Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar kangru kullanan yada alanlardan öneri istiyorum sizce hangi marka almalıyım internetten siparişle almayı düşünüyorum bulunduğum ilde fazla seçenek yok çünkü siz hangilerini önerirsiniz ?
Günaydin :) Bence Kanguru Harika bi bulus.. Yengem ve Ablamda kullanıyordu o Ana Kucagı bebekle bırlıkte cok agır oldugu ıcın bebek arabasından indirdikten sonra Kanguruya koyup basamaklari rahatlikla cıkıyordu Yengem.. Sirttada tasinabilir cok daha pratik ve rahat birsey Aslinda cok gereklı cünkü Ana Kucagi bebekle agir oluyor.. Ana Kucagida arabalarda iyi ve kullanisli oluyor en Gereksiz Sey Oto Koltugu Bence.. Ben ilk bebegime Hamileyim Ama Yigenlerimi Ana Kucagiyla Eve cıkartmanin zorlugunu Biliyorum Cünkü tasidim onları Kanguru harika bisi.. Bence almiskende iyi birsey el En iyi Marka Kraft dir bence :) Bildiklerimi paylasmak istedim :) elinde posetlerlede cıkabılırsın kanguru ile..
evet canım en azından alışverişlerde mağazalarda vs gezmelerde kanguru büyük kolaylık benim blim sırtım uygun olmazsa eşim taşır nevarki küçücük çocuk elde taşımaktan çok daha mantıklı ama hangi marka alsam kraftı bi araştırayım ben saol canım
Evet canim esin icinde cok kolay olur rahatlikla kullanabilinecek bir ürün ben kesin almayi düsünüyorum.. bi kac marka daha var istersen onlarida paylasayim seninle..
Saglamlik konusunda Kraft yine bence iyidir.. Diger iyi olan markalar: Baby2go ve Babybjörn.. :)
Kraft kullandım tavsiye ederim bizimki sırt göğüs ve boyun destekliydi,kullanmadan önce doktor'a gittim sordum 3. ay'ını doldurduktan sonra kullanmamı söyledi zaten 9.ay'dan itibaren de kullanılması önerilmiyor sağlıcakla kal..