Kandırıldım mı??

Adam beğenmezsen git boşa diyor, bir kere o eve girilirse ordan çıkılmaz. Konu sahibi nasıl fevri davranmış oldu onu anlamadım? Boşanma lafını ortaya atan kişi de koca. Siz kandırılıp öğrenci evine taşınmak zorunda bırakılsanız ne yapardınız? Tam tersi, çok sakin bile davranmış. Mesele sadece ev meselesi değil. Evliliği bozan taraf da konu sahibi değil. Keşke her olayda kadınlara susmayı, sırf çocukları var diye ezilmelerine izin vermelerini tavsiye etmeseniz.

konu sahibin dediğine göre evliliği sadece ev meselesi bozmuş. ben sadece adamın belkide ev gerçekten ev bulamadığını ve bu yüzden ona da yüklenerek fevri davranmamasını söyledim. gitsin baksın bi önce adamda sonradan anlar zaten 1+1 evde çocukla yapılamayacağını

karsıtırdıkca neler ogrenıyorum neler
Biz iki senelik evliyiz sürekli bana borcum var der. Bende ne borcu diye sorduğumda bana her defasında düğünden kalma borçlar der. Ama az kaldı bitecek dedi daha iki hafta öncesine kadar. Mesajlarını kontrol ettiğimde bankalardan gelen mesajlarda üç aydır kredi kartı borçlarını ödemediğini dile getiren mesajlar gelmiş hep. Benim eşim 80 bin küsür maaş alır ee bu borçlar ödenmiyorsa maaş nereye gidiyor o zaman. O yüzden sülh elenip bakmak istedim.
yazmıssın. e borcu olan adam nasıl ev tutacaktı? belkı de sattı esyaları ıkıncı elcıye..

Biz bu adamları memnun etmek için mi varız her mesajın ayrı saçma çocuklu bir kadin arkasindan iş çeviren adam bekar evi gibi ev tutuyor gene kadın suçlu oluyor ne güzel dünya ya evlilik zormuş aynen ama bir tek bize zor galiba adamlar keyfine bakıyor

Ha tamam sen şu kocanın hizmetçisiyim diye konusu olan kişisin tamam tamam şimdi anlaşıldı

Elimdeki telefonu alıp paramparça etti

ne var ne yok kırdım.

seni almış bi telefon mu alamayacak nasl olsa sen telefondan daha ucuzsun dedi bana. Bende madem ucuzdm niye aldın beni oğluna diye sordm.

2 konunuza bakayım, evliliğiniz hakkında fikrim olsun dedim . Hey maşallah yok yok.

Zaten oturduğunuz ev 1+1 miş. Şimdi de 1+1 tutmuş. Kocanız kişisi zaten eve yere uğramayan biriymiş. Ana kız 2 odada yaşarsınız diye düşünmüş galiba

Eşyaları toplamamıza izin vermiş ama o eşyaların gelemeyeceği bir ev tutmuş, bildiğin bekar evi tutmuş.
Sen de eşyaları al nereye gidiyorsan git diyor

Hazır eşyalarını da kolilemişken boşan gitsin.

Olan sıze de degıl cocuga olmus. Boyle bı evlılıkte nasıl cesaret edıp cocuk doguruyorsunuz? Adamın ne halt oldugunu dunden bellıymıs. Ne dusunuyorsunuz cocuk dogunda kocam benı sevecek, aılesıne baglanacak dıye mı? Kendıne saygın varsa donme zaten bır suru konun var. Inceldıgı yer demıssın daha ne kadar ıncelebılır. Gır bi işe calıs, aılende destek oluyorsa bırıkım yap

Siz zaten 5 ay baba evinde kalıp boşanma davası acmadınız mı daha sonra barışıp davayı geri çektiniz eşiniz davanızı çekince aynı olayları kullanarak dava acamayacagınızı öğrenmiştir sizede davayı geri çektirmiş şimdi tekrar dava Acın diye yol yapıyor oda biliyor oysa ki eski olayları kullanamayacagınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…