Kandırıldım...

Unutulan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
6
0
36
Ankara
Arkadaşlar gururum kırıldı. Kendimi kandırılmış hissediyorum. Hemen hikayeme geçmek istiyorum. Facede birisiyle tanıştım. Aslında tam olarak facede tanışmış sayılmayız. Ben bunu yaklaşık 1 sene önce bir yerde görmüştüm, etkilenmiştim. Facede de denk gelince ekledim. O da kabul etmiş memnun oldum ama tanışıyor muyuz diye sormuş. Ben de tanışıyor sayılmayız ben sizi bir yerde görmüştüm, ekledim filan dedim. O da denk gelemiyoruz filan diye hemen telini yazmış. Bu benim hoşuma gitmedi tabi. Her önüne gelene telini mi veriyor diye düşündüm. En başta almadım ama biraz zaman geçtikten sonra aldım. Telden konuşmaya başladık. Yüz yüze 2-3 kere görüştük. Hazin son aşık oldum... Bunu ona söyledim ama sevgili olamayız burda bitirelim dedim. O da madem seviyorsun niye bitmesini istiyorsun dedi. Anlaşamayacağımızı düşünüyordum. Yine biraz zaman geçtikten sonra sevgili olalım dedi. Bende biraz düşündükten sonra kabul ettim. Çünkü ya sevgili oluruz ya da bir daha konuşmayız, görüşmeyiz demişti. Onu tamamen kaybetmeyi göze alamadım. Her şey başta çok güzel gidiyordu. Bir kaç kere ayrılıp barıştık. Her defasında ayrılanda sonunda pişman olanda ben oldum. O da geri döndüğümde kabul etti. Ama dengesiz dengesiz davranıyorsun. Bir dediğin bir dediğine uymuyor gibi laflar da etti. Son ayrıldığımızda o şehir dışına çıkmıştı. Oradayken arayıp barışmayı istedim. Tamam, kafanı topla oraya gelince konuşacağız demişti. Ama geleli bir hafta oluyor ve hala aramadı. Kuzenim geleli hiç konuşmadınız diye sorduğunda hayır demiş. Neden dediğinde de belki de konuşacak bir şey yoktur demiş. Bu ne demek oluyor? Her şey bitti mi yani? Peki ben en son aradığımda istemiyorsan söyle demiştim. O da istemesem söylerim demişti. Şimdi neden böyle yapıyor? Elinin altında olduğumu mu düşünüyor? Hiç aramayacak mı? Son kez aramasını istiyorum. Çünkü arayacağım dediği halde aramadı ve ben kandırılmış durumdayım. Yani aramamasının sebebi ne? Hiç mi umrunda değilim? Arayıp her şeyin bittiğini söylemek için bile beni değer görmüyor mu? Arkadaşlar sizce bunun sebebi ne olabilir? Lütfen bana yardımcı olun...

Her seferinde ayrılan ve pişman olup da geri dönen sen olmuşsun ve seni haklı olarak dengesiz bir insan olduğunu düşünmüş.
Eldeyken kıymet bilinmiyor, kaybedince bir kez daha arasın da bilmem ne...
Ben o çocuğun yerinde olsam hayatta bakmazdım suratına bir daha senin.
Onda yine gurur falan yokmuş, yumuşak başlıymış epeyce. Çok üzücü.

senin adına üzüldüm kendini ona çok kaptırmasın
seni sıradan her aradığında bulabileceği gel dediğinde gelecek tarzda bir kız olarak görmüş
yaptığınız davranışlarda gerçekten çok basit bir erkeğe açılmak sonra böyle peşinden koşmak
kendini düzeltmek istiyorsan bu çocuğu bir daha arama ve böyle hatalar yapma
ayrıca bu çocuğun seni sevdiği falan yok resmen alay etmiş
kendinizi niye böyle küçük düşürdünüz

onu ara ve son defa konusmayı teklif et..ya burda bitmeli yada düzeltmeli yeni bir sayfa açmalısınız..neden aramadıgını burda hiçkimse bilemez..ara ve bunu ona sen sor..

Aslında ben onu tanıtmadım. O faceden kız düşürmeye çalışan bir insan. Benim ayrılma nedenlerimin altında da hep böyle şeyler yattı. Bir keresinde konuştuğu bir kızla konuştum. Kızdan telini istemiş, buluşmak istemiş. Bunu yüzüne vurduğumda da bana kız eklemiş, ne var konuştuysam, kızın nasıl bir kız olduğu belli değil mi gibi şeyler söyledi. Yani hep üste çıktı. Ben bunları bile kabullendim. Barışmak istedim. Şimdi neden aramadığına anlam veremiyorum.

bu nedir böyle ben anlayamadim.. cocuk sevmemis hep siz istemissiniz diye tamam olur filan..
isine geldigi gibi davranmis.. siz severken oda sevilmeyi istemis bence..
olsanizda olur olmasanizda gibi tavirlari var..

anlam veremiyecek bir durum yok başlığında yazdığın gibi kandırmış seni
lütfen kızlar bu kadar saf olmayalım

Çok haklısın.. Alay edildim galiba. Aslında en başında öyle değildi. Hatta o msj atmasa ben atmıyordum bile. Ben yazmasam yazmıyacak mısın diye kızıyordu. Ben aşık oldum. Asla yapmam dediğim şeyleri yaptım. Msj attım cevap vermedi, aradım. Kendimi düşürdüm. Şimdi de gururumu kurtarmaya çalışıyorum.

