kandırıldımm!!!!!

Seni oookadar iyi anliyorumki anlatamam ya, allah yaninda olsun

nihayet benim yaşadıklarımı yaşayan birini buldum..çok zorrr arkadaşım her tecrübe olgunluk insanlar üzerinde ..
allah bir daha kaypak insanlarla karşılaştırmasın.sözü özü bir insanlarla karşılaştırsın.

arkadaşım güzel demişsin de ben saklayamzdım çünkü beni almıycaklarsa gitcektim zaten. ya stajım bitcek sen yoluna bak biz almıycaz seni diceklerdi yada alcaklardı ikisinden biri..bu adam dolaplar çevirdi yalanlar söyledi yada gerçekten alcaktı arkadaşının kızı devreye girince bana namus sözü vermiş umrunda mı namussuzun.

bu ülkede torpil her yerde canm..üniversite sınavlarında ve kpss de bile neler dönerken senin patronunun arkadaşının kızını işe alıp seni çıkarması hiç şaşılacak birşey değil..

artık bu haksızlığa üzülmeyi bırakıp yeni iş imkanlarına bak yapacak birşey yok.üzme kendini artık.

Migros işi de bunun kadar iyi değil miydi. Migros diye söylemeyecektin o zaman. Müdür olacak adam sırf o anlık seni kaybetmemk veya angarya işleri yapmana devam etmen için oyalamış seni. Ben yine dediğimin arkasındayım.Bundan sonra da böyle alacak mısınız almayacaksınız diye emin olayım derken başka güzel fırsatları kaçırma emi..

migrosun şartları daha iyiydi.ama çalıştığım şirkette kalıcı olucaksın sözü gelince kaldım.benim kalmam bişey kazandırmazdı yeni stajer gelebilirdi benden sonra o da değil..talep ediliyor hemen geliyor stajer zaten.bu adam bana söz verdi çalışmamdan memnun kaldı ama araya tanıdığı çıkınca bana verdiği sözü unuttu tanıdığının kızını aldı işe..olayın aslı bu..
bilseydim böyle olcağını insanlara güvenmemeyi öğretti işte sağolsun.

Canım herkes menfaati derdine düşmüşken sen neden daha iyi bir teklifi geri çevirdin ki? İş dünyası böyle yanında başka arkandan başka Allah'a havale et. Tamam haksızlık çok büyük ama kısmetin yokmuş o işyerlerinde öyle düşünüp rahatlamalısın.

bu ülkede torpil her yerde canm..üniversite sınavlarında ve kpss de bile neler dönerken senin patronunun arkadaşının kızını işe alıp seni çıkarması hiç şaşılacak birşey değil..

artık bu haksızlığa üzülmeyi bırakıp yeni iş imkanlarına bak yapacak birşey yok.üzme kendini artık.

bende aksini yapmıyorum canım ama iş ha deyince bulunmuyor ve vaktim böyle iş aramalarla boş gecince daha cok konusturcak arkasından.
pazarteside böyle insanlar arkasından sinir olmak bana göre değil şirkete odasına gircem randevuyla giriliyor yanına ama dalcam odasına..
neden dicem bana söz verip arkadaşınızın kızını aldınız ayıp değil mi kocaman adamsın senin evlatlarına yapılsa napardın baba olarak dicem..allah nasıl biliyorsa öyle yapsın seni ahımı aldın çok dicem çarpcam kapıyı çıkcam..gerçekten de yapıcam ,üzüntüm biraz da olsa hafiflicek..

canım çok üzüldüm ,ama ne olursa olsun beddua etme .hele kı sucu gunahı olmayan küçük bir çocuğa sakın etme .üzüntünü anlıyorum .büyük bir hayal kırıklığı yaşamıssın .ama ne yazık ki iş sahipleri böyle.az paraya çok çalışacak personel buldukları gibi diğer çalışanı anında şutluyorlar .bu devirde o kadar çok geçim sıkıntısı yaşayan insan var ki ,iş sahibinin kaybedeceği birşey olmuyor .biri gider diğeri gelir diyorlar .tecrübe ede ede öğreniyorsun bazı gerçekleri .bu devirde babana bile güvenmeyeceksın derler ,boşuna demiyorlar .keşke tatlım körü körüne inanıp bağlanmasaydın oraya ayağına gelen iş teklifini keşke değerlendirseydın :/

