- 20 Temmuz 2024
- 434
- 248
- 23
- 30
- Konu Sahibi Alya sultans
Merhabalar arkadaşlar. Bizim 1 ay önce tayinimiz çıktı. Ben kaynanmgilin alt katında oturuyorum evimin hepsini topladım eşyalarımı koliledim taşınmaya hazır bir şekilde. eşimle kendimize göre bir plan yaptık eşim tayin çıkan yere bizden önce gidip ev bakacak bulduğu gibi evi tutacak eşyalarımı nakliye ye verecek (bizde annemgil de olacagız o süre zarfında tabi) ardından ev tutulduktan sonra bende kızımı alıp eşimin bulunduğu şehire gidecektim. ( bu arada öncesinde de ilanlardan ev çok aradık fakat eşimin iş yerine çok uzak oldukları için bir türlü ev bulamamıştık) annemgile geleli 2 hafta oldu. Eşimle geze geze geldik önce kendisi de 4 gün kalıp tayin çıkan yere gitti. Gideli kaç gün olmuş en son dün bende kızdım ev aramıyor musun ne zamana kadar böyle devam edecek kış gelmeden benim evi dizmem lazım çocukla yapamam sonra diye( çocugum 10 aylık). Bir baktım bir evin fotoğraflarını attı bana ev eşyalı 1+1 fakat eşyalar eski birde bana sıfır diye yutturuyor. Ve ev aşırı küçük. Ben bu evi tutacagım sen ister gel ister gelme deyince çok sinirlendim. Bende gelmiyorm madem ki sen kendine göre bir plan yapmışsın o zaman git bekarlar gibi takıl çünkü bu bulduğun ev bekar evi dedim. Bana sormadan evi tutacaksan git zaten otur bize de gere yok dedim. Sen bilirsin o zaman mahkeme orda git boşa falan dedi. Bende boşanmak istiyorsan yol orda boşa dedim ama beni kandırdın önce getirip çocugumla beni annemgile bıraktın ardından gittin o evi istemeyeceğimi bildiğin halde gittin bilerek eşyalı ev baktın( bu arada öncesinde bana sürekli nakliye tutacagım evi götürececim diyordu) bana yalan söyledin ben burda üzüntüden kahrolayım orda ne yer ne içer diye o orda benim arkamdan işler çevirsin. Çok zoruma gitti. Gerçekten napcam bilmiyorum. Çocugumla annemgildeyim kaldım böyle kendi de orda. Hem kırgın hem üzgünüm. Benim gözüm öyle pahalı lüks evlerde değildi benm istediğm normal bir ev eşyalarımı sokabilecegim bir ev. Şimdi eşyalarım da orda kaldı. Napacagım bilmiyorum. Açıkçası gittikçe de soguyorum bu davranışlarından dolayı. Sürekli kendimi kandırılmış gibi hissediyorum.....