Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
0 aydan itibaren kullanılabilir. Ayrıca kalça çıkğının önlenmesinde de büyük faydası vardır. Chicco nun sırt ve bel destekli you&me kangurusunu tavsiye ederim. Ben 1 aylıktan beri kullanıyorum. Chicco nun ve Kraft ın diğer modellerinde bebek küçük oldugu için iyi yerleşemedi ama bu model çok rahat. Tavsiye ederim.
çok tatlı görünüyorlar böcükler içinde ama bacakları sanki rahatsız gibi geliyor bana .bir de bu sacakta sarıp sarmalanmış gibi bunalırsa diyorum.+erkek bebeklere zararlı olabilirmiş sanırım.ben kullanmadım o yüzden
ben de chicconun you and me kangurusunu aldım çok rahat ,çok memnunum,benim oğlum gün içinde evde bile gezmek istiyor kanguruya koyup evi bile topluyorum valla, ayrıca meraklı misafirin de dediği gibi kalça çıkığına çok faydalı
çok kullanışlı benim kızım 45 günlük ve biz chicco you&me aldık..çok memnunuz..kızım evin içinde ve dışarıda gezmeyi çok seviyor..onda gezdiriyoruz çok rahat ettik..dr um da kullanın kalça çıkığı önlemede çok etkili dedi..tavsiye ederim..:)
bende kullanıyorum...tabi ben biraz gec aldım...bebeğim 4 aylıkken aldım....ara ara kullanıyorum çünkü çok sıcak ve artık belimi agrıtmaya basladı tombiş kızım...maşallah Derin'ime benim....
canım bebek 1,5 aylıkken kullanılmaya başlanması tavsiye ediliyor. ben de almayı düşünüyorum babamız çok hevesli oğlumu kanguruya koyup ben taşıycam deyip duruyor:)
bende aldım ama daha cesaret edemiyorum kızımı koymaya sanki daha onun için küçük gibime geliyordu ama olmadıgını şimdi öğrendim ilk ayında zaten portebebede taşıyorduk ama gezerken sahil yürüyüşlerinde arabasını tam yatırıp onu içine koyuyordk çünkü yürüyüşlerde hep uyuyor :)
merhaba ben 3.5 aylıkken kullanmaya başladım.doktorumuz kullanmamda hiç bir sakınca görmemişti ve 10 aylık olana kadar büyük bir zevkle kullandım.oğlumda çok rahat ediyordu..eger içine girse:) ve kilosu arttıgı için belimi agrıtmasaydı hala kullanmak isterdim.benim gibi 5.katta oturan çarşı pazar işi ona bakan annelr için ideal..
Ben de 2 aylıktan beri kullanıyorum ama şu sıralar hava çok sıcak olduğu için 2miz de çok terliyoruz diye kullanmıyorum,ama yine de özellikle markete ,alışverişe giderken çok ideal.
Ben kızım 1 aylık olduktan sonra kullandım, tabi önce araştırdım, hiç bir zararı olmadığını öğrendim. Şu anda kızım 4 aylık kanguruda gitmeye bayılıyor içinde hemen uyuyor, uyunca yan çeviriyorum resindeki gibi... http://i0907.hizliresim.com/2009/7/23/2830.jpg
ben de kangurunun bebek kendini rahat kucakta tutabilecek durumdayken kullanılablir olduğunu biliyorum.sanki 2 ay biraz erken gibi. kızım gezerken hemen uyuyor. yani kanguru içinde uyuması da bana çok sağlıklı gelmiyo.yamuluyor çocuk.sonuçta kendinizi düşünün öyle bir pozisyonda yatmak istemezdiniz heralde. 4 aydan sonra ihtiyaç duyarsam almayı düşünürüm.özellikle evde kullanmak için...
bende kullanıyorum hemde kızm 25 günlükten itibaren dışarı cıkmam gerektiği için kullanmaya başladım hem o zaman arabamızda yoktu ama kolaylık bende bebikimde rahat ettik şimdi bir yere gitmam gerekirde kangru kullanıyorum eger mahalle içindeysem bebek arabasını indiriyorum