Neden bişey talep etmediniz neden avukat tutmadınız itiraz hakkınız vardır belki danıştınız mı? Annem ayrıldığın erkek artık düşmanın derdi doğru demekkiEx eş boşandıktan sonra barışmak istedi bende kendimi suçlu bulduğum bazı konular olduğu için bu k Z pişman olduğunu söyleyip kendini duzeltecegine söz verdiği için barıştım.
Bosanma kesinlesmemisti tebliğ gelmediği için barıştım diye dilekçe verir devam ederiz dedik.
Baristigimizda ben ne kadar dikkat etsemde kendisi aynı benzer davranislara devam etti güzellikle uyardım alışkanlık herhalde birden kirilniyor vs dedim.
Ancak beni çok yaralayan konu d.gununde pasta yaptirdigimda kendisine işten donuste almqsini rica etmistim,aldığında kizlar flört etmiş hoşuna gitmiş,ailesi d gnunu kutlamadilar zaten ayrılma sebeplerimizden biride ailesiydi başından istememislerdi beni hep ya o ya biz dediler.
Onlarda böyle yapınca bana bilendi ,o gün durup durup sen çocuğa şükret sayesinde barıştım rvlendigime pişmanım bekarken kizlar sıraya giriyordu tarzında konuştu
Haliyle kavga ettik uzatmayın dedim pasta kesecekken çocuk uyumadan ailecek çekelim dedigimde kabul etmedi bende kendin kes ye dedim yedi
Bikac gün konuşmadık sürekli evden kovdu iyi boşa o zaman dedigimdeyse talaklari verdi ve boşadı
Sonra bir hoca aradı ve durumu anlattı ancak anlatis ne anlatis boşanmadan onceki olanları şimdi olmuş gibi anlatıyor kimi yerlerdeyse olmagan şeyleri sikistiriyordu sadece atmasına onay duyabilmek için beni sevmediğini çocuk için baristigimizi vs soyledi çocuk için ayrı kalmaliymisiz Dr demiş vs uydurduo an bende birşeyler koptu ve tamamen içimde herşey bitti.
Teli kapatriginda bana çocuk var diye mutlu olamayacakmiyim hayatımı yasayamayacakmiyim dedi
Düğünleri varmış ertesi gün bende evi terketmek icin eşyalarımı topluyordum farklı şehirlerde olayqcagiz cocuguda beş yaşına gelene kadar görmem diyorsun vakit gecir biraz dedim ve sabah uyandığında beş dk bile tutmadı kucağına alıp bırakıp tüm gün düğüne hazırlık yaptı teli çaldı götürdüm banyoya tras olcak demişti adam etek tıraşı oluyodu tüm vücut almış sonra berbere gidiyo giysielri ve hazirlandi çıkarken çocuğa şöyle bi bakıp çıktı
Dahasida var qnlqsmali bosanmada hicbisey istemedim çocuğa nafaka dışında tebliğ olması için hiç basvurmamislar ben avukat tutmaya gerek duymamıştjm.anlasmaki şartlar ortada tarzinda hqkimle avukatları tanisikmis nafayi tufeden tutup bana bağırdı sen ne bilirsin TÜFE yüksek değil diye değiştirdi bende o an güvendim ve sustum görüş günlerini ve değiştirdi ve nafakayı boşanmanın kesinleştiği tarihten itibaren diyerek belirtmiş
Bunlarda hiç tebliğ için bqsvurmayarak beni magdur etmişler banad avukatiyla ikisi tebliği bekle gelince biz baristiniz diye basvururuz diyerek salak yerine koymuşlar beni ,barismasi bile ailesine gözdağı vermek içinmiş kavga ettiklerinde bakın nasi getiriyorum demekmiş barisincada beni attı tabi çok sonra ogrendim
K ndim gidip teblig için dilekçe verdim
Bes ayli bebeğimle yapilanlari sindirmeye çalışıyorum.Vucudumq vurdu hiç sivilce cikarmayan ben yüzün sivilce doldu.Halsizim çocuğu dahi tutwmiyorum Çay bardağını tutarken düşürecek gibi oluyorum.Ve her stres anında rahmim kasiklqrim ağrıyor.
