Bebek İkinci El Kanguru/ Sling Arıyorum

MaziTas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
57
11
İyi günler arkadaşlar sling ya da kullanışlı bir kanguru arıyorum. Satmak isteyen var mı? Araştırmalarım sonucunda baba sling ve chicco soft dream hoşuma gitti. Bunlar varsa daha iyi olur ama kullanıp memnun kaldığınız başka marka modellere de açığım.

Bende neko x wrap sling var dusunurseniz
Wrap sling dusunmuyorum eyitalenu teşekkür ederim.

Cybex 2 go modeli var elinde özelden mesaj attım resimleri için
Gerçekten güzele benziyordu bunu ne zamana kadar kullanabuldiniz. Ben prensesine alacağım için mavi olmasına biraz takıldım ama akşam eşime de göstereyim bir. İlginiz için teşekkürler.

bir defa denedik sadece, sifir sayılır

Eklentiler

• 20140904_153313.jpg
    20140904_153313.jpg
    127,1 KB · Görüntüleme: 85
  • 20140904_153320.jpg
    20140904_153320.jpg
    184,5 KB · Görüntüleme: 90
Canım benim dobiş 10 kilo.normalde bu kilo bir yaşta oluyor.Rahat kullanıyoruz.bizim alma amacımız dr
Umuzun günde iki kere yüzü dışa dönük sokağa çikmamızı önermesiydi.uzun zamandır havalar dışarı çıkamıyacağımız kadar soğuk. Ve çıkarsak da bebek arabasını ve ana kucağını kullanıyorum.böylece otomobile yerleştirmekte sorun olmuyor.aslında imkânın olsa müzeye ya da alışverişe gittiğimde kullanmak için bekletirim.ama oda ayda bir olacak yakında da yürürúz zaten.sırtta taşıma şekli hoşuma gitmedi denemedim bile.diğer şekilleri denedim hepsi rahat. Yalnız siteden biri akşama kadar almaya geleceğini söyledi.aksam tekrar haberleşiriz

ben de kullanışlı olacağını düşünüyorum markete falan giderken hatta evde bile akşamları uyumakta zorlanıyoruz sürekli kucak istiyor küçük hanım. o konuda da kollarım ağrıdığında kullanırım diye düşünüyorum. akşama tekrar haberleşelim satsan da hayırlısı ama güzelmiş gerçekten.

Bnde bu var chicco marka sifir gibi. Fiyat teklif ine acigim ayrica kiz ve erkek bebek esyasida var cok. Bide tiny love tekmele oyun halim var

Eklentiler

• IMG_20150222_003432-640x480.jpg
    IMG_20150222_003432-640x480.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_20150222_003437-480x640.jpg
    IMG_20150222_003437-480x640.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 95
Merhaba
Bende sıfır kullanılmamış babybjörn miracle organic var
Bir de birkaç kez kullanılmış amazonas carry star var
Ilgilenirseniz resimlerini gönderebilirim

Walla modeli yazmio:) bn oglumda aldm 3 yil oldu belim rahatsizlandi dogmdan sonra kullanamadm hic. Ama bel destegi olan ya spft dream yada bi ustodeli var yanilmiyorsam o. Fiyattada uygn duzunuyorum.sifir sayilir aslnda ama uygna vercm

Canm bn nete baktm soft dream model benimkisi n. Yalniz soylemeyi unuttum modelin bas kisminda fermuarli yeei vardi ama cocugu kapatio rahatsiz edio die cikardim sonrada kullanamadm zaten rahatsizliktan .nerde bilmion onsuz satarim fotoda gordugun gibi. Ama bi arasyir istersen o kisim rahatsiz edio zaten. Neyse fiyatta 55 tl olur. 140 lira filan sifiri.

kepikepi nin elindeki modellerden biri için anlaştık inşallah haftasonu alacağım arkadaşlar lginiz için çok teşekkür ederim. iyi günler:KK54:

X