Gebeliğe Hazırlık Kandaa test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

seren cengir

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2021
148
80
18
38
Merhabalar...
Mayısın 19,21,23 de yumurlama günleriydi, doktora gittim kontrol amaçlı, ve ayın 31 de kan testi istedi ve negativ sonucu çıktı. Haziran 4de adet olmam gerekli ve 3 gün gecikti. Benim sorum ayın 31 de kanda çıkar mı çıkmaz mı???

Son düzenleme:
Merhabalar...
Mayısın 19,20,21 de yumurlama günleriydi, doktora gittim kontrol amaçlı, ve ayın 31 de kan testi istedi ve negativ sonucu çıktı. Haziran 4de adet olmam gerekli ve 3 gün gecikti. Benim sorum ayın 31 de kanda çıkar mı çıkmaz mı???
Bende 11. Gündü beta 23 çıkmıştı gebelik var daha çok yeni demişti doktor

Yani şöyle anlatayım 19/21/23 bu günlerde değerlendirdik. Hesaplama göre 7 gün sonra verdim kani. Bu ay da hiç stres yapmadım nasılsa olmuyor diye :-)
Öyleyse erken kan vermişsiniz şimdi tekrar kan verme şansınız varsa testi yenileyin yada bir kaç gün sonra hassas gebelik testinde çıkabilir , inşallah vardır 🤗

Öyleyse erken kan vermişsiniz şimdi tekrar kan verme şansınız varsa testi yenileyin yada bir kaç gün sonra hassas gebelik testinde çıkabilir , inşallah vardır 🤗
Ay insallah. Bugünde normal kaset test yaptım negativ. Ay agizin bal damlıyor insallah vardır. Kasiklarim agriyor sanki aha gelecekmiş gibi ama halen yok. Kan testi de doktor istemisti o gün çıkar dedi bide

Ay insallah. Bugünde normal kaset test yaptım negativ. Ay agizin bal damlıyor insallah vardır. Kasiklarim agriyor sanki aha gelecekmiş gibi ama halen yok. Kan testi de doktor istemisti o gün çıkar dedi bide
Ben de yeni hamileyim dediğiniz gibi adet olacağım diye beklerken hamile olduğumu öğrendim inşallah senin de öyle olur

Back
X