Hayal kırıklığı

Herkesin ismini de öğrendik 🙄 İstanbul arkadaşlarıyla dışarıda sosyalleşmek şart değil. Kaç yerde çalıştım, düzenli görüşmeye devam ettiğim kişi sayısı 3. Gerçekten baska hic arkadaşınız yok mu? Nasil olabilir bu?
2 tane var.Biri merkeze aşırı uzak oturuyor.Sürekli bulusamıyoruz.Digeri evli 2 çocuğu var.Onunla da kolay kolay buluşamıyoruz.Çok yakın olduğum bu ikisi var.

engellesem demistiniz elinizde pastayla kapisini calmissiniz😅
Ama sonrasında ikisi benim doğum günümü kutladı.Sonra kendi doğum gününde beni aradı.Öyle bir agliyorki. Doğum gününde evlilik teklifi bekliyorum sevdiğim adam battı.Ben herkese koşuyorum birseyler yapıyorum kimse bana yapmıyor diye.

Aboo kızların hepsinin ismi görünüyor orda. Herkes birbirinin arkasından konuşmuş o bizi kıskanıyor, bu seninle konuşmak istemiyor işine gelmiş öbürü doğum günü kutlamak istemiyor falan. Çok karmaşık. En iyisi hiç biriyle konuşmamak. Bu devirde en iyi arkadaşın kendin olacaksın, insanlardan beklenti içine girince üzülme ihtimalin yüksek. Sağlam bir arkadaşlık kurmak istiyorsan bu tavırlardan uzak durmalısın.
Ama benlik bir olay yok.Ikisi benden gizli görüşmüş kaç kez.Biri benim arkamdan hep kotu konuşmuş.Ama benimle kaç kez aynı ortama girdi.Hayatimda ilk defa böyle şey yaşadım.Şoktayim.

Neden insanlar sessiz bi şekilde de arkadaşlık bitirebiliceklerinin farkında değiller .

Yani duydun mu at mesafeyi geç bu nasıl muhabbetler ya . Cidden şöyle bişeyi kendınıze nasıl yakıştırıyorsunuz .

Mesajları neden paylaşıyorsun ki

Belki onlar da kk da dır

Bence hepiniz birbirinizle konuşmayı kesin kim dedikodu getiriyorsa dedikodu da götürür

Tek bir arkadaşın olsun sağlam olsun fazla olunca hep bu tartışmalar oluyor
Çok haklısınız.4 lü arkadaş grubu parcalandi😄

Yaşi kucuk dediginiz koca kadin bile 28 yasinda sizler de en az +35 varsinizdir. Şu muhabbetler ne ya tam coluk cocuk işi.
Işte iş yerini "sosyalleşmeye gitmek" olarak algilayanlarin is yerini okul bahcesine cevirmesi tam olarak boyle oluyor. Evet iş yerinde sosyalleşiyoruz bi şekilde ama iş disinda dogru durust sosyal hayati olmayip iş yerini sosyal hayatiniz yapiyorsunuz. Iş yerinde kim kimi gercekten sever ya 😄 Istisnalar kaideyi bozmaz.
35 üzeri değilde 2 3yas daha kucuk😄
Evet iş yerinden arkadaş olmazmış.Kötü bir deneyimle yaşadım.

Neden insanlar sessiz bi şekilde de arkadaşlık bitirebiliceklerinin farkında değiller .

Yani duydun mu at mesafeyi geç bu nasıl muhabbetler ya . Cidden şöyle bişeyi kendınıze nasıl yakıştırıyorsunuz .
Benim haberim dün oldu.Haberim olsa anında engellerdim.Bana aylarca böyle küfür edip, arkamdan buluşup yüzüme güldü.Kaç kez kendisi aradi.Geçen hafta dershane pikniğe götürüyordu.Yoldayken beni aradı.O gün doğum günüydü.Öyle bir agliyorduki telefonda.Müdüre söyleyip yanına gitmeyi düşündüm.Bu arada kendisi düğünde benim sadıcım olacaksınız derdi.

Ama benlik bir olay yok.Ikisi benden gizli görüşmüş kaç kez.Biri benim arkamdan hep kotu konuşmuş.Ama benimle kaç kez aynı ortama girdi.Hayatimda ilk defa böyle şey yaşadım.Şoktayim.
Yani ben çevremde pek görmedim iş arkadaşıyla dost , kardeş gibi olanı. Çok nadirdir iş ortamında aile gibi olmak. Sana bu haberi veren de iyi niyetli değil, bu hikayede hepiniz hatalısınız.

Diğer konumda uzun suredir konuşmuyoruz.Engellesem demiştim.Keşke engelleseydim.Ben ikisinin arkadasından da dedikodu yapmadım.
Ben mi yanlış hatırlıyorum diye baktım ama doğru hatırlıyormuşum.

