- Konu Sahibi gocmenkuslar
-
zaten dinimizde kandil diye birşey yok arkadaşlar
hocalar böyle söylüyor, Kur'an'da da geçmiyormuş.
yahu ibadetini yaparsin yine, icin huzur dolana, kalbin ferahlayana kadar yaparsin...sonra uyuma vakti geldiginde esinle iliskiye girmissin, bunun ne gunahi var yahu?
aman neyse, neye inanirsaniz inanin...
yav nasıl yok ya kadr suresin de kur an ın bu gece indirildiği.bin aydan daha hayırlı oldugu ve kadır gecesi dendiği yazıyor ya
Aaa ben bunu bilmiyordum ilk defa duyuyorum.O zaman ramazan ayındadamı ilişike bulunulmamalı?
Bana mantıksız geldi tabi doğruluğu kanıtlanmış birşey olmadığı için hemde helalinle birlikte olmak neden günah olsun ki?:44:
arkadaşıma katılıyorum. tabii ibadetini yaparsın. ama bitirdikten sonra eşinlede bir araya gelebilirsin. sonuçta helali oluyorsunuz.
o kadir gecesi, kandil diye kutlanan günlerden değil.
ve belirli bir günü de yok malumunuz.
konuyu sen açtın fikriniz var mı dıye sordun bizde soyledik.madem boyle dusunuyosun bize sormana gerek de yok bence.o zman helali olup olmamsıyla ne alaksı var.kocamız dıye herşey de hak gorulmesın
bana tam olarak sure ismini veririmisin, kandil gecesi yasaklandigini soyleyen sureyi....
tam olarak değilde türkçe mealine bak cinsellik başlığına orda ayrı ayrı ayet yada surelerde yazıyo.
ben bulamadim, sen bir iyilik yap, hangi sure oldugunu yaz, sonucta turkce meal de olsa sure ismi yaziyordur degil mi? sen yaziver buraya, biz de inanalim, hem sevaba girersin...
mübarek gecelerde birlikte olunabileceğine inanıyorsunda neden birlikte olunamayacağına ​inanmıyorsun???? bence inanmamak işinize geliyor...bulunca yazıcam zaten
şu cinselliği neden büyütüyorsunuz ve ayıp bişeymiş gibi düşünüyorsunuz
helalliği sonucta ne zaman isterse o zaman yapar. ibadetini de yapar onuda yapar
yok bayrammıs yok kandilmiş 4 parmak olurmus 6 parmak olurmus yalan yanlıs bilgilerle insanın aklını bulandırıyorlar
bu soruyu nihat hatipoğluna sormuşlardı canlı yayında.kandil geceleri birlikte olmak günahtır dedi caiz değildir dedi.çünkü mübarek geceler olduğu için insanların bu geceleri ibadetle geçirmeleri gerekirmiş.o yüzden bir gece nefse hakim olmak gerekir.hamile kalınırsa ne olur bilmem orasını allah bilir.
radyoda arapca sarki duysalar besmele cekecek insanlar var ne yazik ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?