Kandirilmis ve hayati maf olmus birisi intikamini alsinmi?

evli adamla ilişki yaşıyorsun. Başkasıyla oldu diye intikam almaya kalacaksın. :oha:
sizin gibilerde yeni türedi. Allah sonumuzu hayr eylesin.
Tekrarliyorum baskasiyla oldu diye intikam alma derdinde degilim. Cehenneme kadar yolu var. Beni yalanlariyla kandirip bu hale düsürdü, bakiretimi aldi. Yoksa aldatmis baskasina gitmis bunlar konu dgl.

Tüm yorumlari okusaydiniz zaten vicdanim el vermeyip ayrildigimi zaten yazmistim. Kendisi bi sene sonra tekrar arayip görüsmek istedi. Arkadasca görüstük ve malesef hislerime yenik düstüm durum bundan ibaret.. Okizida ifsah etmek istemem sadece ikisi birlik olup beni aptal yerine koymalari sebebten. Ayriyetten ben hic biryerde masumum oynamayi yapmadim. Inanin böyle seylere hic girmem. Benim pismanligimin büyüyünü siz burda iki satirdan anliyamassiniz.
Ya kardeşim sen ilk konuyu açarken yazdıklarını bi oku ilk 5 paragrafta Ali cengiz yapmışsın zaten kendini masum gösterme çabaları uzatmissin lastik gibi . Hatta yazıyi komple okuduğumda kim evliymiş ne evlisi son olarak çocuk lafimi geçti ne diyerek bidaha okuyunca anladim. Zaten konu kandırılmış ve hayatı mafolmus olarak açılmış bi başlık ilk giren acıyarak teselli edeyim diye giriyor Ama gördüğümüz manzara farklı ucuz bi kadın daha ne diyim ahlaksizligini savunup basın göğe mi eriyor ona da bi anlam veremiyorum. Ne diyim ilerde sende evlenince cocuklarin olnca kocan seni aldatsın o zamn anlarsın belki yaptığın ucuzlugu.

Katılım tarihi bugün,konu oldukça karmaşık,verilen cevaplara karşılık sükunet korunuyor....
Burnuma missss gibi bir fake kokusu geliyor
İzlemedeyim

Canım bi ilaç var eczacılarda sanırım adıda şöyle birşeydi S.ktir-Ol işte sana tavsiyem budur ; başlarda okurken ikinizide bekar sandım, mal ötesisin kelimelerle anlatamam hatta enayiliğini; evet adam sana iyilik yapmış hatta iyi bir ders vermiş ; beter ol :)

Ya kardeşim sen ilk konuyu açarken yazdıklarını bi oku ilk 5 paragrafta Ali cengiz yapmışsın zaten kendini masum gösterme çabaları uzatmissin lastik gibi . Hatta yazıyi komple okuduğumda kim evliymiş ne evlisi son olarak çocuk lafimi geçti ne diyerek bidaha okuyunca anladim. Zaten konu kandırılmış ve hayatı mafolmus olarak açılmış bi başlık ilk giren acıyarak teselli edeyim diye giriyor Ama gördüğümüz manzara farklı ucuz bi kadın daha ne diyim ahlaksizligini savunup basın göğe mi eriyor ona da bi anlam veremiyorum. Ne diyim ilerde sende evlenince cocuklarin olnca kocan seni aldatsın o zamn anlarsın belki yaptığın ucuzlugu.
Bana diledigin dilekleri bende sana diliyorum ve daha ileri gidip bu konuma düsersen eger beni hatirla derim..

Birine cok aşık oldum. Rusyaya is icin cok gidip geliyordu. Hep sordum orda görüstün biri var mı, birine aşık mısın oda bana hep hayır sırf sen varsın önceleri gecelik birlikteligim oldu diyordu. Bende onun inanıp ve ona çok aşık oldum için onunla birlikte oldum ve masumiyetimi onda kaybettim. Evlendiğim kişi için sakladığımı biliyordu. Orada meğer sürekli görüştüğü bir kız varmış ve sanırım aşık. Sonra hal ve hareketleri dgsti, ilgisizdi, soğuk tavırliydi, geri yazmiyordu. Hep altdan aldim.
Tez sunumuma 2gün kala benden telefonda ayrıldı ve gerekçesi beni artık sevmediğini, ona Bu davranışından dolayı ilerde hata tsk edicemi vs. Ağlayarak yalvardım lütfen haftaya konuşalım diye, bana seninle ilgili hiçbir şey beni ilgilendirmiyor artık dedi sadece. Dünyam yıkıldı. Aylarca kendime gelemedim toparlanamadım. Sürekli aglıyordum, geceleri uykudan uyanıp ağlama krizlerine giriyordum. Canim öyle yandiki. Sonra ögrendimki ayrıldıktan 2gün sonra meger onun yanına uçumuş. Bu olaydan 2ay sonra yine gitmis, BIr partyde nasil öpüstüklerini sarilarak dans ettiklerini gördüm resimde. Kendi Cocuklarinin üzerine yemin etti baskasi diye. No. sunu verip ara sor, benim vicdanim rahat dedi. aradim kizda ben dglm baska ülkede yasiyorum dedi. Önce inandim sonra yalan söylediklerini farkettim. Kendimi kandirilmis, kulanilmis, kenara atilmis hisettim. Saf sevgimi, en degerli seyimi aldi. Üstelik o kizla bir olup beni aptal yerine koydu! Olayin en kötü boyutu tüm bunlarin yani sira kendisi evli olmasi.
3ay sonra ona yazdim birdaha onunla görüsürsen esine herseyi anlaticam diye. Sen kötüsün, ruh hastasisin, sizofrensin, beni rahat birak yazdi.6ay gecti ve onu orda biryerde videoda gördüm, karsindakini göremedim ama o kiz oldugundan eminim! Hala görüsüyorlar. Ben umrunda falan dglm.
Bu durumda neyapim? Yeminimi yerinemi getirip esine herseyi anlatimmi ayriyetten sosyal medyada kizin tanidiklarina bu kiz evli adamla birlikte diye ifsa mi edim? Icim okadar yaniyorki. Intikam almak istiyorum ama günaha girmek istemiorum. Ikiside kul hakkina girermi yoksa sadece kiza yapicagimmi?
Şuda dursun şimdi konuyu değiştirir bu ruhospu