buna benzer bir durum zamanında ben de yaşamıştım .modelistlik yaptığım bir şirkerin tasarım departmanından ısrarla beni istediler .müdürümle konuşmuşlar ama müdürüm bana bunu söylemedi bile .sonra benimle görüştüler düşünmek istediğimi söylemiştim .ama ben de vicdanımın kurbanı oldum :) çünkü beraber çalıştığım şefim ve müdürüm bana sürekli vicdan muhasebesi yaptırdılar .üzerimde resmen psikolojik baskı uyguladılar .fazlasıyla duyarlı biri olduğumdan dolayı onları yarı yolda bırakmak istemedim .ve teklifi red ettim :(

sonra anladım ki iş meselelerine duygusal bakmamak gerekiyormuş .millet tasarım departmanına geçmek için yapmadıkları kurnazlık yok iken ,ben saf ayağıma gelen fırsatı teptım :) bu arada oradan bu olaydan 1 yıl sonra da istifa ettim .

neyse tatlım üzme kendini .hayal kırıklığı yaşamıssın zor tabi ama inşallah atlatırsın ve güzel bir iş bulursun.sen ümidini ne olursa olsun yitirme .Allah'a bol bol dua et .hayat böyle ,inişleri ve çıkışlarıyla yaşıyoruz .bu yaşadığın ilk ve son olmayacak o yüzden iradeni kaybetme .

Canım herkes menfaati derdine düşmüşken sen neden daha iyi bir teklifi geri çevirdin ki? İş dünyası böyle yanında başka arkandan başka Allah'a havale et. Tamam haksızlık çok büyük ama kısmetin yokmuş o işyerlerinde öyle düşünüp rahatlamalısın.

haklısın..ben saflık yaptım insanlara güvendim işte..emin konusunca koca adam yalan söyleycek değil herelde dedim..kısmetim yokmuş ..allah daha güzelini versin inaşşahh

canım çok üzüldüm ,ama ne olursa olsun beddua etme .hele kı sucu gunahı olmayan küçük bir çocuğa sakın etme .üzüntünü anlıyorum .büyük bir hayal kırıklığı yaşamıssın .ama ne yazık ki iş sahipleri böyle.az paraya çok çalışacak personel buldukları gibi diğer çalışanı anında şutluyorlar .bu devirde o kadar çok geçim sıkıntısı yaşayan insan var ki ,iş sahibinin kaybedeceği birşey olmuyor .biri gider diğeri gelir diyorlar .tecrübe ede ede öğreniyorsun bazı gerçekleri .bu devirde babana bile güvenmeyeceksın derler ,boşuna demiyorlar .keşke tatlım körü körüne inanıp bağlanmasaydın oraya ayağına gelen iş teklifini keşke değerlendirseydın :/

buna benzer bir durum zamanında ben de yaşamıştım .modelistlik yaptığım bir şirkerin tasarım departmanından ısrarla beni istediler .müdürümle konuşmuşlar ama müdürüm bana bunu söylemedi bile .sonra benimle görüştüler düşünmek istediğimi söylemiştim .ama ben de vicdanımın kurbanı oldum :) çünkü beraber çalıştığım şefim ve müdürüm bana sürekli vicdan muhasebesi yaptırdılar .üzerimde resmen psikolojik baskı uyguladılar .fazlasıyla duyarlı biri olduğumdan dolayı onları yarı yolda bırakmak istemedim .ve teklifi red ettim :(

sonra anladım ki iş meselelerine duygusal bakmamak gerekiyormuş .millet tasarım departmanına geçmek için yapmadıkları kurnazlık yok iken ,ben saf ayağıma gelen fırsatı teptım :) bu arada oradan bu olaydan 1 yıl sonra da istifa ettim .

neyse tatlım üzme kendini .hayal kırıklığı yaşamıssın zor tabi ama inşallah atlatırsın ve güzel bir iş bulursun.sen ümidini ne olursa olsun yitirme .Allah'a bol bol dua et .hayat böyle ,inişleri ve çıkışlarıyla yaşıyoruz .bu yaşadığın ilk ve son olmayacak o yüzden iradeni kaybetme .

evet canım haklısın ama bir daha kimseye güvenmiyceğim için aynısını yaşamıycam..tecrübe oldu bu olay bana.güzel teklif nerde oraya geccem..
kızıda benden 3 yaş büyük.
inşallah allah herkesin kalbine göre versin demek hem beddua hem dua yerine geçiyor galiba..

haklısın..ben saflık yaptım insanlara güvendim işte..emin konusunca koca adam yalan söyleycek değil herelde dedim..kısmetim yokmuş ..allah daha güzelini versin inaşşahh

İnşallah öyle güzel bi işin olur ki hele ki iki yer de olmamış dersin canım üzülme Allah görüyor biliyor.

nihayet benim yaşadıklarımı yaşayan birini buldum..çok zorrr arkadaşım her tecrübe olgunluk insanlar üzerinde ..
allah bir daha kaypak insanlarla karşılaştırmasın.sözü özü bir insanlarla karşılaştırsın.

