• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kandırıldım

Bu adam başına bela olacak diye korkuyor ve kurtulmanın formullerini aramıyor muyduk beraber. Al işte, kendiliğinde gitmiş başındaki problem. Sen şimdi derin bir ohhhh çek. Ne utanıcan. Bırak o pislik utansın. Şimdi hayatınla ilgili daha sağlıklı planlar yapabilirsin bence

Daha önce konumu hatırlayanlar vardır belki . biri vardı hayatımda . bi aylık bi ilişki. gece hayatı gazino bar clup sabahlara kadar eve girmeyen biriydi. baba boşandım demişti. Meğer adam evliymiş . facebookta gördüm dünya başıma yıkıldı. resmen kandırıldım . Allahım kime güveneyim ben artık . içim alev topu. ah almış hissediyorum kendimi . 2 çocuğu varmış . karısının facebook ta gördüm kadın okdr mutlu ki kocası ile benle görüşüyorken karısı ile sinema eğlenmeye gitmiş . karısına aldığı gülü bile sana aldım diye bana yutturmuş . ben yemin ederim bilmiyordum bana boşandım dedi. hatta nufüs cüzdanı resmini attı . ama sadece arka yüzü medeni hali bekar yazan kesin başkasının dı oda. en önemlisi ben bu adamla yaşadığım yerde el ele oldum . ben artık insan içine nasıl çıkayım evli adamla oldu diye . insanlar ne diyecek . arkadaşları ile falan tanıştırıyordu beni . onlardan hiç mi birinde vicdan yoktu by adam evli demediler . Bütün çevresine temiz etmiş adam . kendimden çok utanıyorum çok:KK61:

kız ucuz kurtulmuşsun git bir fakir sevindir bak adamın evli olduğunu bilip devam etsen utan tamam ama bir hatan yokki senin şerefsiz herif

Korkuyorum kızlar ya karısı duyarda karşıma çıkarsa . suçsuzluğumu nasıl itiraf ederim onu düşünüyorum:( böyle durumlarda kocasını savunuyor kadınlar genelde

hayatın derslerinden biri. bir daha ki ilişkinde daha dikkatli olursun, okuyanlara da farkındalık olsun. kadın gelir hesap sorarsa bana boşandığını söyledi bekar diye resim attı kandırdı, bana hesap soracağına kocana sor dersin kapatırsın.

bi arkadaşının cafesi vardı oraya giderdik . o adamın karısı ile bunun karısı kanka imiş. facebookta gördüm . çevresindeki herkeside ortak olmuş . evlilikten bahsediyordu bide bana doğru dürüst giyecek kıyafetim yok düzenli hayat istiyorum diyordu . ben günaha girmedim dimi . kendimi çok kötü hissediyorum . içim yanıyor . iki çocuk kadın yeni doğum yapmış . karısı okdr mutlu ki hiç bişi den haberi yok. Ben ilk aldattığımıyım bilmiyorum .

Karısı da yalanların içinde sanırım.. Bilenler kabul edenler de oluyormuş ama çok anlamlandıramıyorum...
Allah kurtarmış... Sizin bir suçunuz yok...

Daha önce konumu hatırlayanlar vardır belki . biri vardı hayatımda . bi aylık bi ilişki. gece hayatı gazino bar clup sabahlara kadar eve girmeyen biriydi. baba boşandım demişti. Meğer adam evliymiş . facebookta gördüm dünya başıma yıkıldı. resmen kandırıldım . Allahım kime güveneyim ben artık . içim alev topu. ah almış hissediyorum kendimi . 2 çocuğu varmış . karısının facebook ta gördüm kadın okdr mutlu ki kocası ile benle görüşüyorken karısı ile sinema eğlenmeye gitmiş . karısına aldığı gülü bile sana aldım diye bana yutturmuş . ben yemin ederim bilmiyordum bana boşandım dedi. hatta nufüs cüzdanı resmini attı . ama sadece arka yüzü medeni hali bekar yazan kesin başkasının dı oda. en önemlisi ben bu adamla yaşadığım yerde el ele oldum . ben artık insan içine nasıl çıkayım evli adamla oldu diye . insanlar ne diyecek . arkadaşları ile falan tanıştırıyordu beni . onlardan hiç mi birinde vicdan yoktu by adam evli demediler . Bütün çevresine temiz etmiş adam . kendimden çok utanıyorum çok:KK61:
ayyy ne biçim adammış yaa :( :(
Allah eşine de göstersin adamın şu yüzünü

