Daha önce konumu hatırlayanlar vardır belki . biri vardı hayatımda . bi aylık bi ilişki. gece hayatı gazino bar clup sabahlara kadar eve girmeyen biriydi. baba boşandım demişti. Meğer adam evliymiş . facebookta gördüm dünya başıma yıkıldı. resmen kandırıldım . Allahım kime güveneyim ben artık . içim alev topu. ah almış hissediyorum kendimi . 2 çocuğu varmış . karısının facebook ta gördüm kadın okdr mutlu ki kocası ile benle görüşüyorken karısı ile sinema eğlenmeye gitmiş . karısına aldığı gülü bile sana aldım diye bana yutturmuş . ben yemin ederim bilmiyordum bana boşandım dedi. hatta nufüs cüzdanı resmini attı . ama sadece arka yüzü medeni hali bekar yazan kesin başkasının dı oda. en önemlisi ben bu adamla yaşadığım yerde el ele oldum . ben artık insan içine nasıl çıkayım evli adamla oldu diye . insanlar ne diyecek . arkadaşları ile falan tanıştırıyordu beni . onlardan hiç mi birinde vicdan yoktu by adam evli demediler . Bütün çevresine temiz etmiş adam . kendimden çok utanıyorum çok
bi arkadaşının cafesi vardı oraya giderdik . o adamın karısı ile bunun karısı kanka imiş. facebookta gördüm . çevresindeki herkeside ortak olmuş . evlilikten bahsediyordu bide bana doğru dürüst giyecek kıyafetim yok düzenli hayat istiyorum diyordu . ben günaha girmedim dimi . kendimi çok kötü hissediyorum . içim yanıyor . iki çocuk kadın yeni doğum yapmış . karısı okdr mutlu ki hiç bişi den haberi yok. Ben ilk aldattığımıyım bilmiyorum .kurtulduğuna dua et bence, zararı neresinden dönsen kar, sadece bir ay olmuş iyiki, seneler olabilirdi de, bence başkasının ne diyeceğini falan boşver, çünkü bilmiyordun, bilsen zaten devam etmezdin herhalde
bilipte sana söylemeyenlerede pes, onlarında bu adamdan bi farkı yokmuş demekki
ya da bildiğini düşündüler
evet ediyordum ben tanıdıkça kötü biri olduğunu anladım ama evli olduğunu bilmiyordumYa siz zaten bu adamdan nasıl kurtulucam diye endişe etmiyor muydunuz? İyi olmuş işte, pislik herif daha ne yüzle başınıza bela olacak...
Vicdanınız rahatsız sanırım; bilmediğinize göre sizin bir suçunuz yok bence.
bi arkadaşının cafesi vardı oraya giderdik . o adamın karısı ile bunun karısı kanka imiş. facebookta gördüm . çevresindeki herkeside ortak olmuş . evlilikten bahsediyordu bide bana doğru dürüst giyecek kıyafetim yok düzenli hayat istiyorum diyordu . ben günaha girmedim dimi . kendimi çok kötü hissediyorum . içim yanıyor . iki çocuk kadın yeni doğum yapmış . karısı okdr mutlu ki hiç bişi den haberi yok. Ben ilk aldattığımıyım bilmiyorum .
+1Gece hayatı, bar, pavyon , gazino olan eve girmeyen adam ne kadar güven vermiş ki sana kime güveneyim diyorsun.
Normal bir insan bul ona guven.
Kadın çok mutlu ya facebook da kocasından okdr razı ve deli divane aşık. ben 1 ayda hayatlarımızın farklı olduğunu anladım . ama demekki karısı da memnun bu hayattan belirli yerlere eğlenmeye karısı ile de gitmiş bu normal . normal olmayan nasıl idare etti ikimiziSizin suçunuz yok.. Ben size üzüldüğümün şu an malesef 2 katı evli olduğu kadına üzüldüm. Her gece böyle birisi ile yatağa girip uyuyor. Resmen koynunda yılan besliyor...
Canım boylelerı cok .bundan sonra bıraz daha dıkkat et amaDaha önce konumu hatırlayanlar vardır belki . biri vardı hayatımda . bi aylık bi ilişki. gece hayatı gazino bar clup sabahlara kadar eve girmeyen biriydi. baba boşandım demişti. Meğer adam evliymiş . facebookta gördüm dünya başıma yıkıldı. resmen kandırıldım . Allahım kime güveneyim ben artık . içim alev topu. ah almış hissediyorum kendimi . 2 çocuğu varmış . karısının facebook ta gördüm kadın okdr mutlu ki kocası ile benle görüşüyorken karısı ile sinema eğlenmeye gitmiş . karısına aldığı gülü bile sana aldım diye bana yutturmuş . ben yemin ederim bilmiyordum bana boşandım dedi. hatta nufüs cüzdanı resmini attı . ama sadece arka yüzü medeni hali bekar yazan kesin başkasının dı oda. en önemlisi ben bu adamla yaşadığım yerde el ele oldum . ben artık insan içine nasıl çıkayım evli adamla oldu diye . insanlar ne diyecek . arkadaşları ile falan tanıştırıyordu beni . onlardan hiç mi birinde vicdan yoktu by adam evli demediler . Bütün çevresine temiz etmiş adam . kendimden çok utanıyorum çok
evet sadaka verEcevit kurtuldum . ama bi kaç mekanda görüldüm oyüzden insanlar gördü . bilmiyordum Allah biliyr içimikurtulduğuna dua et bence, zararı neresinden dönsen kar, sadece bir ay olmuş iyiki, seneler olabilirdi de, bence başkasının ne diyeceğini falan boşver, çünkü bilmiyordun, bilsen zaten devam etmezdin herhalde
bilipte sana söylemeyenlerede pes, onlarında bu adamdan bi farkı yokmuş demekki
ya da bildiğini düşündüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?