Yasayan bilir haklisin, tam senin gibisini yasamadim ama benzeri,
su anki is yerimde yasiyorum.
Bir sene öncesine kadar hersey harikaydi, bir üst sefimiz degisti, erkek di gitti bizden bir bayan gecti onun yerine,
benimle ugrasmaya basladi yavas yavas...
sonrasinda hamile kaldim, yeni hamileyken bir gün ise gidemedim migde bulantisindan, kadin raporumu kabul etmiyor geleceksin diye tutturdu diyorum kusuyorum nereye gelim vs, stresden sanirim sonrasinda düsük oldu...
Eger onun yüzünden olduysa allah bildigi gibi yapsin onu allah ondan cikarsin... cok stress oldum aklim hep isde ve öyle olunca migdem daha berbat oldu vs.
Neyseki sonrasinda kabuslar basladi, her gün yeni bir mobbing olayi....
ve herbirsey de beni yalanci olarak ortaya koyuyor vs, artik öyle bir durumdayim ki kendimden süphe duyuyorum okadar yani.
Böyle filim gibi saka gibi acayip seyler dönüyor, persembe günü patron ile randevum var, degisen birsey olacagini sanmiyorum gene bana suc bulacak sanirim, ama
ne olursa olsun bu sefer mahkemeye verecegim.
Gercekden biktim ve yoruldum cok yoruldum okadar sevdigim isden soguttu, beni seven okadar insanlar hepsi artik beni yanlis yargilamaya basladilar.

Ve bende bedua ediyorum, kim benim hakkimda ne düsünüyorsa ne ceviriyorsa allah ona hep bir fazla versin.
Bana yassatiklarini kendileri yasasin fazlasiyla, kimin az da olsa bu isde parmagi varsa....
Su an benimde icim coooook yaniyor onun icin seni cooook iyi anliyorum, gecmis olsun.

Ne diyecekti ki, kızım aaa koş migrosa senden burada bişey olmaz mı diyecekti?
Öyle bir dünya yok..
Gelen iş teklifinden zaten bulunulan şirkete bahsedilmez, bu işin raconu budur.. Sessiz sedasız çeker gidersin daha iyi yere..
Adamlar başına geleceği anlamış bence, ileride bu ilk teklifle uçar gider demişler ki bence de öyle..

Ayrıca; Ne olursa olsun bi insanın evladına, eşine dostuna beddua edilmez..

Ne diyecekti ki, kızım aaa koş migrosa senden burada bişey olmaz mı diyecekti?
Öyle bir dünya yok..
Gelen iş teklifinden zaten bulunulan şirkete bahsedilmez, bu işin raconu budur.. Sessiz sedasız çeker gidersin daha iyi yere..
Adamlar başına geleceği anlamış bence, ileride bu ilk teklifle uçar gider demişler ki bence de öyle..

Ayrıca; Ne olursa olsun bi insanın evladına, eşine dostuna beddua edilmez..

siz demek insaları iyi fırsatlar gelince satcaksınız..
ben güvendim çok da değildi gözüm iyi insanlar ömür boyu çalışırım dedim.
ne yapcağımı size sormucam günahı da sevabıda bana..

Yasayan bilir haklisin, tam senin gibisini yasamadim ama benzeri,
su anki is yerimde yasiyorum.
Bir sene öncesine kadar hersey harikaydi, bir üst sefimiz degisti, erkek di gitti bizden bir bayan gecti onun yerine,
benimle ugrasmaya basladi yavas yavas...
sonrasinda hamile kaldim, yeni hamileyken bir gün ise gidemedim migde bulantisindan, kadin raporumu kabul etmiyor geleceksin diye tutturdu diyorum kusuyorum nereye gelim vs, stresden sanirim sonrasinda düsük oldu...
Eger onun yüzünden olduysa allah bildigi gibi yapsin onu allah ondan cikarsin... cok stress oldum aklim hep isde ve öyle olunca migdem daha berbat oldu vs.
Neyseki sonrasinda kabuslar basladi, her gün yeni bir mobbing olayi....
ve herbirsey de beni yalanci olarak ortaya koyuyor vs, artik öyle bir durumdayim ki kendimden süphe duyuyorum okadar yani.
Böyle filim gibi saka gibi acayip seyler dönüyor, persembe günü patron ile randevum var, degisen birsey olacagini sanmiyorum gene bana suc bulacak sanirim, ama
ne olursa olsun bu sefer mahkemeye verecegim.
Gercekden biktim ve yoruldum cok yoruldum okadar sevdigim isden soguttu, beni seven okadar insanlar hepsi artik beni yanlis yargilamaya basladilar.