Haklarında yazdıklarınızı alıntılıyorum.
Tabiki bu amaçla gitmedim.Ama zamanla paylaşımlar arttı,dışarıda görüşmeye başladık. Kesinlikle çıkar ortamı buna katılıyorum
Zaten hayatimdan çıkardım.Ancak yaptığı bana nankörlük gibi geliyor.Gercekten iş arkadaşı iş yerinde kalıyormuş.
İş yerinden iki arkadaşım var.Sözde samimiyiz.Birisi iki ay önce boşandı.Aile evine döndü.Aile evinde huzuru yok.Digeri sınava hazırlanıyor.Atama sayısı az verildi.
Hep boşanan arkadaşın etrafında pervaneyiz.Evet boşanmak zor.Ancak dünya onun etrafında dönüyor gibi davranıyor.Mesela arıyoruz.Açmıyor.Bazen geri bile dönmüyor.Evde telefonla konuşamıyor.Ama mesajda bile dönmüyor genelde.Hep etrafında pervane olmamız doğru mu?

Çıkar ortamı demişsiniz, nankörlük yapıldığını söylemişsiniz, bir tanesi için dünya onun etrafında dönüyor demişsiniz.

Peki bu düşüncelerinizin birini dahi bu arkadaşlara aktardınız mı?

Kaç kere engelleyeceğim, görüşmeyeceğim, bitti dediğiniz insanlarla görüşmeye devam etmenizin manası nedir?

Ayrıca burada bu ekran görüntülerini paylaşıp, isimlerine kadar ifşa etmeniz ne kadar doğru?

Diğerinin lafını size taşıyan arkadaş bana gelse, hiç onunla kulis yapmam mesela. Koştura koştura lafı taşınan kişiye de "sen benim için böyle demişsin tüü" demem.
O lafı bana taşıdığı için arkadaşımı önce bozarım. Benim hakkımda bile olsa, kendisine anlatılan şeyleri arası bozulduğunda ilk fırsatta bana yetiştiriyorsa o insandan da bir hayır gelmez çünkü.

Ancak sizin böyle insanlara denk gelmeniz tesadüf değil. Siz de aynısınız. Öteki ayşeyle küsmüş, gelip size Ayşe'nin dedikodusunu yapmış. Siz de o sinirle Ayşe'ye küsmüşsünüz, burada olayı anlatırken Ayşe'nin dedikosunu yapmayı ihmal etmiyorsunuz.

Özetle hepiniz birbirinizin yansıması gibisiniz. Bundan sonraki arkadaşlık ilişkilerinizde de yine böyle sorunlar yaşarsınız.

Yani ben çevremde pek görmedim iş arkadaşıyla dost , kardeş gibi olanı. Çok nadirdir iş ortamında aile gibi olmak. Sana bu haberi veren de iyi niyetli değil, bu hikayede hepiniz hatalısınız.
Yıllar evvel aynı iş yerinde bir arkadaş edindim. Öyle güzel bir dostluk kurduk ki. İkimiz de işten ayrıldık farklı yerlerde çalışırız ancak artık aile gibiyiz.
Arkadaşım dediğim çok insan vardır ancak hayattaki tek dostum, canım dediğim odur mesela.
Ancak katılıyorum iş yerinde arkadaşlık, dostluk zor oluyor benimki sadece istisna.

Başlığı görünce mesele kesin arkadaşlarıdır dedim ve yanılmadım. Açtığınız son 52926902 konu da tamamen bu iki arkadaşınızla ilgili ve ciddi derecede takıntılı görünüyorsunuz konu sahibi. Hiç sağlıklı bir durum değil.

Başlığı görünce mesele kesin arkadaşlarıdır dedim ve yanılmadım. Açtığınız son 52926902 konu da tamamen bu iki arkadaşınızla ilgili ve ciddi derecede takıntılı görünüyorsunuz konu sahibi. Hiç sağlıklı bir durum değil.
Birini kesinlikle hayatımdan çıkardım.Her yerden engelledim.Artik konu açacağımı sanmıyorum

35 üzeri değilde 2 3yas daha kucuk😄
Evet iş yerinden arkadaş olmazmış.Kötü bir deneyimle yaşadım.
Sizin son actığınız konular hep bu arkadaşlarla alakalı sizinle görüşmüyorlardı falan filan bence bu insanları takıntı yapmışsınız hayatınızdan çıkarın gitsin yoksa daha çok kafaya takarsınız.

