Ben mi yanlış hatırlıyorum diye baktım ama doğru hatırlıyormuşum.
Haklarında yazdıklarınızı alıntılıyorum.
Çıkar ortamı demişsiniz, nankörlük yapıldığını söylemişsiniz, bir tanesi için dünya onun etrafında dönüyor demişsiniz.
Peki bu düşüncelerinizin birini dahi bu arkadaşlara aktardınız mı?
Kaç kere engelleyeceğim, görüşmeyeceğim, bitti dediğiniz insanlarla görüşmeye devam etmenizin manası nedir?
Ayrıca burada bu ekran görüntülerini paylaşıp, isimlerine kadar ifşa etmeniz ne kadar doğru?
Diğerinin lafını size taşıyan arkadaş bana gelse, hiç onunla kulis yapmam mesela. Koştura koştura lafı taşınan kişiye de "sen benim için böyle demişsin tüü" demem.
O lafı bana taşıdığı için arkadaşımı önce bozarım. Benim hakkımda bile olsa, kendisine anlatılan şeyleri arası bozulduğunda ilk fırsatta bana yetiştiriyorsa o insandan da bir hayır gelmez çünkü.
Ancak sizin böyle insanlara denk gelmeniz tesadüf değil. Siz de aynısınız. Öteki ayşeyle küsmüş, gelip size Ayşe'nin dedikodusunu yapmış. Siz de o sinirle Ayşe'ye küsmüşsünüz, burada olayı anlatırken Ayşe'nin dedikosunu yapmayı ihmal etmiyorsunuz.
Özetle hepiniz birbirinizin yansıması gibisiniz. Bundan sonraki arkadaşlık ilişkilerinizde de yine böyle sorunlar yaşarsınız.