Kurtulduğuna şükret, artık kime güveneyim deme. Çevren uygun değil demek ki düzgün insanlar her zaman ortamımızda olmuyor. Aynı insanlara takılığ kalıyoruz sonra kimse yok güvenilecek diyip umut kesiyoruz.

Kıro hanzo gazinocu adam yerine entelektüel bir çevre, kitap okuyan naif, kültürlü adamlar var. Artık böyle insanlara bakınmank tavsiye ederim.

kalbin o kadar temizmiş ki, kısa süre de adamın evli olduğunu öğrendin..
zaten sana uygun birisi de değilmiş..
postalaman kolay olur..

Hanımefendi siz zaten bu adamı istemiyordunuz. Normal değil diyordunuz, kurtulma yoluna bakıyordunuz. Daha ne diye kendinizi kahrediyorsunuz anlamadım. Zaten bu tip otopark mafyası, bilmem ne mafyaları yalancı olur, boşandım der boşanmaz yani. Ne diyeyim fırsat ayağınıza gelmiş, "Öğrendim bunu beni kandırdın seninle artık hiçbir işim olamaz, bana yaklaşırsan karına her şeyi anlatırım" diye tehdit edin şutlayın. Karısından ayrılmayı bir tarafları yemez bunların. Peşinizi bırakır böylece, net olursanız mırın kırın etmezseniz tabi.

Ahlaksiz herif.
Oturdgun yer kucuk bi yrmi?
Mahalleli birbirini tanirmi?

Omuzların dim dik yürüyeceksin !
Soran olursa evli olduğunu benden gizledi öğrenince eşine anlatıp ayrıldım diyeceksin !
Eşine anlat durumu . O kadının kedisini aldatan bir kocayla yaşamayı hak etmiyor
O Ş...fsize de Arkadaşlarında en güzel beddualarımı yolluyorum

O degilde bir aylik bir gorusmede
Kimseye kimliginin fotografini at demek aklima gelmez.
Siz niye bunu istediniz

Bence elalemin dediklerine kulak asmayın. Önemli olan siz ve sizin yakınlarınız. Sizi bilen biliyor zaten. Öyle kızlar var ki adamın evli olduğunu öğrenince bile ilişkilerine devam ediyorlar. Siz asla onlardan değilsiniz gerekeni yapmışsınız. Ayrıca her gece gezen bir erkekle karısı nasıl mutlu olabiliyor bilmiyorum. Sosyal medyada çok mutluymuş gibi gösteriyordur. Zaten problemli bir erkek. Kurtulmuşsunuz, geçmiş olsun :)

O degilde bir aylik bir gorusmede
Kimseye kimliginin fotografini at demek aklima gelmez.
Siz niye bunu istediniz
İlk yazışmaya başladığımizda boşandım dedi . Ben de emin misin deyince öyle nufüs cüzdanı fotosu attı

Zaten atanmayı bekliyorsunuz. Oturduğunuz yerdende gidecekseniz arkanıza bakmayın. Karısınıda siz düşünmeyiverin. Onun ne yaşadığıda kendini ilgilendirir kimseye kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz içiniz rahatsa gerisi boş. Yepyeni hayatınızı kurup tadını çıkarın.

Numaranı değiştir herkes önüne baksın bırak aman ya kurtulmuşsun sevin

Back
X