Arkadaşlar gururum kırıldı. Kendimi kandırılmış hissediyorum. Hemen hikayeme geçmek istiyorum. Facede birisiyle tanıştım. Aslında tam olarak facede tanışmış sayılmayız. Ben bunu yaklaşık 1 sene önce bir yerde görmüştüm, etkilenmiştim. Facede de denk gelince ekledim. O da kabul etmiş memnun oldum ama tanışıyor muyuz diye sormuş. Ben de tanışıyor sayılmayız ben sizi bir yerde görmüştüm, ekledim filan dedim. O da denk gelemiyoruz filan diye hemen telini yazmış. Bu benim hoşuma gitmedi tabi. Her önüne gelene telini mi veriyor diye düşündüm. En başta almadım ama biraz zaman geçtikten sonra aldım. Telden konuşmaya başladık. Yüz yüze 2-3 kere görüştük. Hazin son aşık oldum... Bunu ona söyledim ama sevgili olamayız burda bitirelim dedim. O da madem seviyorsun niye bitmesini istiyorsun dedi. Anlaşamayacağımızı düşünüyordum. Yine biraz zaman geçtikten sonra sevgili olalım dedi. Bende biraz düşündükten sonra kabul ettim. Çünkü ya sevgili oluruz ya da bir daha konuşmayız, görüşmeyiz demişti. Onu tamamen kaybetmeyi göze alamadım. Her şey başta çok güzel gidiyordu. Bir kaç kere ayrılıp barıştık. Her defasında ayrılanda sonunda pişman olanda ben oldum. O da geri döndüğümde kabul etti. Ama dengesiz dengesiz davranıyorsun. Bir dediğin bir dediğine uymuyor gibi laflar da etti. Son ayrıldığımızda o şehir dışına çıkmıştı. Oradayken arayıp barışmayı istedim. Tamam, kafanı topla oraya gelince konuşacağız demişti. Ama geleli bir hafta oluyor ve hala aramadı. Kuzenim geleli hiç konuşmadınız diye sorduğunda hayır demiş. Neden dediğinde de belki de konuşacak bir şey yoktur demiş. Bu ne demek oluyor? Her şey bitti mi yani? Peki ben en son aradığımda istemiyorsan söyle demiştim. O da istemesem söylerim demişti. Şimdi neden böyle yapıyor? Elinin altında olduğumu mu düşünüyor? Hiç aramayacak mı? Son kez aramasını istiyorum. Çünkü arayacağım dediği halde aramadı ve ben kandırılmış durumdayım. Yani aramamasının sebebi ne? Hiç mi umrunda değilim? Arayıp her şeyin bittiğini söylemek için bile beni değer görmüyor mu? Arkadaşlar sizce bunun sebebi ne olabilir? Lütfen bana yardımcı olun...