Kandırıldım aldatıldım

Evet söylemiş olabilir. Bazi kişiler karşı tarafın canıni yakmak icin hemen baska. Bir iliskiye baslar. Esi seni. Nasil öğrendi zannediyorsun? Tabi ki haber ucurtmus
Yo onu demedim yani bu adam bana bisey hissetmeden sevmeden benim pesimde kosmus olabilirmi sdce yatmak icin yoksa karısı iliskimizi ogrenince ona kendini aklamak icin sevmedim seni mi dedi bana

Hatasız kul olmaz insanlar bazen böyle çok büyük hatalar yapabilir bu erkekten sana yar olmaz olsa bile mutlu bir birliktelik olmaz senin için en iyisi yoluna bakmak bir daha da böyle bir hata yapmamak olur

Bu soruya cevap vermeli konu sahibi. Sayet iliskiye girerek adami elde etmeye calistiysa bu cok buyuk basitlik ornegidir bana gore
Hyr oyle bi amacla yapmadım beraber olunca bağlanacağımı dusundugum icin hatta korktum olmasından ama oldu oluncada baglandım ama o beni sırtımdan vurdu inan kac vundur ağlıyorum ben bende değilim

Suçlusun o adam hala evliyken bile bile yapmışsınnn ..
Adamda suç yok demiyorum..
Ama ortada bir kandırılma yok adamın evli olduğunu bile bile lades demişssin ..
Ne işiniz var boşanmamış adamlarla dünyada adammı yok ..
Her erkek nane yerken boşanıcam zaten der iğrenç erkeklerin klişe olmuş sözüdür bu size söylerken fark etmedinizmi ..

Inan cok zor beni kesin bittigine inandırdı bosanma davası acılmıs dava goruluyo adam asla donmem o iş bitti diyodu kac kez sordum seytan gorsun yuzunu ben geri adım atmam diyodu
Namussuz haysiyetsiz kişiliksiz erkekler kadını kullanmak için
Der de der, yemin de eder
2000 km yol bile gelir uçkuru için

Keşke kanmasaydınız
Siz dede hata var

Artık sorgulamaktan vazgeçin
Ve önünüze bakın
Sizi zerre sevmemiş

Back
X