Sence böyle bir insandan hayır gelir mi? O kızın ne olduğu belli diye bu evlenince de karısını aldatsın hep ve kendini haklı görsün o zaman. Bu nasıl zihniyet yaa... Bak dediğim gibi gurur da yok ki bunda, el altında bulunsun, o da olur, diğeri de olur vs. diye düşünüyor demek ki. Zaten ilk konuşmada telefon numarası veren bir adamdan ne beklenir... Olay baştan yanlış. Keşke böyle bir insana aşık olmasaymışsın. Şimdi de senin adına üzüldüm. Çok zor ama böyle bir insan için hiçbir şeye değmez diye düşünüyorum ben. Asla güvenemezsin bundan sonra da ve muhakkak bir yerde yine kopar ilişki. Çünkü değişmez bunun zihin yapısı.

onu ara ve son defa konusmayı teklif et..ya burda bitmeli yada düzeltmeli yeni bir sayfa açmalısınız..neden aramadıgını burda hiçkimse bilemez..ara ve bunu ona sen sor..
Arayamam. Çünkü o arayacağım dedi. Ben ararsam sevdiğimi biliyor. Bir şeyleri düzeltmek için aradığımı sanacak.

Bence ortada kandırılma gibi bi durum yok.
Sadece senin dengesiz tavrın var.
Ve adamında düşünmesi gereken bi durum...

bu nedir böyle ben anlayamadim.. cocuk sevmemis hep siz istemissiniz diye tamam olur filan..
isine geldigi gibi davranmis.. siz severken oda sevilmeyi istemis bence..
olsanizda olur olmasanizda gibi tavirlari var..
Ben de bunu kabullenemiyorum zaten. Olmasam da olurmuş meğerse. Bu kadarını tahmin edemedim işte. Çünkü ilk defa aşık oldum. Aşk acısı neymiş öğrendim.

Son düzenleme:
bence konu başlığı da yanlış olmuş kim ne için kandırıldı ki senin sürekli onun peşinde olman her ayrılışta tekrar birleşelim diye senin onu araman sıkmıştır bence sende artık arama ve o arasada tekrar birleşme biraz yıpranmış bu ilişki ilk zaman neden sevgili olamayız dedi de şimdi senin her aramanda birleşiyo onada anlam veremedim bence ikinizde bazı şeylerden emin değilsiniz bu tarz ilişkiler insanı yorar depresif yapar benim görüşüm ya hep ya hiç ben olsam bu kararsızlığa hayatımda yer vermezdim hakkında hayırlısı olur inş. hep mutlu ol

Evet zaten tekrar başlamak gibi bir niyetim yok. Tüm olaylar gözümün önünde olurken nasıl aşık oldum anlamadım.

Anlattiklarindan yola cikarak zaten en basindan beri saglam bir iliski olmadiginin kanaatine vardim. Olgun bir beraberlikte bir ayrilip bir barismak yoktur. Cocuk oyuncagi degil bu nihayetinde. Size tavsiyem bu defteri kapatin sizin icin en iyisi olacaktir. Kandirildiginizi düsünmüyorum cünkü konu daha farkli bir boyuta gelmis. Ararim demis ve aramamis. Her ayriliktan sonra geri dönen siz olmussunuz. Bu benim gözümde su demek karsi taraf size sizin ona karsi hissettiklerinizi hissetmiyor. Bu yüzden yolunuza onsuz devam edin bence. Eger kendinizi daha rahat hissedecekseniz vedalasmak icin son kez mesaj yada email yazin yada siz arayin. (Ki pek tavsiye etmem ama belki bu sekilde daha rahat nokta koyabilirsinsiz.)

bunda kandirma gibi bir durum yok acikcasi...
kendin istenmissin tabi aramaz sormaz
bir ayril bir baris.. kac yasindasin sen?.. cocuk oyuncagi gibi ayrilip barisan insanlari hic anlamiyorum ve acikcasi cocukca buluyorum
ne o öyle cocuk oyuncagimi bu? canim istemiyor ayrilalaim.. pismanim barisalim..
adam tabi aramaz.. dengesizsin gibi laflar etmis diyorsun, bu durumu düsünüyordur devami varmi bu iliskinin diye...
bu tavrindan dolayi kendi sucun bence.. seni kandirmamis sen herseyi bozmussun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…