Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim bizimkileri arar,ben de onunkilerle yakın zaten kandilleşirim genelde,kabaca ortalama bi kv ve kpse ben görümceyi değil ama kvyi arardım,uzatmazdım
ınaclı biri olarak bır tlf mutlu olabılecek ınsnaları niye arıyamasınızkı...ınancımızda anne baba duası ne kadar onemlı malum...bende pek sevmem ınanın tlf gorusmelerını ama alıyorum elıme telofonu arayınca onlar mutlu olunca bende oluyorum...altı ustu bes dakıka...Merhaba, öncelikle hayırlı kandiller. Konumun dini bir konu üzerine tartışma yaratmasını istemem.
Merak ettiğim bir konu var. İnançlı biriyim. ancak kandil vs gibi günlerde kendi anne babam dahil kimseyi aramam. Onlar başta sitem ederlerdi şimdi alıştılar. Huyum değil. Telefonda biri ile görüşmek benim için zaten zor bir şey bir de dini ve özel günlerde ekstradan aramak çok zor geliyor.
Geçtiğimiz kandil kvdemin kandilini de kutlamamıştım. Yani benim ailem, eşimin ailesi diye ayırt etmiyorum kimseyi. Ben böyleyim. Ancak kvdem arkamdan eşime sen kaynananı kayınbabanı aradın mı, kandilleştin mi? demiş. Eşim de evet deyince iyi iyi aferin, büyüklerini ara sor demiş. Eşimde onun bu lafından sonra benim kvdenin kandilini kutlamadığımı anlamış.
Ancak eşime anlatamıyorum bu durumu.İnsan ayırmıyorum herkese böyleyim diyorum ancak o kasten yaptığımı sanıyor. Bugün de kandil ve yine kimseyi aramak gelmiyor içimden. Hele kv ve görümce ile kandilleşmek istemiyorum.
Siz kimleri ararsınız?
kimseyi aramam bayram değil seyran değil bunu kimseye anlatmaya da çabalamam bana da çok sitem eden varMerhaba, öncelikle hayırlı kandiller. Konumun dini bir konu üzerine tartışma yaratmasını istemem.
Merak ettiğim bir konu var. İnançlı biriyim. ancak kandil vs gibi günlerde kendi anne babam dahil kimseyi aramam. Onlar başta sitem ederlerdi şimdi alıştılar. Huyum değil. Telefonda biri ile görüşmek benim için zaten zor bir şey bir de dini ve özel günlerde ekstradan aramak çok zor geliyor.
Geçtiğimiz kandil kvdemin kandilini de kutlamamıştım. Yani benim ailem, eşimin ailesi diye ayırt etmiyorum kimseyi. Ben böyleyim. Ancak kvdem arkamdan eşime sen kaynananı kayınbabanı aradın mı, kandilleştin mi? demiş. Eşim de evet deyince iyi iyi aferin, büyüklerini ara sor demiş. Eşimde onun bu lafından sonra benim kvdenin kandilini kutlamadığımı anlamış.
Ancak eşime anlatamıyorum bu durumu.İnsan ayırmıyorum herkese böyleyim diyorum ancak o kasten yaptığımı sanıyor. Bugün de kandil ve yine kimseyi aramak gelmiyor içimden. Hele kv ve görümce ile kandilleşmek istemiyorum.
Siz kimleri ararsınız?
Kimseyi aramam. Kutlanacak bir gun oldugunu dusunmuyorum cunku. Bayram seyran degil. İnancli olan kalkip da kutlama degil ibadet ediyor cunku.
Cuma gunleri ve kandillerde cep mesaji atanlar zaten bu aralar favorim. Asiri derecede itici geliyorlar bana
Ben de aynı senin gibiyim. İcimden gelmez kimseyi aramak. İcimden gelmeyince de yapmam tabiki ancak eşimin böyle bir talebi olursa benden sırf onun hatrı icin, gönlü hoş olsun diye bir iki dakikalik telefon konusmasi yapmak zor gelmez. Sanki inada bindirmissin gibi geldi. Tamam normalde sevmedigin birsey ama eşin istiyorsa yapsan ne kaybedersin. Cok mu zor iki dakika arasan kv. Eşlerin bu kadar basit konulardan birbirleri ile ters dusmelerine anlam veremiyorum. Sevmiyorum ve genelde kimseyi aramiyorum ancak senin hatrin icin anneni arayacagim desen ne cıkar?Merhaba, öncelikle hayırlı kandiller. Konumun dini bir konu üzerine tartışma yaratmasını istemem.
Siz kimleri ararsınız?