Kandırıldım aldatıldım

Yo onu demedim yani bu adam bana bisey hissetmeden sevmeden benim pesimde kosmus olabilirmi sdce yatmak icin yoksa karısı iliskimizi ogrenince ona kendini aklamak icin sevmedim seni mi dedi bana
üzgünüm ama o adam sizi sevmemiş. keşke boşanmasını bekleseydiniz. çünkü uzun yıllar evli olan çiftler bazen ayrılık kararı aldıklarını sanıyorlar ama sadece sanıyorlar. sudan bir bahane bile onların barışmasına kafi. eğer zaten sizi sevmiş olsaydı karısına geri dönmez boşanmaktan vazgeçmez sizin yanınızda dururdu. durumu kabul edin eğer sürekli bunları düşünürseniz daha çok canınız yanar önünüze bakın derim ben. hem her şeyi gönüllüce yaşamışsınız birlikteyken yaşanan her şey güzelde ayrılınca neden çok kötü gibi gelir ki insana

Beni sevmeden benle yattıgına inanamıyorum kabullenemiyorum nasıl bu kdr çirkef olabilir insan onunda kızları var hicmi acımadı bana
Ay siz masumiyet timsali mi sanıyorsunuz kendinizi
Karşınızdaki adam RESMİ olarak boşanmadan onunla görüşmüşsünüz, birlikte olmuşsunuz
Bu yaptığınız vebal almaktır, kötülüktür
Sizin de öyle kandırılmış masum kadın gibi bir durumunuz yok yani
Boşandığında görüşürüz diyecektiniz!

Neden bana bunları yaptı yasattı daha fenası karısı ogrenince msjlarda sunu dedi ben sdece yatmak icin senle oldum seni sevmedim ayrı olsakta hep karımı seviyodum sen kimsinki senin icin eşimi bırakıyım seni onu ozlemek icin bir cinsel obje olarak gordum dedi

Yo onu demedim yani bu adam bana bisey hissetmeden sevmeden benim pesimde kosmus olabilirmi sdce yatmak icin yoksa karısı iliskimizi ogrenince ona kendini aklamak icin sevmedim seni mi dedi bana

Sen ne yedin ne içtin neyin kafası :oha:

Ooo yürek mi yedin abla bayram günü valla burada seni linç ederler ehehe. Şaka bir yana yani kandırılmış bir durum yok, evli olduğunu, her ne kadar boşanma arifesinde olsa da (!) her an işlerin değişebilecek olduğunu biliyor olmalıydın. Belki lafın gelişi seninle macera yaşamak için adam boşanıyorum diye uydurdu bundan emin olamazsın. Bu kandırılma değil. Hata yapmışsın, hatanın sorumluluğunu alıp tekrarlamamak üzerine hareket etmelisin.

ava giderken avlanmıssınız :rolleyes:sizin için üzüldümmü ? asla üzülmedim:işsiz:sizin o kadını üzmeye ne hakkınız varki istediğini yapar arar, sorar ,barışır ,evine döner çünkü onlar hala karı-koca peki siz?:olamaz: Birde utanmadan yattım demişsiniz marifetmiş gibi iyi halt etmişsiniz :işsiz:

Neden bana bunları yaptı yasattı daha fenası karısı ogrenince msjlarda sunu dedi ben sdece yatmak icin senle oldum seni sevmedim ayrı olsakta hep karımı seviyodum sen kimsinki senin icin eşimi bırakıyım seni onu ozlemek icin bir cinsel obje olarak gordum dedi

Adam sizi kulanmis sizde kendinizi kulandirmisiniz bazi kalp yada hormonlarla dusunucemize teske akil ve mantikla dusunsek bunlar basimiza gelmes buda size bir ders olsun ve ayni durumda olupta okuyanlarada bir ders olsun uzak durun boyle insanlardan

Bosanma asamasında oldugunu biliyodunuz henüz bosanmamıslardı. Ve karısından henüz bosanmamıs olan adamla yatmıssınız uzerıne karısıyla barısmasın diye karısına en ince detaya kadar ( o nasıl oluyosa, nasıl yaptığınızı falan mı anlamadım:KK57: ) anlatmıssınız. Tam anlamıyla iğrençlik. Herşeyi kendi iradenizle yapıp kandırıldım diye başlık açıyorsunuz burda. Adamın karısı değil mi, son dakikaya kadar ayrılmaktan vazgeçebilirler. Kendi isteğinizle yatmıssınız. Kandırılmıs degil kullanılmışsınız iyi de olmuş, evli veya eşiyle bosanma aşamasındaki adamla gorusup naneler yiyip iyi niyetli(!) kullanılmıs pardon kandırılmış kızlarımıza da ibret olsun.
Ay adam tehdit etmekle de iyi yapmış nasıl sinirlendim şuan:KK62:

Adamı suclamıyoda beni sucluyo kadınlar pes
Çünkü evliler ve kocişlerine birinin aşık olma ihtimalini göze sokuyorsun.hayır kociş de kociş olsa ne buluyosunuz bu adamcıklada onu da anlamıyorum deli dibane olacak ne var.en güzel intikam başarıdır.çalış çabala ondan daha şyi bir yaşantıya sahip ol.hem bu sana hayat enerjisi olur

Siz yatın önünüze gelenle. Sizi evli adam KARIMLA BOŞANACAĞIM DİYE KANDIRSIN. Siz de metres stayla takılın. Boşanmamış adamın karısı ile kanka olmuşsunuz resmen

Back
X