Ve bende bedua ediyorum, kim benim hakkimda ne düsünüyorsa ne ceviriyorsa allah ona hep bir fazla versin.

canım gerçekten çok zor evet..eden bulur allah katı katını yaşatsın öyle insanalara.....
insanlar şunun farkında değil çocuklarına torunlarına kötülük yapıyor çünkü allah en can evinden vuruyor öyle insanları etrafımdada üzülerek görüyorum maalesef onların ne günahı vardı diyorum isater istemez ama hak ediyolar demekki allah öyle layık görüyor..
Bana yassatiklarini kendileri yasasin fazlasiyla, kimin az da olsa bu isde parmagi varsa....

siz demek insaları iyi fırsatlar gelince satcaksınız..
ben güvendim çok da değildi gözüm iyi insanlar ömür boyu çalışırım dedim.
ne yapcağımı size sormucam günahı da sevabıda bana..

Günahı senin boynuna hee, ağlar durursun böyle kandırdılar abovv diye.. :27::27:
Bak işine allasen ya.

evet arkadaşlar konu başlığından anladığınız üzre kandırıldım..6 ay önce özel ama büyük bir şirkete muhasebe stajeri olarak işbaşı yaptım 6 aylıktı..
neyse çalışkanlığım müdürlerin dikkatini çekmiş mesai kalmam hiçbir ücret almadan deli gibi çalıştım gözlerine girip kadroya kalmak tek hayalimdi..yanımdaki muhasebe müdürüm de tam destekdi bana..genel müdürlükten fatura kesmem için bilgisayar ve kullanıcı kimliği şifreme kadar herşeyim geldi deli gibi mutluydum kızlar sonunda bende iş bulmuştum..namuslu güzel seçkin bir şirkette 2.muhasebeci olcaktım..derken stajımın 4.ayında migros idari kadroda muhasebe teklifi aldım ..yani burdakinden 1 kat fazla üzret alcaktım kadroya kalındığında gitim müdürüme
müdürm bana migrostan haber geldi mulakat yapıp acil ihtiyaçları varmış ,%90 alcaklar işe beni ,siz ne düşünüyorsunuz alcakmısınız kadroya ona göre müdürüm dedim sesim titreyerek
kızım buraya 2.muhasebeci alıncaksa o sen olcaksın git şimdi masana işine bak dedi o kadar mutluydum kii 3 yıl işsizlikten sonra işim garantiydi
bütün şirkete baklava aldım mutluluğumdan..
stajımın bitiş günü herkes bana bakıyor ama acınarak yazık der gibi..
sonra müdürm dediğim adam pasta almış birde seneratör kalem supriz yapıyorlar bana veda suprizi aklınca..
YIKILDIM KIZLAR
ağlamaktan hesap soramadım hıçkırıklarla ağlayarak biraz bekle ağlama mutlaka 2 aya belli olcak seni alcam dedi şerefsiz gene inandım..
ama muhasebe müdürümle hiç aramı bozmadım hatta düğünüme kadar gelip para bile takmıştır kendisi.
dün ne duysam beğenirsiniz muhasebeye bayan aldı .....bey şeker dedi bana inanın 2.şokumu oldum..ben güvendim ayağıma gelen ordan garantili işi bir sözü için red ettim allah dan revamı bu.hakkımı helal etmiyorum iki elim yakasında olsun mazlumun ahını aldı allahda onu evladından terbiye etsin.7 aydır işsizim oraya gidiyorum buraya gidiyorum almıyorlar torpilim yok diye..allah seni bildiği gibi yapsın birgün dilerim elime düşsesin..:43:

bu devirde kime güven olurki keşke güvenmeseydiniz. patronunu ş...zlik yapmış:47:

Back
X