• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanguru kullanıp memnun olan ?

sfnr04

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2024
131
87
13
30
Kızlar selam,

Yurtdışı seyahatine çıkacağız 10 günlük kızım 6 aylık kanguru almayı düşünüyoruz rahat olur diye.

Kullanıp memnun kaldığınız marka model var mı?

Ben ilk sling almıştım olmadi kullanamadım çok bebek de durmadı sıkıldı…
Solomombaby her yöne ergonomik kanguru aldım ben sırtta falan da kullanılabiliyor yazın kullariz diye 12 kg hala kullanıyoruz memnunuz 20kg taşıma kapasitesi varmış

Bence çok kullanışlı değil sadece 2 yada 3 kez kullandım hem oğlum içinde rahat edemedi hem ben zorlandım taşırken belki kilolu bir bebek olmasının etkisi olmuştur bilmiyorum

Tatile çıkmadan önce kullanmaya başlayıp alıştırın derim. Ben doğduğundan beri sling kullandım. Sonra kanguruya da kolay alıştı.
İlk defa yurt dışı seyahatinde kanguruyu denedi arkadaşım ve bebeği asla durmadı. O nedenle kullanmak istiyorsanız gitmeden önce mutlaka deneyin sonra rezil olmasın seyahatiniz :)

Kesinlikle babybjörn move 3D mesh hayatımı kurtardı. Daha önce arkadaşımın verdiği başka bir kanguruyu kullanmıştım ama hem belim hem sırtım çok ağrımıştı bir de tek başıma takamamıştım onu🥲 Bunda çok rahat ediyorum ama hem de yalnız başıma takmak çok pratik oluyor

Kızım 2,5 yaşını geçiyordu kullanmayı bıraktığımda. Hiç bebek arabası kullanmadık.
Solomambaby almıştım bende çok rahattı. Rahatça uyudu kolay taşındı kolay emzirdim.

Back
X