bende ankarada yasıyorum ve gürgan clınıcte ılk denememde basarılı oldum.daha oncede mayada yaptırmıstım 1tane tutmamıstı.bu tedavının cok masraflı oldugunu bıldıgım ıcın cok arastırdım hastanelerı basarı oranı en yuksek hastane burası.bence bı arastır derım.allah yardımcın olsun.en kısa zamanda bebegını kucagına almayı nasıp etsın.
Cevabın için tşk.ler şerife80 bu arada 27. haftada bebeğini kaybetmene çok üzüldüm. İnşalalh tekrar hamile kalır oğluna tekrar kavuşursun 2. bebeğinin ruhunda. Bu kanda pıhtılaşmayı önceden tetkik yapıp önlem alsalardı olmazmıydı ?? Bi türlü anlayamıyorum hamile bayan 6.ayına geliyor servikal yetmezlik yada rahim ağzı yetersizliğinden bebek erken doğuyor ve ölüyor ya da senin yaşadıkların gibi kanda pıhtılaşmadan bebek ölüyor halbuki rahim ağzı yetmezliğini de kanda pıhtılaşmayı da dr. lar önceden belirleyip ona göre tedbir alabilirler . Neden yapmıyorlar bitürlü anlamıyorum illa düşük mü olması yada bebeğin ölmesimi lazım?? Bu durumlar beni çok üzüyor..
Sevgili şerife80 bi şey daha soracağım sana aktardan aldığın kanı sulandırıcı bitkisel karışım da neler var içinde biliyormusun adlarını yazarsan çok sevinirim. Bide bu bitkisel karışım hamileykende rahatlıkla içilebiliyormu? Bu konuda bayağı internette araştırdım sonuçta bitkiselçay hamielikte pek önerilmemiş genel olarak. Yalnız eskiler hep 1 bardak suya limon sık (kant yani) iç kanı sulandırır merak etme dediler. Bende en güvenli onu bulmuştum hemde c vitamin hamile kalmaya da yardımcı olur diye düşündüm. Ama senin bitkisel karışım güvenliyse banada içindekileri yaz bende burada aktarda yaptırtıp içeyim. Biberiye mesala kanı cıvıltıcı ama hamileliğin ilk aylarında düşüğe yani adet görmeye sebep olur diye içmeyin diyorlar. Onun için senin bitkisel karışımı merak ettim içeriğini yazarsan çok sevinirim. Allah meleğine bir an evvel kavuşmayı nasip etsin hepimize nasip etsin amin
:çok üzgünüm:
Canım geçmiş olsun. Bende 6. deneme yapıyorum. Şuanda iğnelere devam ediyorum. Genarttı denedinmi ben şimdi oraya gidiyorum. Bende de kanda pıhtılaşma var. Volkan hoca var orda genetik prof. Bizim embiyolarımız yeteli gelirse pgt yapılacak. Onunla bir görüşürmüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?