E Ebrushn Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Mart 2019 76 13 88 33 8 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebrushn #1 Kanguru almak istiyorum ama normal kanguru mu kullanmalıyız yoksa sling kanguru mu karar veremedim kullanan varsa hangisi kullanışlı oluyor acaba
Kanguru almak istiyorum ama normal kanguru mu kullanmalıyız yoksa sling kanguru mu karar veremedim kullanan varsa hangisi kullanışlı oluyor acaba
TaeYang Guru Pro Üye 24 Şubat 2013 6.865 9.902 448 8 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebrushn #2 Btlshn .!.: Kanguru almak istiyorum ama normal kanguru mu kullanmalıyız yoksa sling kanguru mu karar veremedim kullanan varsa hangisi kullanışlı oluyor acaba Genişletmek için tıkla... Bacak arası mesafesi ayarlanabilen kanguru
Btlshn .!.: Kanguru almak istiyorum ama normal kanguru mu kullanmalıyız yoksa sling kanguru mu karar veremedim kullanan varsa hangisi kullanışlı oluyor acaba Genişletmek için tıkla... Bacak arası mesafesi ayarlanabilen kanguru
E Ebrushn Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Mart 2019 76 13 88 33 8 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebrushn #3 TaeYang .!.: Bacak arası mesafesi ayarlanabilen kanguru Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bunlara bakacağım inşallah. Kizin bana yapışık yaşadığı için bi yardımcıya ihtiyacımız var o yüzden evde de rahat kullanabileceğim bir şey olursa iyi olacak
TaeYang .!.: Bacak arası mesafesi ayarlanabilen kanguru Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bunlara bakacağım inşallah. Kizin bana yapışık yaşadığı için bi yardımcıya ihtiyacımız var o yüzden evde de rahat kullanabileceğim bir şey olursa iyi olacak
H honey bunch Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Haziran 2018 13.813 23.024 348 8 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebrushn #4 Sling ilk bikaç ay kullanılıyor diye biliyorum
ofhayhak Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2017 103 208 103 35 6 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebrushn #5 Fb'ta babywearing Türkiye grubu var. Oraya bakin. Ben 0-3 ay sling sonra neko baby switch kullanmayı düşünüyorum
Fb'ta babywearing Türkiye grubu var. Oraya bakin. Ben 0-3 ay sling sonra neko baby switch kullanmayı düşünüyorum