Bu denli şerefimle onurumla oynanmasını kaldiramiyorum
Bosanirken bişey istemedim hakkim olduğu halde evden bı kaşığını almadim ikinci kez bu rezilliği yaşadığım halde,buna rağmen bana yapılanlar çocuğuma yapilanlar dayanamıyorum
Hak etmissinciler sizlerede Allah'tan vicdan diliyorum dusene tekme atıp psikolojisini dahada bozmaktan zevk mi aliyorsunuz
Yeni doğum yapmistim psikolojik hiçbir mücadeleyi kaldıracak durumda değildim çocuk icin olan nafakayi bile kacirdigi arabadan hak alabilecegimi farkedince razı olduNeden bişey talep etmediniz neden avukat tutmadınız itiraz hakkınız vardır belki danıştınız mı? Annem ayrıldığın erkek artık düşmanın derdi doğru demekki
İyi bir avukat tutar haklarım neyse sonuna kadar savaş verirdimYeni doğum yapmistim psikolojik hiçbir mücadeleyi kaldıracak durumda değildim çocuk icin olan nafakayi bile kacirdigi arabadan hak alabilecegimi farkedince razı oldu
Kafam dağınık herşeyi dökmeden sonra olanlari yazayım deyince böyle olduKız sinirle mi yazdın, başı kıçı nereye gitti hiç anlamadım, başım da ağrıyordu iyice yoruldum anlayana kadar.
Neyse şans vermekle hata yapmışsın zaten, olacak olsa ilkinde olurdu, laçkalastiktan sonra tükürdüğünü yalamanin alemi ne, defolsun gitsin, o saatten sonra sümük atmam yüzüne
Çok geç zaten savaşacak gücün psikolojim yok ,yorgunum ne kafam ne bedenim kaldirmiyor artikİyi bir avukat tutar haklarım neyse sonuna kadar savaş verirdim
İlerde pişman olursunuz demedi demeyin savaşınÇok geç zaten savaşacak gücün psikolojim yok ,yorgunum ne kafam ne bedenim kaldirmiyor artik
İtiraz etsemde boşanmak için yeni sebebin olması lazım baristigim için yani anlamı olmazİnsanın gene kendi yaptığını ona kimse yapamaz a geldik.Ex den next olmaz lafını niye kulak ardı ederki insan.Birsuru insan denemiş bunu yapamamış arada yaptıysa üç kişi yapsın.İşte kadın düzeltecek inatla umutla hayalle illede olduracak.Olmuyor işte birde çok barismis adsmin sizi sevmedigi birşeylerin peşinde olduğu kabak gibi ortada neredeyse.,Her cümlesi size her hareketi duzelmeyede sizle olmayada niyeti olmadığını net göstermiş adam hiç gizlememiski .Tek tek yazmayacağım nerden çıkardığımi.Kendinizi insanların vicdanına ve kararlarına bırakırsanız sizin hiç bitmez üzüntünüz.İtiraz hakkınız bitmemiştir umarım
Yapabilecek birşey yok artık boşanmada kusurlu olduğu herşeyi affetmis sayilirim baristigim içinSavaşamam ne demek? Bu kadar mı bezdiniz hayattan???Adam istiyor boşanma işlemleri başlıyor ,süreç adamın istediği gibi gidiyor sonra adam vazgeçiyor gel diyor gidiliyor adam olmaz ayrılalım diyor sakin sakin toparlanma yapılıyor......Siz bu hayatın neresindesiniz??? Bi kendinize gelin bu ne ya ,öldünüz mü, üzerinize ölü toprağı mı atıldı bi aklınızı başınıza alın.....Tam saç baş yolmalık konu.....
Her gün gozumu yeni bi güne açmamı sağlayan çocuk o olmasa hapamam vicdan Gönül yorgunluğu bana yaptırıyor ancak vücuduma vuruyor haksizliklar asagilanmalar.Bide ne demek savasamam ya ne demek sizi geç çocuk ne olacak onun için kim savaşacak ne kadarda hakkinizin ne yapılabilirse peşine düşün .Bir erkek sizi sevmedi kocaliktan def etti gitti diye kendinizi yerden yere vurmaya bence hiç hakkınız yok .Tamam ondan birşey alamasaniz bile çocuk için ayağa kalkmak umutlu olmak gülümsemek ondanda acıları gizlemek zorundasınız .Çocuğu yıpratan sizsiniz çocuğunu seven zaten bu sorunlu evlilikten bu adamdan ayrıldığına sevinir .Hak ettiniz demiyorum fakat izin vermişsiniz tammammi izin veren hayal kuran ne halt olduğu belli olduğu halde aşk yuva çaresizlik yada çocuk bir durumla olmayacağını bile bile donmuşsünuz.Vicdanimizi geçin mantiginizi çağırın bir şekilde şu pislik sevgisini şu ilmayan yuva hikayesini birakinda kin olur nefret olur inat olur hırs olur çocuğunuz olmazsa birşeye tutunup ayağa kalkın biran önce . Düşmek normal fakat kalkmak şart .Onunla var olmadınız onun istediği gibide umutsuz bıkkın yorgun kalmayacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?