Aslında ben onu tanıtmadım. O faceden kız düşürmeye çalışan bir insan. Benim ayrılma nedenlerimin altında da hep böyle şeyler yattı. Bir keresinde konuştuğu bir kızla konuştum. Kızdan telini istemiş, buluşmak istemiş. Bunu yüzüne vurduğumda da bana kız eklemiş, ne var konuştuysam, kızın nasıl bir kız olduğu belli değil mi gibi şeyler söyledi. Yani hep üste çıktı. Ben bunları bile kabullendim. Barışmak istedim. Şimdi neden aramadığına anlam veremiyorum.Her seferinde ayrılan ve pişman olup da geri dönen sen olmuşsun ve seni haklı olarak dengesiz bir insan olduğunu düşünmüş.
Eldeyken kıymet bilinmiyor, kaybedince bir kez daha arasın da bilmem ne...
Ben o çocuğun yerinde olsam hayatta bakmazdım suratına bir daha senin.
Onda yine gurur falan yokmuş, yumuşak başlıymış epeyce.Çok üzücü.
Aslında ben onu tanıtmadım. O faceden kız düşürmeye çalışan bir insan. Benim ayrılma nedenlerimin altında da hep böyle şeyler yattı. Bir keresinde konuştuğu bir kızla konuştum. Kızdan telini istemiş, buluşmak istemiş. Bunu yüzüne vurduğumda da bana kız eklemiş, ne var konuştuysam, kızın nasıl bir kız olduğu belli değil mi gibi şeyler söyledi. Yani hep üste çıktı. Ben bunları bile kabullendim. Barışmak istedim. Şimdi neden aramadığına anlam veremiyorum.
Çok haklısın.. Alay edildim galiba. Aslında en başında öyle değildi. Hatta o msj atmasa ben atmıyordum bile. Ben yazmasam yazmıyacak mısın diye kızıyordu. Ben aşık oldum. Asla yapmam dediğim şeyleri yaptım. Msj attım cevap vermedi, aradım. Kendimi düşürdüm. Şimdi de gururumu kurtarmaya çalışıyorum.senin adına üzüldüm kendini ona çok kaptırmasın
seni sıradan her aradığında bulabileceği gel dediğinde gelecek tarzda bir kız olarak görmüş
yaptığınız davranışlarda gerçekten çok basit bir erkeğe açılmak sonra böyle peşinden koşmak
kendini düzeltmek istiyorsan bu çocuğu bir daha arama ve böyle hatalar yapma
ayrıca bu çocuğun seni sevdiği falan yok resmen alay etmiş
kendinizi niye böyle küçük düşürdünüz
Arayamam. Çünkü o arayacağım dedi. Ben ararsam sevdiğimi biliyor. Bir şeyleri düzeltmek için aradığımı sanacak.onu ara ve son defa konusmayı teklif et..ya burda bitmeli yada düzeltmeli yeni bir sayfa açmalısınız..neden aramadıgını burda hiçkimse bilemez..ara ve bunu ona sen sor..
Ben de bunu kabullenemiyorum zaten. Olmasam da olurmuş meğerse. Bu kadarını tahmin edemedim işte. Çünkü ilk defa aşık oldum. Aşk acısı neymiş öğrendim.bu nedir böyle ben anlayamadim.. cocuk sevmemis hep siz istemissiniz diye tamam olur filan..
isine geldigi gibi davranmis.. siz severken oda sevilmeyi istemis bence..
olsanizda olur olmasanizda gibi tavirlari var..
Evet zaten tekrar başlamak gibi bir niyetim yok. Tüm olaylar gözümün önünde olurken nasıl aşık oldum anlamadım.Sence böyle bir insandan hayır gelir mi? O kızın ne olduğu belli diye bu evlenince de karısını aldatsın hep ve kendini haklı görsün o zaman. Bu nasıl zihniyet yaa... Bak dediğim gibi gurur da yok ki bunda, el altında bulunsun, o da olur, diğeri de olur vs. diye düşünüyor demek ki. Zaten ilk konuşmada telefon numarası veren bir adamdan ne beklenir... Olay baştan yanlış. Keşke böyle bir insana aşık olmasaymışsın. Şimdi de senin adına üzüldüm. Çok zor ama böyle bir insan için hiçbir şeye değmez diye düşünüyorum ben. Asla güvenemezsin bundan sonra da ve muhakkak bir yerde yine kopar ilişki. Çünkü değişmez bunun zihin yapısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?