evet arkadaşlar konu başlığından anladığınız üzre kandırıldım..6 ay önce özel ama büyük bir şirkete muhasebe stajeri olarak işbaşı yaptım 6 aylıktı..
neyse çalışkanlığım müdürlerin dikkatini çekmiş mesai kalmam hiçbir ücret almadan deli gibi çalıştım gözlerine girip kadroya kalmak tek hayalimdi..yanımdaki muhasebe müdürüm de tam destekdi bana..genel müdürlükten fatura kesmem için bilgisayar ve kullanıcı kimliği şifreme kadar herşeyim geldi deli gibi mutluydum kızlar sonunda bende iş bulmuştum..namuslu güzel seçkin bir şirkette 2.muhasebeci olcaktım..derken stajımın 4.ayında migros idari kadroda muhasebe teklifi aldım ..yani burdakinden 1 kat fazla üzret alcaktım kadroya kalındığında gitim müdürüme
müdürm bana migrostan haber geldi mulakat yapıp acil ihtiyaçları varmış ,%90 alcaklar işe beni ,siz ne düşünüyorsunuz alcakmısınız kadroya ona göre müdürüm dedim sesim titreyerek
kızım buraya 2.muhasebeci alıncaksa o sen olcaksın git şimdi masana işine bak dedi o kadar mutluydum kii 3 yıl işsizlikten sonra işim garantiydi
bütün şirkete baklava aldım mutluluğumdan..
stajımın bitiş günü herkes bana bakıyor ama acınarak yazık der gibi..
sonra müdürm dediğim adam pasta almış birde seneratör kalem supriz yapıyorlar bana veda suprizi aklınca..
YIKILDIM KIZLAR
ağlamaktan hesap soramadım hıçkırıklarla ağlayarak biraz bekle ağlama mutlaka 2 aya belli olcak seni alcam dedi şerefsiz gene inandım..
ama muhasebe müdürümle hiç aramı bozmadım hatta düğünüme kadar gelip para bile takmıştır kendisi.
dün ne duysam beğenirsiniz muhasebeye bayan aldı .....bey şeker dedi bana inanın 2.şokumu oldum..ben güvendim ayağıma gelen ordan garantili işi bir sözü için red ettim allah dan revamı bu.hakkımı helal etmiyorum iki elim yakasında olsun mazlumun ahını aldı allahda onu evladından terbiye etsin.7 aydır işsizim oraya gidiyorum buraya gidiyorum almıyorlar torpilim yok diye..allah seni bildiği gibi yapsın birgün dilerim elime düşsesin..