- 23 Ekim 2023
- 1.128
- 3.626
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha bu akşam tanışmışsınız ve sevgili değiliz diyorsunuz. Yaş kaç 13 mü ?Bu akşam bi uygulamadan biriyle tanıştım çocukla sevgili değiliz ama flörtüz baya beni sevdiğini beğendiğini kıyamadığını söylüyor kahvaltı edeceksin diyor bebek gibi severim diyor ama ben kandırılmaktan korkuyorum nasıl anlarım?
Ablaaa kendine gelBu akşam bi uygulamadan biriyle tanıştım çocukla sevgili değiliz ama flörtüz baya beni sevdiğini beğendiğini kıyamadığını söylüyor kahvaltı edeceksin diyor bebek gibi severim diyor ama ben kandırılmaktan korkuyorum nasıl anlarım?
Iyyy, sen de bunu ilgi, değer, sahiplenme zannettin, öyle mi?Yani şöyle diyim ben ona hastalığımı söyledim beni çıldırtma diyor kendine iyi bakmıyorsun diyor kısaca sahipleniyor ama dedi ki birbirimize zaman verelim üzülmeni istemem
Dün biri doktor 12 saat arayla antibiyotik iç nasıl içicem diye konu açtı gerisini siz düşününFake konudur ya. Bir insan bu kadar anormal bir soruyla gelmez şuraya
Began2Limon alınma da senin konular bir tuhaf.
Fake demiyorum başına gelmiştir sonuçta hepimize uygulamadan falan yazan var ama senin anlamamış, nasıl davranacağını bilmiyormuş gibi yapman tuhaf.
Bu adamın ne olduğu 1000 km öteden belli, bitir lütfen![]()
Hahhahahh ya inanılmazDün biri doktor 12 saat arayla antibiyotik iç nasıl içicem diye konu açtı gerisini siz düşünün
Aşık taklidi yapan erkek kadar alçalabilecek çok az insan vardır.Bu akşam bi uygulamadan biriyle tanıştım çocukla sevgili değiliz ama flörtüz baya beni sevdiğini beğendiğini kıyamadığını söylüyor kahvaltı edeceksin diyor bebek gibi severim diyor ama ben kandırılmaktan korkuyorum nasıl anlarım?
NE YAŞADINIZ DA ZAMANA BIRAKICAK AYOL. BİDE SORUYORSUNUZ YA 3 SAATLİK MUHABBETİN ARDINDAN KOMİKSİNİZAma şey yazmış zamana bırakalım üzülmeni istemem
Ablam sakın...Zaten sürekli libidom çok yüksel diyor
Asik taklidi yapip karsilik alamayınca cirkeflesen erkeği unutmussunuz.Aşık taklidi yapan erkek kadar alçalabilecek çok az insan vardır.