Ya pardon kırmak istemem ama evli barklı adamla birlikte olmuşsun. Ha sanılmasın sadece kadını suçluyorum bu hikayede eş hariç herkes suçlu. Şimdi anlıyorsun değil mi canım o eşin nasıl hissedebileceğini?.. Neyse, yazık olmuş. Önüne bakmaya çalış bence. Stalk falan yapma.

Tekrarliyorum baskasiyla oldu diye intikam alma derdinde degilim. Cehenneme kadar yolu var. Beni yalanlariyla kandirip bu hale düsürdü, bakiretimi aldi. Yoksa aldatmis baskasina gitmis bunlar konu dgl.

Ne dedi mesela karimdan bosanip seni alicam mi? O eski Yesilcam filmlerinde bile gosteriyorlar bunu. Buna kandim diyemezsin.

Senin sorunun bekaret ama sandigin kadar onemli degil. Yapacagin en iyi sey bu adam ve turevlerinden uzak durmak.

Hatalarindan ders alarak hayatina devam edersen senin icin daha saglikli olur.

Bekaretim gitti t-shirtiyle dolasmadigin surece kimse senin bakire ya da bakire olmadigini bilmez. O yuzden ileride sadece evlenecegin insana ustu kapali soylersin. Gerci ona da gerek yok da neyse...

Cinsellik yaşamadan önce evli olduğunu biliyorsan hatalısın. Bunun için kimseyi suçlayamazsın. Lütfen yeniden aynı hataya düşme. Bir erkek evli olduğu halde başka kadınlara ilgi duyuyorsa o adam defoludur, ne eşine ne başkasına hayır gelmez.Bak forumda aldatılan bir çok arkadaşımız var, onların konularını okursan canlarının ne kadar acıdığını anlarsın. Bunu hemcinslerine yapma. Aşk bir yere kadar.

Yok hayır evli olduğunu birlikte olduktan sonra öğrendiysen yapabileceğin tek şey yoluna devam etmek ve unutmaya çalışmak. Eğer adamın eşini durumdan haberdar edersen tahminen kabak senin başına patlar. Bu topa girme, başına ciddi bela alırsın. Adam tekin görünmüyor.

Konu sahibini bende desteklemiyorum,
Ama kötü kelimeler yazmakta haddimiz degil,
Bazı arkadaşlar fazla ileri gidiyor ayıp bence.

Evli adamdan ne bekliyordum ki. Bakiretini aldı diye seninlemi evlenecekti.

Tez filan yazdığınızda göre eğitimli birisiniz anlaşılan. Kendim ettim kendim buldum türküsünü tavsiye ederim size. Zaten evli bir adam olduğunu öğrenince hangi masumiyetten bahsettiğinize şaşırdım :kusmuk:

Ayy ben olayi simdi cozdum cocuklarinin uzerine yemin et deyince evli sinz sandim. Bastan anlatacagini neden ortaya yazdin? Malesef gozlemlerim ve gorduklerim dogrultusun da bu tarz iliski yasayan cokk genc kizlarimiz var. O kodaman parali diye erkeklerle bazilari duygusal bazilari ise para icin bu tarz islere girisyorlar. O rezidans larin cogu bu kodaman gobekli pislikler le dolu genellikle universite ogrencileryle oluyorlar..cok aci bir durum ..size soylecegim sadece su boyle bir hata ettim ..deyip kati suretle bir daha asla yapmayacagindir..unutmalisin yeni bir sayfa acmalisin kendine ..cok temiz olmaliki ancak o zmn ruhen temizlnmis olursn..

Ben de masumiyet masumiyet diye tutturunca adamın evli olduğunu bilmiyor heralde diye düşünüyor okumaya devam ediyor evli olduğunu bildiği adamla birlikte ol
Sonra masumiyetten bahset
Masumiyet sadece kizligin korunması mi oluyor

Back
X