Sizin son actığınız konular hep bu arkadaşlarla alakalı sizinle görüşmüyorlardı falan filan bence bu insanları takıntı yapmışsınız hayatınızdan çıkarın gitsin yoksa daha çok kafaya takarsınız.
Arkamdan konuşanı sosyal medyadan falan heryerden engelledim.Digerine de yüzde yüz güvenmiyorum.Onunla da görüşmeyi düşünmüyorum.Kafama takmıyorum.Sadece hayatta bu tarz insanlarla ilk kez karşılaşıyorum.Ama iş yerindeki insanlarla bu kadar sıkı fıkı olmak çok saçma.Boşanma sürecinde birine aşırı destek olduk.Ve benim arkamdan konuşan onunla kavga edince, hiç eşi dostu arkadaşı kuzeni yokmuş.Kimse yanında olmadı, ben oldum dedi.İkiside birbirine yaptıklarını başına kalktı.Ve arkamdan konuşan yüzsüz gibi benim kapım açık, istedigin zaman gel dedi bana.Ben tabi arkamdan sallladigini bilmiyordum.

Yıllar evvel aynı iş yerinde bir arkadaş edindim. Öyle güzel bir dostluk kurduk ki. İkimiz de işten ayrıldık farklı yerlerde çalışırız ancak artık aile gibiyiz.
Arkadaşım dediğim çok insan vardır ancak hayattaki tek dostum, canım dediğim odur mesela.
Ancak katılıyorum iş yerinde arkadaşlık, dostluk zor oluyor benimki sadece istisna.
Artık böyle 3 4 lü grupların içine dahil olmayı düşünmüyorum

Ben mi yanlış hatırlıyorum diye baktım ama doğru hatırlıyormuşum.

Haklarında yazdıklarınızı alıntılıyorum.

Çıkar ortamı demişsiniz, nankörlük yapıldığını söylemişsiniz, bir tanesi için dünya onun etrafında dönüyor demişsiniz.

Peki bu düşüncelerinizin birini dahi bu arkadaşlara aktardınız mı?

Kaç kere engelleyeceğim, görüşmeyeceğim, bitti dediğiniz insanlarla görüşmeye devam etmenizin manası nedir?

Ayrıca burada bu ekran görüntülerini paylaşıp, isimlerine kadar ifşa etmeniz ne kadar doğru?

Diğerinin lafını size taşıyan arkadaş bana gelse, hiç onunla kulis yapmam mesela. Koştura koştura lafı taşınan kişiye de "sen benim için böyle demişsin tüü" demem.
O lafı bana taşıdığı için arkadaşımı önce bozarım. Benim hakkımda bile olsa, kendisine anlatılan şeyleri arası bozulduğunda ilk fırsatta bana yetiştiriyorsa o insandan da bir hayır gelmez çünkü.

Ancak sizin böyle insanlara denk gelmeniz tesadüf değil. Siz de aynısınız. Öteki ayşeyle küsmüş, gelip size Ayşe'nin dedikodusunu yapmış. Siz de o sinirle Ayşe'ye küsmüşsünüz, burada olayı anlatırken Ayşe'nin dedikosunu yapmayı ihmal etmiyorsunuz.

Özetle hepiniz birbirinizin yansıması gibisiniz. Bundan sonraki arkadaşlık ilişkilerinizde de yine böyle sorunlar yaşarsınız.
Aslında son zamanlarda ikisindende rahatsız olmaya başlamıştım.Boşanan arkadaş, onu aldırdığım iş ilanı grubunda hep aktifti.Ama hal hatır bile sormazdı.
Diğeri ise laflarıyla insanları küçümser, tepeden bakardı.Ögretmenler gününde tüm ogretmenler fotoğraf çekiliyor.Bu diyorki.Benim telefonum iPhone şimdi.Size fotoğrafı atınca kalitesi düşecek.Bu arada sevgilisinin 4 çocuğu var.Adamin bundan önce sevgilisi varmış.Adam korunmayı bilmiyormuş.Kadin hamile kalmış.Adama aldırdım demiş aldırmamiş.Adamin en küçüğü 3 yaşında çocuğu var.Ben yargılarım diye anlatmadı.Yeni anlattı.
engellesem demistiniz elinizde pastayla kapisini calmissiniz😅

Bu arada sevgilisinin 4 çocuğu var.Adamin bundan önce sevgilisi varmış.Adam korunmayı bilmiyormuş.Kadin hamile kalmış.Adama aldırdım demiş aldırmamiş.Adamin en küçüğü 3 yaşında çocuğu var.Ben yargılarım diye anlatmadı.Yeni anlattı.
kiz sen mi yargilayacaksin?
dunyada bunu yargilayacak son insansın.
ilkokul mezunu, imam nilahli karısi ile beraber yaşayan adamin pesinde bir sene koşmuş insansın. ne var ki bunda?
en azindan adam zenginmis. seninki imam nikahli karısını ve cocugunu dilendiriyordu

Back
X