Kandırıldımmı?

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Yatak odası takımı aldık kızlar adama yatak odası takımı baza ve yatak dedim anlaştık mobilyalarım geldi boy aynası yok orta boy bi çamaşırlık vardı resimde o yok ayrıca en kötüsü yatağımı sadece baza başlık yatak olarak getirmiş etrafındaki tahtaları yok sığmaz diyo bana bazaya olmaz diyo bunu bana söylemediniz dedim ayna ve çamaşırlık içinde biz böyle anlaşmadık sen hepsini istiyosun diyo çıldırıcam tandıktı fatura falan almadık bazanın etrafında tahta olmuyomu baza boşmu duruyo kullananan yokmu hiç

web sitesinde yazar yatak odasının parçalarını tek tek. o modelin bulunduğu sayfada kontrol edin. Eğer eksik varsa hem kilim mobilyaya ana bayiiyi arayın nerden aldığınızı söyleyin. Yardımcı olurlar umarım

Bazanın etrafında tahtaları olmaz. Baza üzerine yatak, yatak başlığı da monte edilir o kadar. Adam doğru demiş, Ayna ve çamaşırlık demişsin sanırım tuvalet aynası dediğimiz şey bu, ayna çekmeceli dolaba monte edilir o kadar, boy aynası dediğin opsiyonel bir üründür ekstra ücret ödersin, eğer o içinde fiyat da anlaştıysanız getirmesi gerekirdi. Ama sadece bazalı yatak odası takımı olarak anlaştıysanız adam doğru getirmiş, boy aynasını istiyorsan ayrıca belirtmen gerekirdi.

Resmi şimdi gördüm buradaki yatak bazalı mı bazasız mı? benim bildiğim bazalı da sadece yatak başlığı monte ediliyor, boy aynası ve arkasındaki yüksek çekmeceli dolap opsiyoneldir. Sen aynen bu resimdeki gibi komple takımı istediysen böyle fiyat vermesi ve getirmesi gerekirdi, tekrar konuş mobilyacı ile...

Son düzenleme:
Bana açıklama yapmadılarki ben yatak odası takımı baza yatak dedim yatak odası takımı diye gösterilen resimde onlarda vardı dahil değil demesi gerekirdi bana ben bazanın etrafına bu tahtalar olucak sandım anneminkide öyleydi meğer bi karyolalı bide bazalı takım varmış bazada kenarlar olmazmış bilmiyodumki ben nişanlım tekrar konuşucak işte onlarla sen sakin ol ben halledicem diyo bakalım

bak canım sayfada ne yazıyor:
Akdeniz (Başlıklı) Sürgülü Dolap + Şifonyer + Ayna + 2 Komodin + Başlıktan oluşmaktadır. Boy Aynası Takım Dışıdır. Her modülün fiyatı ayrıca ödeme seçenekleri tablosunda belirtilmiştir.
Kilim Mobilya - Ürünler

Back
X