• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kandırılıyor muyum?

Merhaba,
Dakika bir gol bir bu kadar çabuk güvenmeyin. Tabi ki sizi etkilemek için düşünüyormuş gibi yapacak.
Libidom yüksek derken yarın bir gün sizden isteyeceği şeyler için yol yapıyordur.

Bu akşam bi uygulamadan biriyle tanıştım çocukla sevgili değiliz ama flörtüz baya beni sevdiğini beğendiğini kıyamadığını söylüyor kahvaltı edeceksin diyor bebek gibi severim diyor ama ben kandırılmaktan korkuyorum nasıl anlarım?
Daha bu akşam tanışmışsınız ve sevgili değiliz diyorsunuz. Yaş kaç 13 mü ?

Az çok sizi görüyordum yazdıklarınızdan.. Aklıbaşında sanmıştım oysa ki 🤷‍♀️

Yani şöyle diyim ben ona hastalığımı söyledim beni çıldırtma diyor kendine iyi bakmıyorsun diyor kısaca sahipleniyor ama dedi ki birbirimize zaman verelim üzülmeni istemem
Iyyy, sen de bunu ilgi, değer, sahiplenme zannettin, öyle mi?
Neye çıldırıyormuş tam olarak? Rahatsız olduğunda seni suçlaması, manipüle etmesi mi önemsemek? Önemseyen adam ne yapılabilir, araştırır, elinden gelen varsa yapar.
Şovmen denyo.
Bi de daha 1 gün olmuş, ne güvenmesi, kendine gel Allah aşkına.

Limon alınma da senin konular bir tuhaf. 😂

Fake demiyorum başına gelmiştir sonuçta hepimize uygulamadan falan yazan var ama senin anlamamış, nasıl davranacağını bilmiyormuş gibi yapman tuhaf.

Bu adamın ne olduğu 1000 km öteden belli, bitir lütfen :KK51:

Limon alınma da senin konular bir tuhaf. 😂

Fake demiyorum başına gelmiştir sonuçta hepimize uygulamadan falan yazan var ama senin anlamamış, nasıl davranacağını bilmiyormuş gibi yapman tuhaf.

Bu adamın ne olduğu 1000 km öteden belli, bitir lütfen :KK51:
Began2 🤣🤣

Limon aklını başına al.

Bu akşam bi uygulamadan biriyle tanıştım çocukla sevgili değiliz ama flörtüz baya beni sevdiğini beğendiğini kıyamadığını söylüyor kahvaltı edeceksin diyor bebek gibi severim diyor ama ben kandırılmaktan korkuyorum nasıl anlarım?
Aşık taklidi yapan erkek kadar alçalabilecek çok az insan vardır.

Bir yengeç kadını olarak bugünün dünyasında ilk görüşte aşka bile inancım kalmamışken sanaldan bahsediyorsunuz. Hiç görmediği, tanımadığı bir insanı düşünüyor olması ne kadar gerçek olabilir sizce? Ha bir de libido girmişse işin içine geçmiş olsun.

Back
X